- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
- Konu Sahibi herseyguzelki
-
Hangi ilacı hangi durumda kullanmıştın ki :/ben rahatlayamadım hiç ve bıraktım
lustral, risperdal ve bi ilaç daha vardı ama onu hatırlamıyorumHangi ilacı hangi durumda kullanmıştın ki :/
Aa çok ilginç. Ben panikatak hastasıyım arada nüksettikçe lustrali içer bir süre sonra da rahatlarım. Doktoru değiştirdiniz mi ya da hastaneyi ?lustral, risperdal ve bi ilaç daha vardı ama onu hatırlamıyorum
Aa çok ilginç. Ben panikatak hastasıyım arada nüksettikçe lustrali içer bir süre sonra da rahatlarım. Doktoru değiştirdiniz mi ya da hastaneyi ?
Ben ilaca karşı bi bağımlılıktan bahsetmedim. İlacı bırakması durumunda ayni şeyleri yaşama ihtimalinden bahsettim. Kendisi bas edemiyorsa doktoru nerderse oBu ilaçlar bağımlılık yapmaz hanımefendi hastalığın tedavisinde kullanılır.
Bu olay benim de çok sık başıma gdlir tüm anlattıkların. Sonrasında da ataklar başlar zaten bende. İlaç etkisini göstermeye başladığında rahatlamaya başlıcaksın bir hafta içinde :)
Allah Allah teşhis ne konuldu ?önceden rahatlatmıştı ama 2 senedir hiç bir gelişme yok..kendimi yiyorum tüm gün..2 farklı doktora gittim biri devlet biri özelde..keşke ya şizofren olursam diye taksaydım
Ben ilaca karşı bi bağımlılıktan bahsetmedim. İlacı bırakması durumunda ayni şeyleri yaşama ihtimalinden bahsettim. Kendisi bas edemiyorsa doktoru nerderse o
Hastalığın şizofrene çevriliyor olsaydı hastalığının şizofrene çevirdiğini düşünmezsin..
obsesif kompulsif bozuklukAllah Allah teşhis ne konuldu ?
Genelde aynı şeyler olmasa da bu tür hastalıklar da sıklıkla tekrar edebiliyor maalesef. Nasıl ki grip olduğumuzda tedavisini görsek bile iyileştikten birsüre sonra yeniden olabiliyoruz. Bu da onu gibi birşey hiç farkı yok..
ya ben şarkıda dinleyemiyorumBi şey diycem kendine sevdiğin müziklerden bir liste oluştur, gece yattığında dinle hafif seste,bu uykuya geçmeni sağlar,sabaha kadar da çalabilir.Bunu yapsan nasıl olur?
onlarıda takıyorum niye bu çaldı ne anlamı var ya Allah bana bişey demeye çalışıyorsa gibi gibi şeyler yüzündenniyeki?
onlarıda takıyorum niye bu çaldı ne anlamı var ya Allah bana bişey demeye çalışıyorsa gibi gibi şeyler yüzünden
o zamanda niye bunu seçtim diyorummHmmm....Anladım.Tamam kendin liste yapsan ozaman
o zamanda niye bunu seçtim diyorummher türlü batıyorum yani
hangi dizi merak ettim...evde yalnız değilim ve komedi dizisiydi gündüz vaktiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?