Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

Ayrıca kendinizi kandırmayın hepsi mutsuz aslında diye.
Benim on yıllık evli kuzenimin kocası cidden mükemmel eniştedir. Hamileliğinden lohusalığına kadar bebek gibi kendi baktı. Hatta adam izin günlerinde falan bebeklerinin altını gittikleri lokantalarda dahi değiştirirdi hiç millet ne der demezdi. Hala el ele göz gözeler, çocuğu anneanneye şutlayıp bildiğin kaçamak tatillere giden bir çiftler, hediyesi çiçeği hiç bitmez. Adamın yapısı bu yani. Nazar değmesin çok beğenirim ilişkilerini. Ve sürekli gittikleri yerleri yada aile içindeki anlarını paylaşırlar. Gören muhtemelen sizin gibi diyordur heralde ama üzgünüm çok mutlular.
Başkasının hayatına, mutluluklarına bakıp aman hepsi mutsuz, gören de özenir diye fesatlanacağınıza siz de hayatınızı güzelleştirmeye çalışın, emek verin biraz.
Benim şu an hayatım pek de mükemmel değil. Hala işsizim ve kel alaka hiç sevmediğim bir şehirdeyim. Ama mutlu insanlara bakıp kalbimi karartacağıma kendime mutluluklar yaratıyorum. Çiçekler alıp ekiyorum renkli saksılara mesela, apartman önünde bir kedi beslemeye başladım, okuyamadığım kitaplarımı okuyorum mesela, bir sinemaya gitsem mutlu oluyorum yani. Ne kadar ufak şeyler değil mi? Kendimi böyle ufak şeylerle gayet de mutlu ediyorum. Ve böyle ufak mutluluklarımı da günlük gibi kullandığım instagramıma koyuyorum. Evimde de huzur var kendim de çok mutluyum. Ama bunun için emek veriyorum çaba harcıyorum. İnsanların mutluklarına bakıp iç çekip kendimi mutsuz etmek yerine kendime hobiler buluyorum kendimi mutlu etmek için çabalıyorum. Fesatlanmaktansa kendimi mutlu ediyorum yani. Size de tavsiye ederim

Kavga ederken fotoğraf çekip atacak halleri yok benim de tanıdığım insanlar var normalde kocaları aldatıyor hatta biliyorlar kendileri de ama bu sefer o diğer kadına inat mutlu mükemmel sözler yazıp fotoğraf atıyorlar .
Bir de ben çok mükemmel evliliğe inanmıyorum . Adam çok fazla değer verince çiçekler vs alınca altından mutlaka bişey çıkıyor . Bu benim gördüğüm tabi istisnalar hariç onu bilemem .

Kim salya sümük ağlarken ki halini koyar ki :) instagram hayatı bana çok yalan geliyor. Mutlu hayatımı niye gözler önünde yaşayıp nazara geleyim ki.

Gerceklerıde var yalanlarında o Zaman . Sahte olanlara da şahit olanlar var gerçekten Mutlu olanlarda

Bilakis çok dikkat ederim kısaltmalara.Benim gibileri çok iyi bilemezsiniz çünkü benim gibiler böyle kısaltmalar yapmaz. Beş vakit Namazla oruçla kısaltmanın alakasını siz bana kurun ondan sonra anlaşabiliriz ancak. Elh ne yaaa... Hakkaten elh ne yaaa... Bende sizin gibi dili gereksiz kullananları çok iyi bilirim. Ben sizin nerenizi yargıladım gösterin bana. Böyle saçma kısaltmaları yapan kişiliklerin burda yeri yok bence. Forum kurallarını okuyun öyle gelin.

Canim adam orda kalkip eşi ile kavga ederken fotograf koymaz :) Ya da Eşi karisinin üzerine yürürken ki resmini koymaz. Bi inip baksan hayatlarina belki haline sükredersin :)

Elh kelimesinin bana göre hiçbir anlamı yok. Ordaki kullandığım ifade elh harflerine değil. Kısaltma kullanırım elbet severim de. Ama elhamdülillah a elh derseniz kızarım. Böyle bir kısaltma yok çünkü. Slm da demeyin. Kib by da demeyin. Sçs de demeyin.

benim üniversitede bir arkadaşın sevgilisi ona altınlar yurda çiçekler gönderiyorlar hava bin beşyüz içleri ise adam adlattı sonra kızın gönlü başkasına kaydı kavgalar depresyon hapları mecburiyetten evlilik yine mutluluk pozları en son boşandılar yani anlık pozlara inanma
bende benimkinin eline kahvaltı tabağını verir poz verdiririm bana hazırlamış gibi mutlu olan her anını sergileme ihtiyacına kapılmaz
ıstisnalar olabilir ama ben ciddi bulmuyorum

Başka emriniz size ne yahu . Sanki siz cok guzel kullanıyorsunuz Türkçeyi

ELH demek ELH demektir . Yanı demem okı elh dıyordum bir gün sonra her halime elh dedım çok şükür bin şükür dedim Buda aslında elh demek . Elh her anımıza demek aslında elh elh elhhhh .

Elh ne ya?

Başka emriniz size ne yahu . Sanki siz cok guzel kullanıyorsunuz Türkçeyi
Estağfurullah... Mesela by by demeyin güzel güzel hoşçakal, Güle güle deyin. Duyguları kelimelere dökerken cimri olmayın. Sonra bu cimrilik saçma sapan bir hal alıp olur olmadık konuları dert değil ama diye dert ediyorsunuz. Yapmayın. Bakın bunada kızarım.

ELH demek ELH demektir . Yanı demem okı elh dıyordum bir gün sonra her halime elh dedım çok şükür bin şükür dedim Buda aslında elh demek . Elh her anımıza demek aslında elh elh elhhhh .
Hmmm... Olur öyle yaaa... Çokta ş'aapmamak lazım demekki... Allah kolay kurtarsın ne diyeyim. Duacınım bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…