- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Cok ilginç ama işte evinde problem olanlar özenıyor bunlara ve bence hakka giriyorlarcnm evet benimde dikkatimi çekiyor english home mğazası gibi evler barbi mutfağı gibi mutfaklar. Sanki ünlü bi model gibi pozlar... İnsanlarda özenti var hemde aşırı.. Ben şunu düşünüyorum mutsuz insanlar mutsuzluğunun stresini bu şekilde atıyor diye düşünyorum nasıl depresyonda biri saçını boyatıyorsa bazı kişilerde insanlara kendini çok iyi gösterme çabası içindeler... Bi yakın arkadaşım var sürekli o evlere özenip o evlerde ki mutfak gereçlerinden almak için yemiyor içmiyor böyle şeylere veriyor parayı... Eşi eve yiyecek al diye para veriyor göstermelik alıyor para ayırıp english home dan bir şeyler alıyors sürekli yapıyor bunu.. geçenlerde hasta sosyal güvenceleri bu aralar yok ve hastaneye git diyorum ssk yok diyor gitmiyor ama gidiyor o mağazadan alışveriş yapıyor aldığı şeyler aslında çok gerekli değil sadece gösteriş için... Çünkü eşi ile mutlu değil bu şekilde avutuyor kendini. Sonra başka bi örnek daha vereyim kuzenimin eşi sürekli face de paylaşım yapıyor işte yok şöyle aşığız yok şöyle mutluyuz yok şöyle geziyoruz vs ama ablasından duydum boşanacaklarmış... Yani anladım ki insanlar sosyal paylaşım sitelerinde göründüğü gibi değiller bence. Yapılan çoğu şey gösteriş adına yapılıyor. Sırp yer bildirimi yapmak için gezmeye gidenler bile var
Süper bir yazı olmuş . Cok hak verdım . Cocuk üzerınden iş yapan var kıyafetlerini paylaşanlar . Hele bit kadın var Bebek arabası almış . Dört bine . Eleştirmiş biri . Cüzdanımın hesabını verecek degılım demiş ve onları pohpohlayan yalakalar var . Dört bıne kaç aile kaç ay gecınir. Şimdi bana kimse yok kendı tercıhı yok kapat hesabını bakma demesın
Cok ilginç ama işte evinde problem olanlar özenıyor bunlara ve bence hakka giriyorlar
Nasıl yanıBenim takipçi satın alıp fotolarına yorum yazdıran bir arkadaşım vardı kapanan konuda da söylemiştim. Geçen baktım hala devam ne işsizler var ya
Takipçi satan siteler var oradan takipçi satın alıyor kendisini takip eden kişi çokmuş gibi göstertiyor.Nasıl yanı
Hadi Ya . Millet ev paylaşıyor takıpcıler yuzbin yuzotuz bin daha da gıder yanıTakipçi satan siteler var oradan takipçi satın alıyor kendisini takip eden kişi çokmuş gibi göstertiyor.
Sinir oldum ama bendeistemsizce güldüm
Pembiş ve kocişli bir gelinimiz geldi :) sende onlrdansın belli :)Mutlu,özel anlarımızı paylaşıyoruz ne var bunda garip gelen siZe? Elbette 365 günü peri masalı kıvamında yaşamıyoruz,tartışıyoruzda evimizde dağınık oluyor.. Oluyor yani.. Özenti,mutsuz vs diyenlere gelincede ne diyoruz eşimize siZce ? Bana çiçek al instagrama koyucam hava atıcam çok mutsuzum çünkü mü diyoruz yani ?
Seviyorsak suç mu ? :))
İstemeyen bakmaz,bakmayan görmez sorunda biter..
N'oluyo ya . O an oyle yazmam gerekti . Cıkın konudan gelmişsinz neye takıldınız . Siz beş vakit namazda oruçta hak hukuk bilen ve her daim kısaltma kullanmayan insanlarmısınıx!!!!!!!!!!! Sizin gibileri cok iyi bilirim ahkam keser ama birşey bildigınız olmayan insanlarsınız . ELH sizin gibi degılım ELH ELH . Bunla insanı yargılayan ve sinir olan kişilkler burda yeri yok .Sinir oldum ama bendeelh ne ya elh kısaltmanında bir şerefi var değil mi
Birde Okadar edepli ve Okadar saygılısnızıkı ELH yazısına dil çıkartıyorsunuz . Kendınızle çelişmeyın . Sizin gibiler Zaten hıc kısaltma kullanmaz herseyı oldugu gibi Orjınall halıyle yazarlar degıl öı sayın herseyı en ıyı bilen ve hıc hata yapmayan bayancıklarSinir oldum ama bendeelh ne ya elh kısaltmanında bir şerefi var değil mi
Ondan degıl alayaman yapamayan bırsıur ınsan var bile bile göstere göstere yaşamak neden !!Sen ozeniyorsun diye niye hakka girsinler? Zorla mi takip ettiriyorlar? Takip etmeyin.
Ondan degıl alayaman yapamayan bırsıur ınsan var bile bile göstere göstere yaşamak neden !!
Benim ne yalan söyleyeyim güzel şeyler gördükçe içim açılıyor. Her hallerinin öyle olmadığını bilsem de. Ama ben aksine paylaşım yapmam, güzel bir an yaşıyorsam fotoğraf çekmek için de durmam, aklıma gelmez. Ama paylaşanı da yadırgamıyorum (yemek dışında).slm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?