Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

Bugün hep gülen, çok mutlu bir hayatı olduğunu sandığım bir arkadaşla yan yana oturduk.
Olanlar oldu.
O anlattı, ben anlattım.
O anlattı, ben anlattım.
Bitiremedik. Yarın devam etcez.
Sonuç : O bana üzüldü ben ona...

Dertsiz insanın varlığına inanmıyorum ben..
Açıp baksan herkesin içinde ne dramlar gizli.

Ben de bol bol fotograf paylasirim, guzel bir hayatim da var. Paylasim yapanlar aslinda cok mutsuz pek gercegi yansitmiyor. Muhabbet olsun diye koyuyorum, baskasinin fotografina bakmaktan zevk aliyorum ayrica

Mutlu,özel anlarımızı paylaşıyoruz ne var bunda garip gelen siZe? Elbette 365 günü peri masalı kıvamında yaşamıyoruz,tartışıyoruzda evimizde dağınık oluyor.. Oluyor yani.. Özenti,mutsuz vs diyenlere gelincede ne diyoruz eşimize siZce ? Bana çiçek al instagrama koyucam hava atıcam çok mutsuzum çünkü mü diyoruz yani ?
Seviyorsak suç mu ? :))
İstemeyen bakmaz,bakmayan görmez sorunda biter..

Merhaba. Ben de sizin gibi düşünür, gösteriş yapıyorlar olan var olmayan var derdim. Ama sonra şunu fark ettim, abartmadıkça bence insan için güzel bir şey. Ben normalde dağınık bir insanım, ama odamda fotoğraf çekineceksem toplarım, o odalara baktıkça imrenirim ve odamı toplarım veya kendine bakan makyaj yapan kadınları gördükçe ben de kendime bakarım. Bu böyle sıralanır gider, insanın süslenip fotoğraf çekilmesi, yaptığı yemeği çekmesi veya eşi hediye aldığında koyması abartılmadığı sürece hoş bence. Çünkü süslenirsen kendini sevmeye başlarsın, yaptığın yemeği çekerek koymak istersen daha çok özenirsin daha çok mutlu olursun veya eşinin aldığı hediyeyi koyarsan eşini mutlu edersin önemsediğini, seni mutlu ettiğini görür ve seni mutlu etmeye devam eder. Tabii ki zorla olacak şeyler değil bunlar, sadece hayatımıza bu tarz küçük ayrıntılar katmanın bize yararı olacağını düşünüyorum.

Cok ilginç ama işte evinde problem olanlar özenıyor bunlara ve bence hakka giriyorlar

Bende instagramdaki pembiskolardan hazetmiyorum ancak 4bine bebek arabasi aldi diye elestirmeyede kimsenin hakki yok. Dogru demiş. Havadan dusmuyor ya para calisip kazaniyorlar sen kazanamiyorsun veya baskalari kazanamiyor, aylik kac aile doyar diye parasini veremicek mi bu kadin istedigi şeye. Bu kimseyi ilgilendurmez.

Sizi gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum. Kim istemez ki böyle şeyleri? Bunları istemek hiç ayıp değil valla şahsen ben de çok isterim Ama hepsinin gerçeği yansıtmadığını bilmek gerek. Kendi hesaplarımızı düşünelim. Biz de genelde en mutlu anlarımızı paylaşmıyor muyuz? Hele bazıları ölseler bile nispetlerinden, kıskandırmak için koyuyor yani gerçekten var böyleleri.

Benim takipçi satın alıp fotolarına yorum yazdıran bir arkadaşım vardı kapanan konuda da söylemiştim. Geçen baktım hala devam ne işsizler var ya

Pembiş ve kocişli bir gelinimiz geldi :) sende onlrdansın belli :)

Sinir oldum ama bende elh ne ya elh kısaltmanında bir şerefi var değil mi
N'oluyo ya . O an oyle yazmam gerekti . Cıkın konudan gelmişsinz neye takıldınız . Siz beş vakit namazda oruçta hak hukuk bilen ve her daim kısaltma kullanmayan insanlarmısınıx!!!!!!!!!!! Sizin gibileri cok iyi bilirim ahkam keser ama birşey bildigınız olmayan insanlarsınız . ELH sizin gibi degılım ELH ELH . Bunla insanı yargılayan ve sinir olan kişilkler burda yeri yok .

Sinir oldum ama bende elh ne ya elh kısaltmanında bir şerefi var değil mi
Birde Okadar edepli ve Okadar saygılısnızıkı ELH yazısına dil çıkartıyorsunuz . Kendınızle çelişmeyın . Sizin gibiler Zaten hıc kısaltma kullanmaz herseyı oldugu gibi Orjınall halıyle yazarlar degıl öı sayın herseyı en ıyı bilen ve hıc hata yapmayan bayancıklar

Ondan degıl alayaman yapamayan bırsıur ınsan var bile bile göstere göstere yaşamak neden !!

Onlar da takip etmesinler, takip edenler bakmaktan hoslaniyor ki takip ediyorlar, paylasanlar da begenenleri gorup paylasmaya devam ediyor. Paylasan mutlu takip eden mutlu, hem kiskanip hem takip etmek niye?

Benim ne yalan söyleyeyim güzel şeyler gördükçe içim açılıyor. Her hallerinin öyle olmadığını bilsem de. Ama ben aksine paylaşım yapmam, güzel bir an yaşıyorsam fotoğraf çekmek için de durmam, aklıma gelmez. Ama paylaşanı da yadırgamıyorum (yemek dışında).
Aksine karamsar paylaşımlar artık çok yoruyor beni. Her yerden kötü haberler gelirken bir arkadaşımın - ya da tanımadığım birinin - dünyanın diğer ucundan gelen tatil fotoğraflarını görünce içim ferahlıyor mesela. Mavi pembe ev vs de sevmem ama hamileliğinde özen gören kadın görmek de olsa olsa ne güzel dedirtir bana. Aksine gerçek olmaları temennim. İçimiz çıkmış kadın şiddeti görmekten zaten..
Yani bence rahatsızlık duyulacak şeyler değil aksine. Siz de bu açıdan bakmaya çalışın derim

Son düzenleme:
bence hesabınızı kapatın.ben kapattım.bıktım onların görgüsüzlüklerine maruz kalmaktan.artık beynim gerçekten olması gereken şeylerle meşgul,milletin yapmacık hayatlarıyla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…