- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ben de dört aydır 1+1 evdeyim, kendimi kafese kapatılmış gibi hissediyorum. Bi insanı motive eden eşya filan değil de evin büyüklüğü bence. Evinizi bulmuşsunuz, umarım her şey güzel olur, ferahlarsınız, darısı başıma.
Hmm oyle tabı haklısınız . Eve aldıgımız guzel Bır eşya günler sonra sıradanlaşıyor albenısı gidiyor . Ama insan bazen iç gecırıyor Maleseftesekkur ederim. hayir son 11 aydir hic evimin gorselini paylasmadim cunku 11 aydir kendimi hic kendim gibi hissetmedim. demek istedigim de buydu, kendini esya-mal-ev ustunden degerli gormemeli insan. yapmayin bunu.
Hmm oyle tabı haklısınız . Eve aldıgımız guzel Bır eşya günler sonra sıradanlaşıyor albenısı gidiyor . Ama insan bazen iç gecırıyor Malesefbu arada inş normal dogum yaparsınız
Süper bir yazı olmuş . Cok hak verdım . Cocuk üzerınden iş yapan var kıyafetlerini paylaşanlar . Hele bit kadın var Bebek arabası almış . Dört bine . Eleştirmiş biri . Cüzdanımın hesabını verecek degılım demiş ve onları pohpohlayan yalakalar var . Dört bıne kaç aile kaç ay gecınir. Şimdi bana kimse yok kendı tercıhı yok kapat hesabını bakma demesınSosyal medyada yaşanılan hayatlara takılmayın bu kadar,herkesin kendi seçimi,kimisi hayatını dışarı sızdırmaktan hoşlanmazken kimisi tam tersi dünya alem bilsin deyip en güzel anlarını paylaşır. Sosyal medyanın sizi bu kadar düşündürüp hayatınızı sorgulamanıza kadar ele geçirmesine izin vermeyin. Benim ciddi anlamda karşı olduğum birşey varsa o da sosyal medyada çocuğunun bütün hayatını sergileyen anneler,tabi ki çocuğunun fotosonu atarsın ama bunu resmen 'iş' olayına çeviren hesapları gördükçe hayret ediyorum. Yahu insan utanır hiçbir vasfı olmamasına rağmen sırf bebeği tatlı diye beleşten hediye almayı,onu geç ülkede psikopat çok,hiç mi korkmuyorlar Allah korusun biri takar takip eder vs.,nazar denen olaya hiç girmiyorum bile. Bakıyorsun güya dini bütün bir insan maşallah'lar havada,Rabbim kelimesi ağızlarından düşmüyor ama çocuğunu bile gösterişine alet ediyor,edebiyatçıları kıskandıracak uzun uzun bol Allah'lı 'ay çok şükür çok şanslıyım' temali metinler,eleştirenlere atarlar giderler ve işin en komiği yalaka takımlarının daima hazırda bulunup eleştirenlere çullanmaları fln komedi. Hep söylüyorum olan var olmayan var hele ki çocuk konusu inanılmaz hassas bir konu,çocuk için çırpınan o kadar çok kadın varken ben çocukların sosyal medyaya bu kadar alet edilmesine karşıyım,yazıktır günahtır,ben bile sosyal medyada birinde görüp de çocuğuma alamadığımda üzülürken,evlat için çırpınan kadınları düşünemiyorum bile. Allah herkese gani gani mutluluk versin ama çocuk ve aile konusunda daha dikkatli olunmalı hatta bu konuya bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum.
Öyle kadınlar o kadar çok ki ve dediğiniz gibi bunlara en ufak eleştiri yapıldı mı anında linç ediliyorsun,destekçilerin çoğu da muhtemelen asgari ücretle geçinen yurdum insanı ama gösteriş meraklısı insanları kendilerine idol belirlemişler. Valla istediğimiz kadar hesapları kapatıp bakmasak da çarşaf çarşaf çıkıyor karşımıza,bence aksine bakalım ve çocuklarımızın böylelerine benzememesi için uğraşlar verelim.Süper bir yazı olmuş . Cok hak verdım . Cocuk üzerınden iş yapan var kıyafetlerini paylaşanlar . Hele bit kadın var Bebek arabası almış . Dört bine . Eleştirmiş biri . Cüzdanımın hesabını verecek degılım demiş ve onları pohpohlayan yalakalar var . Dört bıne kaç aile kaç ay gecınir. Şimdi bana kimse yok kendı tercıhı yok kapat hesabını bakma demesın
Aynen haklısın . Bız kanaatkar olalım Kı çocuklarda oyle olsun . Evet eleştırı yap hele acayıp ustune gelıyorlar ve bınlerce takıpcıler var yüz bin yüz elli bin . Eee kadın napaın ego okşa ıyor paylaştıkça paylaşıyor ve ig ailesi olşuyorÖyle kadınlar o kadar çok ki ve dediğiniz gibi bunlara en ufak eleştiri yapıldı mı anında linç ediliyorsun,destekçilerin çoğu da muhtemelen asgari ücretle geçinen yurdum insanı ama gösteriş meraklısı insanları kendilerine idol belirlemişler. Valla istediğimiz kadar hesapları kapatıp bakmasak da çarşaf çarşaf çıkıyor karşımıza,bence aksine bakalım ve çocuklarımızın böylelerine benzememesi için uğraşlar verelim.
artık özel diye birşey kalmadı ne yazıkki sosyal hesaplarıda kullanmanın bir adabı omalı bana göre
Hehe bana şey gibi geliyor ayağım var çünkü insanım insanım çünkü sex yapıyorumYa of bilemiyorum bir yandan saygı da duymaya çalışıyorum. (son kısım hariç.) Sonuçta kişisel görüşü ve bunu belirtiyor sadece. Kendince ayıp olan bir şeyi paylaşıyor. Benim onu eleştirme hakkım var mı diyorum. Bilemiyorum. Kafam karışık bu özgürlükler konusunda.
Bir arkadaş oyle Bır Ikı tane kişi tanıyorum gerçekten öyleler dıyor . Ama gercek hayat Bı dgıl ki insan sinirlenir kızar bagırır surkelı Mutlu ıyı tabıkı özenmemeli insan haklısınız . Ama insan bir ah cekıyor oyle olsak musmutlu olsak düşünceli eş olsa aklından gecenı düşünse getırse . Benım eş mesela kavga edersek oyle Çiçek almıştır başka almadı :) ama bugün birini gördüm sayfasında paylaşmış o eşine pasta eşi de Çiçek almış habersız :) vay be dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?