Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

İnstagram insanlar istediği gibi fotoğraf paylaşsın diye var neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Hayatınızı başkalarıyla kıyasladığınız sürece mutlu olamazsınız. Elbet sizden daha iyi koşullarda olan birileri vardır. Çok şükür demeyi öğrenmek gerek.

Neden bu kadar tartıştık bu kadar hakaret oldu demişsiniz bence eşinizden çok fazla beklentiniz olduğu için olabilir.Valla acı konuşağım belki ama şunu demek istiyorum öyle sayfalarda paylaşım yapan insanların hayatları öyle değil en iyi zamanlarını çekip koyuyorlar.Bunlar hep gösteriş onlar da hep başkalarına özendiği için böyle oluyor.Siz de girip bakıp hayıflanıyorsunuz.Çok büyük beklentilere girmemek gerek diye düşünüyorum.

Dünkü babalar resmini görmen lazımdı kanka
Dinime burdan cine seddd olur
Hayır git yanında öp kutla. Sosyal medya neyin kafası
Aynen. Bide karne versiyonu vardı ondan öncede anneler günü. Millet başıma bir olay gelsinde paylaşayım diye dört dönüyor

Şimdi yine başlarlar aslında onlar sıkıntılı dertli kimbilir neleri vardırcılar..
Teselli cümleleri bunlar.
Gerçekten cok Mutlu olup eşiyle cok iyi anlaşan süprizler yapıp ballı yağlı anlaşan çiftler var ..birkactanesini yakından tanıyorum ..boşuna ağlamayın Efem ...
Hiç mi sıkıntıları yok elbette var ama bana anlattığında ben gülüyorum misal...

Elhamdüllah gibi güzel bir kelimeyi de elh diye kısaltmışsınız ya pes diyorum pes!!!

o hayatlar tamemen y-a-l-a-n birtanesini tanıyorum mesela anlatı mmi kendisi blogger harika bir hayatı var gibi gözüküyor ama sor bakalım ailesi dışında 1 kişi bile sevmez hayatlarını öyle göstermeye çalışan en mutsuz insanlardır kızlar şükredin hayat bir araftır herkesin derdi kederi mutlaka vardır.

İnstagramda kedimin fotoğraflarını paylaşıyorum, yaşadığı hayata bakınca ben bile vay be ne hayatlar var diyorum Takılma böyle şeylere, bazıları gerçekten öyle hayatlar yaşıyor, bazıları da bizim gibi çamasır askısını göstermeden ışık ayarı filtre ayar yapıp koyuyor :) Kimse kötü resmini koymak istemez, istemediklerimi takip etmiyorum, tabak çanaklar ilgi alanıma girmiyor, sağ üstte seçeneklerde bunlardan gösterme var, sevmediğin bir paylaşım gördükçe ona tıkla, aksi takdirde bak geç, belgesel misali :)
Ben seviyorum benden farklı hayatları görmeyi, hepimizden daha üstünü de daha kötü durumda olanı da var, hayatın gerçeği bu, ihtiyacı olan için birşeyler yapmayı deneyebilirim, benden daha iyi olana da ne şanslı keyfini çıkarsın diyebilirim.
Böyle bir fenomen (fear of missing out) var, sosyal medya birçok insana kendini yetersiz hissettiriyor, bu konuda makaleler okuyup durumu ve hislerinizi anlarsanız, daha rahat bakıp geçersiniz.

instagramı sadece doga fotograflarımı koymak icin kullanıyorum onun dısında aklıma gelmiyor hersyei cekip koymak ama o mutfaklar evler hosuma gidiyor icim acılıyor renkli renkli kendi hayatımda herseye sahip olmayabilirim kendi sahip olduklarım beni mutlu etmeye yetiyor herkesin hayatı baska neden benim hayatım boyle degil diye ozenmek yerine kendinizi imkanlarınız dahilinde mutlu etmeye bakın

Özel günlerde bi kenara sinip o gün bitene kadar cıkmak istemiyorum meydana
Gel hacı buraya saklan bak burda iftarda erken len bi kandıramadım
Düşünce yok dostum. Bişeyi paylaşırken acaba karşımdakiler nasıl düşünür yaralanır mı acır mı canı diye düşünen çok az insan var. Ama çokça görgüsüzlük var.

ee bırakın onlar da böyle mutlu. İnsanlar mutsuz diyerek kendi mutluluğunu neden paylaşmasınlar. Ben seviyorum güzel şeyler görmeyi, güzel hayatları. bence en büyük sorunumuz bu. Normal olanı, güzel yaşamakken. Güzel, mutlu hayattan neden utansın insanlar

herşeyi acık ve düzgün yazıp, elhamdülillah yerine elh yazmak nedir. yazmaya üşendiğine göre haline şükrettine pek inanasım gelmedi.
bu aralarda instagram hayatları dert oldu herkese. zengin parası olan insanlar imkanları var. bizim gibi olsalar paylaşmazlar. benim okadar tabak bardak takımım olsa nereye koycam diye düşünürüm onların öyle bi sorunu yok demekki

Şuanda tek kıskandığım insan kendini serin sulara bırakmış deniz keyfisi yapan insan modelidir

Sosyal medyada paylaşılan mutlu anların çoğu zaman abartıldığını düşünüyorum. Hatta sırf paylaşım yapmak için özenilip hazırlanıyor bazı sofralar, buna eminim nerdeyse..
Gösteriş.. Gösteriş.. Gösteriş..
Riyakarlık resmen, perde arkasında da gerçekten mutlular mı acaba, kim bilebilir..

Boşverin valla, çok etkileniyorsanız bakmayın.. Bakacaksanız da çoğunun sahte olduğunu unutmayın.
Hepimizin hayatında özenilecek ufak da olsa şeyler vardır, eminim..

cok uzuldum canım yaaa
neden elinin tersıyle ıttın
ısın kotu tarafı korkutuk asık olman

Sosyal medyadaki kadınlara özendiğiniz kadar ,burada eşinden ,eşinin akrabalarından psikolojik ve bedensel şiddet uygulanıp ,zor durumda olan kadınları düşünün ,her şey sosyal medyadaki gibi güllük gülistanlık değil.

Eğer gerçekten kafaya takıyorsanız takip etmeyin bu tip hesapları. Hatta sosyal medyadan uzak durun.

Ben hiç özenmiyorum o pembeli mintli evlere. Bence çok çirkin. O ne barbi bebek mi yaşıyor orda? Kocaman evim de yok, daha küçüğüne geçme hayalleri kuruyorum. Küçük sıcak, sevimli, tarzımı yansıtan bir evim olsun istiyorum. Tornadan çıkmış gibi aynı olmasın, diğerlerine benzemesin. 3-4 tane kahvaltı takımım yok, hatta hiç yok. Yemek takımıyla idare ediyoruz. Huzurumuz mutluluğumuz yerinde olsun o yeter.

Sizin sorununuz başkalarının hayatlarıyla değil eşinizle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…