Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

Yalnız çok rica ediyorum sakın spesifik bir instagram sayfası örneği vermeyin, sonra konu kapanıyor. Hem de tüm hayatını sosyal medyada yaşayan insanlar için "Özel hayata saygı!!!!" diyerek.

Bence çok saçma bir konu olmuş sizin sıkıntınız instgram değil kendi yaşantınız sonuç olarak hiç tanımadığım insanların hayatı beni ilgilendirmez bende bakıyorum ama hiç rahatsız olmuyorum özenmiyorum da onlar gibi bir hayatım da yok

onların çoğu gösteriş yalan dolan biliyosunuz değil mi?
Nasıl yalan ? Bana oyle gelmıyor . Pembe isimli Okadar cok insan var Kı evlerı hayatları ve eşleri . Ya ben hamileyken eşim bana hıc Te oyle davranmadı Bı tek sen hamile degılsın derdi mesela . Istedıklerımı alırdı falan ama oyle sürprizler vs yok Can'ım nerdee

valla sizin eşiniz romantik değilmiş.

ama o hayatların çoğu uydurma. akşam evde birbirlerini yiyolar, kemiriyolar. instagramda kocişimle film izleme keyfisiii diye paylaşıyolar.

arkadaşım o insanlar çocuklarının hayatlarını/ kendi hayatlarını alenen yaşayarak sponsor toplayıp para kazanıyorlar.
çocuklarına bilmemne markalarını giydirip etiketliyorlar, açıklamalarda yazıyorlar keza aynı şekilde evlerine de.
o evlerin hiçbirine özenmedim çünkü bence tamamen bu markaları alıp reklam yapcaz derdi ile alakasız tüm ürünleri sermiş oluyorlar ve üst üste pembişli mavişli kusulası evlerde yaşamak zorunda kalıyorlar.
üç kuruşluk ün sahibi olcaz, cebimize para girsin diye hayatlarında bir gram mahrem bırakmayıp yatak odalarına, çıplak hamile göbeklerine kadar paylaşıyorlar.
allah aşkına bu mu özenilecek hayatlar??

İşte tamda bunu demek istedim sizin sorununuz eşiniz tamamen

Şu cümleyi kuran bir adamın problemli biri olduğunu görmüyorsun maalesef.

belki tekrar kazanabilirsin :)
bi mesaj atsan
ağzımla kuş tutmadığım kalmıştı. istemiyor hasbam. çok kırmışım zamanında onu. ki haklı bu konuda. ama bazı şeyleri görmezden gelebilir. o da daha ilk buluşmamızda yangından mal kaçırır gibi evlilikten bahsetmeseydi önce birbirimizi tanısaydık. 2. hafta da annesiyle tanıştırdı. e korktum haliyle.

Valla instagramdakilere hiç özenmiyorum ben, o yeni pembe mavi salonlar mutfaklar yepyeni eşyalar çoğunlukla yeni evli çiftlerin çeyiz yoluyla alınmıs eşyaları şu kahvaltı hazırlayıp fotoğrafınıcekme işi filan hepsi fotoğraf sadece. sizde şu kalpli kek kalıplarından alıp salamlara bastırıp sekiller çıkarıp yada kalpli waffle hazırlayıp esimin suprizi yazabilirsiniz birçok kisi gercek sanar ama aslında hiç biri gercek değil sahsen birine öyle yardım bile etmistim

Böyle konular hep aynı eksende dönüyor.

Açılış.

Sosyal medyadaki paylaşımlara veryansın edip onları sahte bir hayatı yansıtmakla suçlayanların iddia ve örnekleri...

Bunun tam tersini savunarak onların gerçekten mutlu olduğunu ispatlama gayretindeki antitezler.

Kapanış.

Bunun varacağı bir yer yok, herkes kendi hayatıyla, işiyle, eşiyle meşgul olursa ne öyleleri iddia edildiği gibi gösteriş yapabilecek bir kitle bulur...

Ne de insanlar nazar ve hazımsızlık korkusuyla mutluluğunu paylaşmaktan çekinir.

Sanalda da reelde de başkalarının hayatlarını irdelemek şiddetli bir mutsuzluk çabasıdır.

ben de sürekli gezenleri kıskanıyorum valla, yalan yok.
bak o kıskanılır. ama imrenmektir onun adı ve bence gezdiği yerleri gösterenler özendirip bize de yol açıyorlar.
hostes arkadaşım var yüzüne de söylüyorum kızım ne güzel dünyayı geziyorsun sana çok özeniyorum diyorum.
ama konu sahibinin bahsettiği hesaplar bende fazlaca "zorakilik" içeren "yapay" ve iğrenç geliyor.

Yalnız çok rica ediyorum sakın spesifik bir instagram sayfası örneği vermeyin, sonra konu kapanıyor. Hem de tüm hayatını sosyal medyada yaşayan insanlar için "Özel hayata saygı!!!!" diyerek.

Benzer bir konunun akıbeti. İçindeki bütün mesajlar silindi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-paylasilanlar-gercek-mi.930690/

canım aynen hırs yaptırıyorlar,
aynı zamanda gezme ile ilgili bir sorun olduğunda danışacağım kişiler oluyorlar.
o kadar detay konularda yardım eden arkadaşlar oldu ki :)
sağolsunlar da,
azıcık da çalışsınlar yani,a
hep gezmesinler

ay çok tatlısın korktun elinden gitti :)
boşver seni gerçekten sevse ve isteseydi yıllar da geçse senden asla vazgeçmezdi ne olursa olsun çabalardı

bizim bir arkdaşın tanıdığı başka bir arkdaşa kahvaltıya gittiğimizde mutfakta yemek yapıyor gibi poz çekildi
yükledi
hiçbiryerine da arkdaş falan demedi
mutfakta misafirlere kahvaltı hazırlarken
yazdı çok şaşırmıştım
ondan beridir inanmıyorum insanlara
birde insanlar sosyal medyada hep bir gösteriş hep bir takdir edilme peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…