- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
salaklığımdan tabiki. zira başka bir açıklama bulamıyorumcok uzuldum canım yaaa
neden elinin tersıyle ıttın
ısın kotu tarafı korkutuk asık olman
Nasıl yalan ? Bana oyle gelmıyor . Pembe isimli Okadar cok insan var Kı evlerı hayatları ve eşleri . Ya ben hamileyken eşim bana hıc Te oyle davranmadı Bı tek sen hamile degılsın derdi mesela . Istedıklerımı alırdı falan ama oyle sürprizler vs yok Can'ım nerdeeonların çoğu gösteriş yalan dolan biliyosunuz değil mi?
Nasıl yalan ? Bana oyle gelmıyor . Pembe isimli Okadar cok insan var Kı evlerı hayatları ve eşleri . Ya ben hamileyken eşim bana hıc Te oyle davranmadı Bı tek sen hamile degılsın derdi mesela . Istedıklerımı alırdı falan ama oyle sürprizler vs yok Can'ım nerdee
arkadaşım o insanlar çocuklarının hayatlarını/ kendi hayatlarını alenen yaşayarak sponsor toplayıp para kazanıyorlar.slm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
Nasıl yalan ? Bana oyle gelmıyor . Pembe isimli Okadar cok insan var Kı evlerı hayatları ve eşleri . Ya ben hamileyken eşim bana hıc Te oyle davranmadı Bı tek sen hamile degılsın derdi mesela . Istedıklerımı alırdı falan ama oyle sürprizler vs yok Can'ım nerdee
belki tekrar kazanabilirsin :)salaklığımdan tabiki. zira başka bir açıklama bulamıyorum
öyle iyi bir insanı kaybettim ki...
Şu cümleyi kuran bir adamın problemli biri olduğunu görmüyorsun maalesef.Nasıl yalan ? Bana oyle gelmıyor . Pembe isimli Okadar cok insan var Kı evlerı hayatları ve eşleri . Ya ben hamileyken eşim bana hıc Te oyle davranmadı Bı tek sen hamile degılsın derdi mesela . Istedıklerımı alırdı falan ama oyle sürprizler vs yok Can'ım nerdee
ağzımla kuş tutmadığım kalmıştı. istemiyor hasbam. çok kırmışım zamanında onu. ki haklı bu konuda. ama bazı şeyleri görmezden gelebilir. o da daha ilk buluşmamızda yangından mal kaçırır gibi evlilikten bahsetmeseydi önce birbirimizi tanısaydık. 2. hafta da annesiyle tanıştırdı. e korktum haliyle.belki tekrar kazanabilirsin :)
bi mesaj atsan
bak o kıskanılır. ama imrenmektir onun adı ve bence gezdiği yerleri gösterenler özendirip bize de yol açıyorlar.ben de sürekli gezenleri kıskanıyorum valla, yalan yok.
Yalnız çok rica ediyorum sakın spesifik bir instagram sayfası örneği vermeyin, sonra konu kapanıyor. Hem de tüm hayatını sosyal medyada yaşayan insanlar için "Özel hayata saygı!!!!" diyerek.
bak o kıskanılır. ama imrenmektir onun adı ve bence gezdiği yerleri gösterenler özendirip bize de yol açıyorlar.
hostes arkadaşım var yüzüne de söylüyorum kızım ne güzel dünyayı geziyorsun sana çok özeniyorum diyorum.
ama konu sahibinin bahsettiği hesaplar bende fazlaca "zorakilik" içeren "yapay" ve iğrenç geliyor.
ay çok tatlısın korktun elinden gitti :)ağzımla kuş tutmadığım kalmıştı. istemiyor hasbam. çok kırmışım zamanında onu. ki haklı bu konuda. ama bazı şeyleri görmezden gelebilir. o da daha ilk buluşmamızda yangından mal kaçırır gibi evlilikten bahsetmeseydi önce birbirimizi tanısaydık. 2. hafta da annesiyle tanıştırdı. e korktum haliyle.
Benim evim büyük
Evim pembe , mavi
bazı yerler yeşil filan
Mutfak esyalarım renkli
Bardaklarım cocuk desenli
Bende kaka yapıyorum bende sizin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?