Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

ay çok tatlısın korktun elinden gitti :)
boşver seni gerçekten sevse ve isteseydi yıllar da geçse senden asla vazgeçmezdi ne olursa olsun çabalardı
:) teşekkürler canım sen de öylesin :)
onun derdi sevmek değildi sanırım bi evliik hayatı olsun, kendi düzenini kursundu. 38 yaşında hiç evlenmemiş kilo sorunu olan kendini böyle tanımlıyordu. ama ben tipe bakmam ki çok fazla. yanında mutluysam güvendeysem sıkıntı yok. ama tanımama izin vermeden hemen evlilikle ilgili konuştu ben de korktum. şu lafı demeyecektim "x..ciğim ben evlenmeyi düşünmüyorum, aslında düşünüyorum ama seninle düşünmüyorum cınııımmm yhhaaaaa" bu laftan sonra yüzü düştü adamın. bu lafı 1 kere değil 5 kere dedim. ooff çok pişmanım.
annesiyle tanışmak için yemeğe gittiğimiz akşam içimden geçen şuydu "38 yaşında evde kalmış oğlunu bana yamamaya çalışıyo" ulan derin sen nesin ki demi!
ki o kadar tatlı bi kadın ki annesi...

ayy canım hiç sorma neredeyse tuvalete gidip resim paylaşacaklar.hatta bazen görüyorum aşkları okadar büyükki nereeyse yatak odası videolarını koyacaklar terbiyesizler.geçen facebookta gördüm bir tanıdık doğum yaptı.kocası hediyelrer üzerine düşmeler falan fian.burdan sesleniyorum namahrem diye birşey vardır tabiki paylaşabilirsin ama paylaşılacak şey var paylaşılacak şey var çoğu insanın yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil ayıp ayıp utanın

Benım tarzım baska ama :)
Ben hep evın dagıtılmıs kısmını cekıyorum
Insanlar sadece sunumların oldugu alanı cekıyormus megersem
Bende dıyorum bu ne ya ev hep toplu hıııc yasanmıslık yok

Bu konudan daha kaç tane açılacak
Bu en az 3cü oldu burda benim rastgeldiğim... Kimin ne hayat yaşadığını bu derece kıskanıp sorgulayan insanlar bana korkutucu geliyor nedense

evlenmeyi düşünüyorum ama seninle düşnmüyorum
çok ağır ve çok onur kırıcı olmuş
çocuk dönmemekte haklı galiba

valla sizin eşiniz romantik değilmiş.

ama o hayatların çoğu uydurma. akşam evde birbirlerini yiyolar, kemiriyolar. instagramda kocişimle film izleme keyfisiii diye paylaşıyolar.
Bir arkadaş oyle Bır Ikı tane kişi tanıyorum gerçekten öyleler dıyor . Ama gercek hayat Bı dgıl ki insan sinirlenir kızar bagırır surkelı Mutlu ıyı tabıkı özenmemeli insan haklısınız . Ama insan bir ah cekıyor oyle olsak musmutlu olsak düşünceli eş olsa aklından gecenı düşünse getırse . Benım eş mesela kavga edersek oyle Çiçek almıştır başka almadı :) ama bugün birini gördüm sayfasında paylaşmış o eşine pasta eşi de Çiçek almış habersız :) vay be dedım

Doğum sonrası hanımına hediye alan,hanımın üzerine düşen adamın nesine ayıp ayol?
Neresi namahrem bunun?
Cidden açıklar mısınız,çok merak ettim?
Hanımına kötü davranınca mı normal kabul edecektiniz?

İyi de bu kadar rahatsız oluyorsanız niye bakıyorsunuz ,kapat sayfayı çık yani...

Ama yok illa bakıcalsın sonra kendine uyduruk bir dert edineceksin.Saçma yani...

evlenmeyi düşünüyorum ama seninle düşnmüyorum
çok ağır ve çok onur kırıcı olmuş
çocuk dönmemekte haklı galiba
evet hak veriyorum ona. biri bana dese suratına tükürmem bi daha. ama o görüşüyo arkada olarak kaldık. sanırım onu bile istemiyo artık. napiim seviyorum.
bununla ilgili konu açmak istiyorum ama uzun hem de karışık anlatıcam. bir de ben haksızım yaa bu konuda. oooffff

hayır canım ayıp değil tabiki onu bu derece herşeyiyle orda burda paylaşmak ayıp bana göre.doğum anına kadar yayınlamak ayıp bana göre.
mesela hamile bayanın ultrason resmini aaa bebeğim bakın bu deyip internette paylaşmasıda ayıp bence

bence sorun, milletin hayatında değil. sizin eşiniz de. Ayrıca kavga ederken instagrama fotoğraf atmak biraz garip değil mi?

güzelce toparla ama karışık olmadan yaz aç konuyu takipteyim

ultrason fotoğrafının neresi ayıp

artık özel diye birşey kalmadı ne yazıkki sosyal hesaplarıda kullanmanın bir adabı omalı bana göre

İlk mesajınızı okuyunuz yeniden lütfen.
Hediye almaktan ve erkeğin eşinin üzerine düşmesinden bahsetmişsiniz.
Ultrason fotoğrafı ben kendim bildim bileli millet KK da bile profil fotoğrafı yapıyor, hiç kimse de çıt demiyordu instagrama koyunca mı suç oldu?
Doğum anı nereye kadar konabiliyor bilmiyorum.

can
im hani unlulerin profillerine gir bak cok cok guzel yerrlerde cok mutlu pozlar sonra ertedi gun bosanmis haberi.bunun gibi yani tabiki herkes mutlu degil ama prenses ve prenste degiller . internet koleligi altina gormis cogu kisi

Oylesıne cok var . Yanak yanağa pozlar vs . Sonra altına bısrurı yorum gelıyor . Ay MasAllah cok sekersınız tatlısını z . Harıka bir annesin vs eleştiri yapanları banlıyorlar yada takıpcıler yuhalıyor kendısıde tabi eleştırıde yapılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…