- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
:) teşekkürler canım sen de öylesin :)ay çok tatlısın korktun elinden gitti :)
boşver seni gerçekten sevse ve isteseydi yıllar da geçse senden asla vazgeçmezdi ne olursa olsun çabalardı
Benım tarzım baska ama :)bizim bir arkdaşın tanıdığı başka bir arkdaşa kahvaltıya gittiğimizde mutfakta yemek yapıyor gibi poz çekildi
yükledi
hiçbiryerine da arkdaş falan demedi
mutfakta misafirlere kahvaltı hazırlarken
yazdıçok şaşırmıştım
ondan beridir inanmıyorum insanlara
birde insanlar sosyal medyada hep bir gösteriş hep bir takdir edilme peşinde
evlenmeyi düşünüyorum ama seninle düşnmüyorum:) teşekkürler canım sen de öylesin :)
onun derdi sevmek değildi sanırım bi evliik hayatı olsun, kendi düzenini kursundu. 38 yaşında hiç evlenmemiş kilo sorunu olan kendini böyle tanımlıyordu. ama ben tipe bakmam ki çok fazla. yanında mutluysam güvendeysem sıkıntı yok. ama tanımama izin vermeden hemen evlilikle ilgili konuştu ben de korktum. şu lafı demeyecektim "x..ciğim ben evlenmeyi düşünmüyorum, aslında düşünüyorum ama seninle düşünmüyorum cınııımmm yhhaaaaa" bu laftan sonra yüzü düştü adamın. bu lafı 1 kere değil 5 kere dedim. ooff çok pişmanım.
annesiyle tanışmak için yemeğe gittiğimiz akşam içimden geçen şuydu "38 yaşında evde kalmış oğlunu bana yamamaya çalışıyo" ulan derin sen nesin ki demi!
Bir arkadaş oyle Bır Ikı tane kişi tanıyorum gerçekten öyleler dıyor . Ama gercek hayat Bı dgıl ki insan sinirlenir kızar bagırır surkelı Mutlu ıyı tabıkı özenmemeli insan haklısınız . Ama insan bir ah cekıyor oyle olsak musmutlu olsak düşünceli eş olsa aklından gecenı düşünse getırse . Benım eş mesela kavga edersek oyle Çiçek almıştır başka almadı :) ama bugün birini gördüm sayfasında paylaşmış o eşine pasta eşi de Çiçek almış habersız :) vay be dedımvalla sizin eşiniz romantik değilmiş.
ama o hayatların çoğu uydurma. akşam evde birbirlerini yiyolar, kemiriyolar. instagramda kocişimle film izleme keyfisiii diye paylaşıyolar.
Kork benden :) töbe töbeBu konudan daha kaç tane açılacak
Bu en az 3cü oldu burda benim rastgeldiğim... Kimin ne hayat yaşadığını bu derece kıskanıp sorgulayan insanlar bana korkutucu geliyor nedense
Doğum sonrası hanımına hediye alan,hanımın üzerine düşen adamın nesine ayıp ayol?ayy canım hiç sorma neredeyse tuvalete gidip resim paylaşacaklar.hatta bazen görüyorum aşkları okadar büyükki nereeyse yatak odası videolarını koyacaklar terbiyesizler.geçen facebookta gördüm bir tanıdık doğum yaptı.kocası hediyelrer üzerine düşmeler falan fian.burdan sesleniyorum namahrem diye birşey vardır tabiki paylaşabilirsin ama paylaşılacak şey var paylaşılacak şey var çoğu insanın yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil ayıp ayıp utanın
evet hak veriyorum ona. biri bana dese suratına tükürmem bi daha. ama o görüşüyo arkada olarak kaldık. sanırım onu bile istemiyo artık. napiim seviyorum.evlenmeyi düşünüyorum ama seninle düşnmüyorum
çok ağır ve çok onur kırıcı olmuş
çocuk dönmemekte haklı galiba
hayır canım ayıp değil tabiki onu bu derece herşeyiyle orda burda paylaşmak ayıp bana göre.doğum anına kadar yayınlamak ayıp bana göre.Doğum sonrası hanımına hediye alan,hanımın üzerine düşen adamın nesine ayıp ayol?
Neresi namahrem bunun?
Cidden açıklar mısınız,çok merak ettim?
Hanımına kötü davranınca mı normal kabul edecektiniz?
Bir arkadaş oyle Bır Ikı tane kişi tanıyorum gerçekten öyleler dıyor . Ama gercek hayat Bı dgıl ki insan sinirlenir kızar bagırır surkelı Mutlu ıyı tabıkı özenmemeli insan haklısınız . Ama insan bir ah cekıyor oyle olsak musmutlu olsak düşünceli eş olsa aklından gecenı düşünse getırse . Benım eş mesela kavga edersek oyle Çiçek almıştır başka almadı :) ama bugün birini gördüm sayfasında paylaşmış o eşine pasta eşi de Çiçek almış habersız :) vay be dedım
güzelce toparla ama karışık olmadan yaz aç konuyu takipteyimevet hak veriyorum ona. biri bana dese suratına tükürmem bi daha. ama o görüşüyo arkada olarak kaldık. sanırım onu bile istemiyo artık. napiim seviyorum.
bununla ilgili konu açmak istiyorum ama uzun hem de karışık anlatıcam. bir de ben haksızım yaa bu konuda. oooffff
hayır canım ayıp değil tabiki onu bu derece herşeyiyle orda burda paylaşmak ayıp bana göre.doğum anına kadar yayınlamak ayıp bana göre.
mesela hamile bayanın ultrason resmini aaa bebeğim bakın bu deyip internette paylaşmasıda ayıp bence
kaç kere elim gitti yazdım yazdım sildiiiimm. ben aptalın tekiyim farkındayımgüzelce toparla ama karışık olmadan yaz aç konuyu takipteyim
Korkarım tabi, baksana o kadar hasetsin ki buraya konu bile açıyorsun...Kork benden :) töbe töbe
İlk mesajınızı okuyunuz yeniden lütfen.hayır canım ayıp değil tabiki onu bu derece herşeyiyle orda burda paylaşmak ayıp bana göre.doğum anına kadar yayınlamak ayıp bana göre.
mesela hamile bayanın ultrason resmini aaa bebeğim bakın bu deyip internette paylaşmasıda ayıp bence
im hani unlulerin profillerine gir bak cok cok guzel yerrlerde cok mutlu pozlar sonra ertedi gun bosanmis haberi.bunun gibi yani tabiki herkes mutlu degil ama prenses ve prenste degiller . internet koleligi altina gormis cogu kisislm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
Oylesıne cok var . Yanak yanağa pozlar vs . Sonra altına bısrurı yorum gelıyor . Ay MasAllah cok sekersınız tatlısını z . Harıka bir annesin vs eleştiri yapanları banlıyorlar yada takıpcıler yuhalıyor kendısıde tabi eleştırıde yapılamıyorayy canım hiç sorma neredeyse tuvalete gidip resim paylaşacaklar.hatta bazen görüyorum aşkları okadar büyükki nereeyse yatak odası videolarını koyacaklar terbiyesizler.geçen facebookta gördüm bir tanıdık doğum yaptı.kocası hediyelrer üzerine düşmeler falan fian.burdan sesleniyorum namahrem diye birşey vardır tabiki paylaşabilirsin ama paylaşılacak şey var paylaşılacak şey var çoğu insanın yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil ayıp ayıp utanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?