SMA ve yetişememek…

Orayı takip ediyorsanız gırgırellayı bilirsiniz gırgır paylaşıp , robot süpürgeyi saklamayı unutmuştu. 6 aydan sonra ilaç fayda etmiyormuş ki. Yani gittikleri yerlere bakın makedonya ,hırvatistan , yunanistan falan. Yani kimsenin günahına girmeyeyim diyorum ama milleti söğüşlemek için evlat kullanmak , aşırı adice !

Gırgırrrr diyecektim de vazgeçtim sonra. Zamazingo sağ olsun gırgırella derdik. Ama gercekten severdim zama’yı has bi kadındı cok icten ve net konusurdu. Bizim halk mağduriyeti oynamayı insanları sömürmeyi o kadar çok seviyor ki, insanları nasıl nerden vuracaklarını biliyorlar. Ben çocuklara çok üzülüyorum gelecekte nasıl vakalarla, travmalarla karşı karşıya kalacaklar düsünmeden duramıyorum. Bunları bizler düşünüyoruz ama o iki ebevenyn düsünemiyor çatur çutur çocukları bilinçsizlikleriyle dogurup salıyorlar.

Sağlık zevkede, sakaya da gelmez. Çok sogukkanlı oldugumu söylerler fakat kendi içimde o kadar çok şeyi derin düsünürüm ki üzüntüden kendimi yerim.

ayy konu hortlatan olacağım aklıma gelmezdi ama niyetim iyi..
ben yine şahsi yardımlarıma devam ederken kermes yapanları gördüm
an itibariyle abiyelerim ve çocuk eşyalarından kullanmadığım ne varsa ama tabi adam gibi güzel/temiz/ sıfıra yakın olanların hepsini izmire yollayacağım yarın. Böyle yollamak bilgi almak isteyen varsa ulaşsın bana.
İnşallah iyileşir yavrular.

Bir daha konu açmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…