Oruç oruç aç kaldım bu pislikler yüzünden. Biri hurmayı yan dişleriyle ısırır biri çatal tutmayı bilmez biri tükürükler saça saça saçma sapan konuşur biri geğirir. Ortada yenen şeyler hep başkasının önünden yiyorlar birde. Benim bildiğim herkes kendi önünden yer. Midem bulanıyor artık. Bu yaşa gelmiş insanlar edep adap öğretemiyoruz malesef. Birde yemekte saç çıkma olayı varki ondada suçu sürekli bana atıyorlar senin saçın düşmüş diye. Tabağın altındaki saç nasıl brnde düşüpte yemeğin altına girmiş okabilir. Birde ben gördüm diye inceliyorsun diye beni suçluyorlar. Ne idüğü belirsin saçı yemek zorunda değilim kaldıki incelemiyorum.
Banyo yapma huylarıda yok zaten iki haftada bir banyo yaparlar en erken. Kokudan durulmuyor evde yataklar koltuklar odalar herşey kokuyor. Koku bana sinicek diye bende paranoyak oldum. Onlara göre ben takıntılıyım. Normal insanlar en fazla 2 3 günde bir banyo yaparlar benim bildiğim.diş fırçalamama bile karışıyorlar. Normalde günde iki defa fırçalarım misvak kullanırım beyazlatıyor diye ve akşamları diş ipi yapıyorum. Çok kurcalıyorsun diyorlar.
Kişisel eşyalarıma dokunulmasından bile rahatsız olurken onlar alıp kullanıyor. Tırnak makasımı kullanıyorlar ben her kullanmadan önce ve sonra alkolle temizliyorum mikrop kapmasın diye bunlar benim tırnak makasımı almışlar birde arasında tırnak kalmış. El tırnaklarımı kestiğim makasla ayaklarını kesmişler. Diğeri ağda. Hep bu yüzden mikrop kapıp iltihaplı sivilcem çıkıyor ağdadan sonra. Sırtımı yıkadığım fırçayı kullanmışlar birde su bile dökme gereği duymamışlar çamur çineydi oturup ağladım banyonun ortasında. Banyo giderleri zaten hep saç ve kir dolu ben temizlemek zorunda kalıyorum. Lifllerimi keselerimi havlumu kullanıyorlar. Donuma kadar giyiyorlar. Onlara göre tek kişisel eşya diş fırçası
Hırsızlık konusuna gelince normal şartlarda ev içindeki konularda hırsızlık denmez. Yazarken bile çok utanıyorum. Küçükten büyüğe gitmek daha iyi. Kıyafetlerim kesinlikle izin vermediğim halde giyiliyor donuma kadar. Kokuları siniyor yıkansa bile. Mayıs ayında ablam memlekete gidip iki ay kalmıştı ve tişörtümü götürmüş benden gizlice. Hayır izin almıyorsun bari haber ver. Diğeri işe başladım. Kendime göre iyi bir maaşım var pek giderim olmadığı için. Bin tl alıyorum yarısını anneme verdim. 150 tlye bikaç tişört pantolon aldım. 350+600tl birikmiş param vardı ve şu an yok. Aynı yerde bir tane çeyrek altınım vardı o duruyor. Kimseye soramadım ve söyleyemedimde. Gerçekten çaresiz kaldım. Sorsam hırsız mı var evde dicekler. Ne diyim ne yapiyim nasıl bir tutum sergilemem lazım. Lütfen yardım edim artık dayanamıyorum
kım bunlar yazdında goremedımmı acaba?:44::44:
Canimmm cok dolmussun kim bunlar? Ve sor yani parami sizmi aldiniz diye,paranin ucacak hali yok ya?
Ailem. Ablamdan şüpheleniyorum. Anneme söylesem alınıcak hırsız mı bar evde iyi bak dicek. Ablama söylesem kavga gürültü çıkar
Kardesleri anladigim kadariyla..
Allah kolaylik versin isin zor.. Tek care evden ayrilmak.. O da okumuyosan evlenince olur anca
ama sormak zorundasin.para ufak bi meblag degil alinacak birsey yok ihtiyaci vardir almistir...
okurken midem kalktı.
temizlik olmayan yerde hiç birşey olmaz.
bir an önce evden ayrılmaya bak..
Saçlarından yağ ve kir akıyor. Defalarca söylememe rağmen aynı pişliklik. İmkanım olsa çoktan giderdim zaten
Sırf bu yüzden biraz çalıştıktan sonra bırakıp okuma bahanesiyle başka şehire gitmek istiyorum. Dayanıcak güçüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?