Sofra adabı....banyo yapma...hırsızlık...pislik iğrençlik

Benim de temizlik konusunda hoşuma gitmeyen şeyler var evimde ailemde ama hiç uyaramam ne kadar rahatsız olursam olayım bir şey diyemem ki
Bir çözüm bulamadım ben de

Allah yardımcın olsun canım sabun falan alp getirsen belki yıkanırlar y böyle insanlara dolaylı yoldan bişeyleri anltamk lazım

Amin sağol. Abimin eski eşiyle hala görüşürüz. Geçen gün bize geldi ablam o saçlarıyla çıktı. Yağ bildiğin akıyor. Kadıncağızın eli burnundaydı sürekli. Açık sçıkta söyledim yıkanın kokuyorsunuz diye. Umursamıyorlar. Yengemle abim sırf bu yüzden boşandı zaten

Midem bulandi cok pardon ama gercekden itici midebulandirici bir ortam bu insanlar kim

Su olaya kadar abarttigini dusunmustum. Cok zor bir durumdasin ya, konussan da anlamiyorlarmis. Annenle konussan onu dinlerler mi acaba? Bir an once kendi ayaklarin uzerinde durursun ve ayri bir hayat kurarsin temennimden baska diyebilecegim bir sey yok. Koca yasa gelmis insanlarin degisecegini sanmiyorum. Sen paranin hesabini sor bana kalirsa. Ve bundan sonrasi icin eger ayri odan varsa odanin kapisini kilitle yoksa bir dolap yaptir ve onu kilitle. Parani da bankada biriktir arkadasim. Kesinti yapmayan bankalar var. Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
şu yazdıklarını bir gün evladında senin için yazsa buraya ve sen görsen içine bi öküz otururdu eminim. Tam ergen psikolojisi yaşıyorsun. Yumurtadan çıkmışsın kabuğunu beğenmiyorsun yazık. İnşallah birgün o evden çıkıp gittikten sonra tekrar o beğenmediğin pislik iğrençlik hızrsızlık yapan insanların yanına dönmek zorunda kalmazsın. Zira onların tek suçu seni doğduğunda beğenmeyip çöp kutusuna bırakmak değil bakıp büyütüp bu yaşa getirmiş olmaları.

Ohayaniiii... pes diorm. Bunlari yapan kim allah askina?

bence bı ınsan boyleyse degısmıyo basıma gelen bı olayı anlatıyım
gecen sene yaz okuluna gıttık kyk da kalıyoruz neyse odada ıkı kısıyız odada oyle bır koku oluyokı anlatamam hanı ahır kokar ve o koku ordan gıtmez ya aynen oyle odaya gırdıgın anda o koku suratına carpar aynen oyle agır bı koku var ve otekı kız gayet rahat oturabılıyo odada
neyse odada kımse yokken aradım taradım yok neyse ben kızı goz hapsıne aldım gun sayıyorum ha bugun banyo yapıcak ha yarın banyo yapıcak megersem haftada bır banyo yapıyomus öldüm resmen kokudan neyse bı kac kere laf soktum bu oda kotu kokuyo ne kokuyo falan dıye baktım anlayacagı yok en son bı kavga cıkardım sabahları cok gurultu yapıyosun oda leş gıbı kokuyo farkındamısın dıye ondan sonra odayı terkettıde bende rahat ettım

cidden böyleler mi ya bende abimi beğenmiyorum ağzını şapırdatıyo diye

Kızın iç çamaşırlarını bile giyiyorlarmış sizce ailesi olmalı bu hakkı onlara veriyor mu? Kız çalışmış, para biriktirmiş ortada yok. Ailesi bile izin almadan bu paraya dokunabilir mi? Okurken tüylerim diken diken oldu valla.

Aynı şeyi bende oda arkadaşıma yapmıştım, aklıma geldi de yazını okuyunca tebessüm ettim :) temizlik yapmasam temizlik yapıcağı yoktu pisliğin. Bir kavgayla odalar ayrıldı, defoldu gitti mis gibi odamda tek başıma kalmıştım :))

ne alakası var şimdi bunla bu konunun arkadaşım... ailelerimiz bizi doğurdu diye en doğru insanlar olamaz,hataları olabilir.. çöp kutusuna bırakmakta ne demek tabiki de bakacaklar..baktılar diye eksikliklerine göz yummak zorunda değil.. ben saygısızlık etsin demiyorum ama zaten burada içini dökmüş..ben ailem açısından çok şanslıyım Allah'tan ama empati kurduğumda içinde olduğu durumun ne kadar zor olduğunu görebiliyorum..çünkü hijyen benim için çoook çook önemli.. her türlü insana saygım var,herkesin kendi yaşamı ama temizliğine dikkat etmeyen insanlara dayanamıyorum

Bence bunun yumurtadan cikip kabugunu begenmemekle pek bi ilgisi yok. Ha ailem fakir bes parasiz nefret ediyorum utaniyorum onlardan dese amenna.. Ama kim olsa ayni tepkiyi verirdi sanirim, belki buraya yazmazdi ama yinede ayni tepkiyi verirdi. Sonucta bunlar insan icine cikiyor, gelen giden demez mi cok pis bi aile diye.. Kendilerini rezil ediyorlar ve dogal olarak kurunun yaninda yas da yaniyor..

hayır yanı kız çözümü banyo yapmakta degılde oda degıstırmekte bulduya yanarım yanarım ona yanarım

para konusunu bilemem tabiki. Diğerlerine gelince herkesin kendine ait bi çekmecesi yok sanırım ya da yeterince iç çamaşırları. Olsa neden bunu yaparlar. öyle bi anlatmışki ailesini üzüldüm sadece onlar için.

sen bu aileden nasıl çıktın böyle bacım :)

beş parmağın beşi bir değil ne yazık ki.

İnsanın önce kendisi rahatsız olur bundan. Mesela yoksa çamaşır alırlar. Tırnak makasını kullanıp, bir de tırnakları temizlememişler. Ailesini elbet seviyordur ama bu hareketleri soğutuyodur insanı doğal olarak.

bu nasıl bi aile ben anlamadım o zaman. Koskoca ailede herkes pis, pasaklı bi tek bu kızımız normal. Yada arkadaşımız çok fazla titiz ailesi normal. Allah yardımıcısı olsun inş.

Benim kvde banyo yapmıyor cok kokuyor söylüyorum o terli olunca girmiyor sanirim kendi kokusunu hissetmiyor...Böyle görünce çok şaşırıyorum...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…