Sofra adabı....banyo yapma...hırsızlık...pislik iğrençlik

[MENTION][/MENTION]
canım bende pislikten tiksinirim ama sanki biraz ağır olmamışmı sözler
ailen sonuçta
yazık koksalarda

Normal koku değil ki. Sıcak su var sabun var. Bu sözlerden utaanıp rahatsız olucak olsalar zaten biraz özen gösterirler bu konuda hiç çekinmiyorum o yüzden.

Fıtratlarına pislik var, düzelmez bu. O evden ayrılmaya bak. Gidene kadar dolabına çift asma kilit tak, her şeyini içine koy. Paranı neden bankaya koymadın? Büyük hata. Babamın oğlu da olsa kimse benim paramı sormadan alamaz. İsterse ihtiyacı olsun. Bunu direkt hırsızlıkla suçlamadan sor. Kendini savunmaya kalkar ters tepebilir. Ortalıkta bir çöp dahi bırakma.

Ay okurken bile midem kalktı
Okulu kazan kesinlikle ve çık git evden
kısmetin varsada eğer olayları hızlandır evlen derim

Çok zor yahu..2 haftada bir banyo yapmak ne demek..

Donlarını giymek nedir? Allahım delirir insan..

Maaşın bir ev geçindirmeye yeter mi bilemiyorum ama değiştiremeyeceğine göre, tek çözüm o evden ayrılmak

[MENTION][/MENTION]

Normal koku değil ki. Sıcak su var sabun var. Bu sözlerden utaanıp rahatsız olucak olsalar zaten biraz özen gösterirler bu konuda hiç çekinmiyorum o yüzden.

canım hepsi mi aynı nasıl iştir bu allahalla

Küçüklükten beri böyle dikkatli ve temizim. Onlarda benim abartı olduğumu düşünüyor. Tek bu değil tamamen farklıyısz herşeyde. Hayatım sizda oldu. Annemi çok sevmeme rağmen gitmek istiyorum. Annem kardeşlerim kadar pis değil zaten en azından banyosuna ve ev temizliğine dikkatveder

bende özellkle bu aralar ter kokusundan bayılacak gibi oluyorum insanlar yıkanmıyor sanırım hakkaten 2 haftada bir :S

Ya şimdi başkaları olsa yorum yapip şunu yap bunu yap derdim seni yargılamak bana düşmez tabi ama ailen bu insanlar sonuçta seni büyütüp emek veren insanlar sakin ol belki gerginsin ondandir aile ne olursa olsun kiymetlidir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İç çamaşırları ortak giymekten mantar oldum ve iki kez iltihaplanmam oldu. Bir ev arkadaşı bulsam gitmek şstiyorum zaten

Aile olmak saygısızlık ve eşyalarımı kullanma hakkını vermez. Ne olursa olsun kıymetliler ama temizlik her şeydir.

İşin zor sende normalden biraz daha fazla titizsin galiba ama yazdıkların birçok kişiyi rahatsız eder. Üniversite yada kpss ile başka şehire gitmenin diliyorum.

üniversiteyi kazan ve derhal kaç oradan. külotları kullanmak ne ya. .
2 haftada bir banyo. ee kokarlar tabii

Aile olmak saygısızlık ve eşyalarımı kullanma hakkını vermez. Ne olursa olsun kıymetliler ama temizlik her şeydir.

Canım bende titiz bir insanım hatta esimle en cok tartistigimiz konulardan biridir ama bu onun igrenç pis biri olduğunu gostermez benim için kiymetlidir bunu kasdetmeye çalıştım zaten dedim ya bu konu beni aşar...Yinede Allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…