soğan meselesi..

loyalsxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
12
1
1
29
Bu sabah kahvaltı yaptık ben normalde soğan yerim ama kahvaltıda yemem. Babaannem falan yemişler ama kahvaltıyı terasta yaptık eve koku gelme ihtimali yok yani zaten üst katta hazırlanıyor her şey. Ablam da asla yemiyor soğan.
Kahvaltıdan sonra dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk ablam bana dedi ki "x sen soğan mı yedin" şaşırdım "yok abla yemedim" dedim. Kendi kendine saçma sapan hareketler yapıyor saçını tarıyordu böyle hırslı hırslı taramaya başladı. "Leş gibi zaten bu ne biçim koku gidin dişinizi fırçalayın" dedi. Ben de sinirlendim "sen kendi kokuna bak be yemedim diyorum" dedim. Vay efendim ben bunu nasıl dedim. Sinirlendi köpürdü kendince. Zaten kahvaltıdan sonra dişimi fırçalamıştım,gittim tekrar fırçaladım. Hala konuşuyor kendi kendine "size bi şunu öğretemedim" diye. Ben de sinirlendim dolaptan tekrar pijamalarımı aldım. Bu sefer daha çok bağırdı "ya ben sana ne dedim de ben sana naptım da şimdi üstünü değiştiriyorsun" diye ağlamaya başladı. Kendini yerlere attı. Annem geldi bana kızdı. "Anne bişey yapmadım gelmek istemiyorum" dedim. Annem kapıyı kapattı çıktı ablam üstünü değiştirdi bu sefer ama benim üstüme atladı tokatladı. Ben de onun koluna vurdum. Kendisi her yerimi kızarttı,kolumu morarttı ama ben bi tane vurdum diye yeri göğü inletti. Deli gibi ordan oraya koşuşturdu. Ben de "defol git odamdan" dedim. İyice delirdi giderken böyle içinden gelerek "ALLAH SENİN BELANI VERSİN BELANIIIIII" diye bağırdı. Çok zoruma gitti. Annem de benim üstüme geliyor,ablana vurmuşsun diye. O da bana vurdu diyorum gösteriyorum,o senden büyük diyor.
Çok sinirlerim bozuldu ablam beni asla bir şeye yakıştırmıyor. Bi elbise deniyorum "bu sana olmaz sen taşıyamazsın" diyor,dışarı çıkıyoruz "sen buralara gidemezsin" diyor,beni hiçbir şey bilmiyorum zannediyor. Şu kadarcık mesele için yaptıklarına inanamıyorum. Zaten sadece yazın geliyor onu da burnumdan getiriyor. Annem de ablam uzakta diye sürekli onu koruyor. Sanki ben düşmanmışım gibi "bırak kızım şunu sen aşağı in otur boşver" diye ablamı sakinleştiriyor. Babama desem o da beni suçlu bulur. Sürekli hepsi üstüme geliyor ve bıktım okulların açılması için dua ediyorum..

Yaslar birbirine çok yakınsa anlasmazlik olabiliyor. Biz de ablamla cok kavga ederdik tabii temas asla olmazdı. Sonradan ortak noktalar bularak anlaşmaya basladik ama yine cok fazla duramadik ayni ortamda :) siz de boyle güzel noktalar bulabilirsiniz.
Şimdi evliyim bir anda düşkün oldu bana :) seviyorum onu

Kardesler arasi atisma olur ama ablan cok sacmlamis
Vurmak vs cok ayip seyler
Bence sen de mubatap olma konusma artik
Yoksa hatasini anlamaz devam eder

Ablam hukuk okuyor ben tıp. Kendini dünyanın merkezi zannediyor. Okulu uzattı,bana da diyor ki "sen bu kafayla 10 yılda bitirirsin hahahayt" Yani ben de çalışmışım kazanmışım. O kazanınca ben ne kadar sevindim. Ben kazanınca diyor ki "yedekten mi girdin?" Öyle bir nefreti var. Sürekli "hukukçular her zaman üstündür" diyor. İyi de ben kıyas yapmıyorum ki.. Ortak nokta bulmamız imkansız gibi. Onun tek istediği etrafındaki herkes onu övsün.

Ikinizde cok güzel bolumler okuyorsunuz umarım ikinizde cok başarılı olursunuz. Ama su var ki senin meslegin daha kutsal....Hic söylemek istemiyorum ama kıskanıyor olabilir :/ de niçin kıskanır bir kardeş kardeşi orayı hic anlamam

Ablanız sorunlu galiba.Yememişsiniz işte soğan ne bu kadar delirmiş kendini yerden yere atmış sana vurmuş.Allah akıl fikir versin ablana peh.Ayrıca şimdi diğer yazdıklarını okudum.Ablan kendini senin yanında ezik hissediyor ondan bu yaptıkları.Böylelerini iyi bilirim ne yazık ki sen onu geçtin diye böyle yapıyor pek hırslı ama keskin sirke küpüne zarar.

Teşekkür ederim.Bunu etrafımdaki herkes söylüyor ama ben ablama asla yansıtmadım. Hep "ne güzel sen hukuk kazandın. keşke bende büyük şehirde kazanabilseyim" falan diyorum. Bildiğiniz onu yükseltiyorum yani ama yetmiyor işte. Hayırlısıyla mezun olsam başka bir şey istemiyorum.

Bu günlerinizi ararsınız. Abla kardeş olmak başka... yersiniz birbirinizi bir bakmışsınız sıkı dostusunuz...

Kendini ifade etmekte biraz daha cesur ol. Belki de "abla saygısı " diye alttan aldığından dolayı egosunu seni ezerek tatmin ediyor ?

Brnce ablan kendini cok begeniyor ve senin ondan ustun olmani istemiyor hicbir konuda

Tip kazandigin icin de seni kiskaniyor yoksa yedekten mi girdin gibi sacma bi laf etmezdi
Kazandigina cok sevinirdi sonucta cok iyibolum pek cok ogrencinin hayali

Garip yani hareketleri de cok abartili ve cocukca
Yasiniz buyuyunce düzelir heralde

Ayy ben de kardeşimle tartışırdım da bela okumak, tokatlamak nedir? En fazla 'konuşma benle gerizekalı' derdim sonra barışırdık hiç bişey olmamış gibi. Bi ablaya yakışır mı ya o deli gibi hareketler.

Sürekli aynısı. Şimdi suçlu ben oldum denize gidecektik gidemedik annem dahil herkes bana ters ters bakıyor. Sanki deliren benmişim,ablamı da ben tokatlamışım gibi.

Kendini ifade etmekte biraz daha cesur ol. Belki de "abla saygısı " diye alttan aldığından dolayı egosunu seni ezerek tatmin ediyor ?

Öyle olduğunun artık farkındayım ama çıkıp bir şey desem "iyi ki bi üniversite kazandın" olur.

Ben konuyu okuyunca bir an 10 yaşlarında iki kız çocuğu canlandı gözümde .
Sanki ablanın biraz agresif bi yapısı var .

Offfff boş ver onu çekilmez

Egosu tavan yapmış muhtemelen ailenin de buna katkısı vardır

Öyle olduğunun artık farkındayım ama çıkıp bir şey desem "iyi ki bi üniversite kazandın" olur.
Canım o zaman elinden geldiği kadar uzak olmaya bak ama şunu da unutma bunlar cok sacma tartışmalar bizde sizin yaşlarda oyleydik tek fark hakaret ve ezme yoktu sadece olağan kardeş kavgaları fakat zamanla herşey geciyor. Tek bir fark var ablanin psikolojik sorunları var.

Offfff boş ver onu çekilmez

Egosu tavan yapmış muhtemelen ailenin de buna katkısı vardır

Tabi ki var benim kolumun üst kısmı mosmor şu anda ve annem beni suçluyor ablamın koluna vurduğum için. Odamdan kovduğum için suçluymuşum. Anlatamıyorum ki küçüğüm diye ablamın beni dövme hakkı varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…