Yaşlar kaç
Abla üni sen lise mi okuyorsun
Ablan regl olacak gibi yakında
Yaslar birbirine çok yakınsa anlasmazlik olabiliyor. Biz de ablamla cok kavga ederdik tabii temas asla olmazdı. Sonradan ortak noktalar bularak anlaşmaya basladik ama yine cok fazla duramadik ayni ortamda :) siz de boyle güzel noktalar bulabilirsiniz.
Ikinizde cok güzel bolumler okuyorsunuz umarım ikinizde cok başarılı olursunuz. Ama su var ki senin meslegin daha kutsal....Hic söylemek istemiyorum ama kıskanıyor olabilir :/ de niçin kıskanır bir kardeş kardeşi orayı hic anlamamAblam hukuk okuyor ben tıp. Kendini dünyanın merkezi zannediyor. Okulu uzattı,bana da diyor ki "sen bu kafayla 10 yılda bitirirsin hahahayt" Yani ben de çalışmışım kazanmışım. O kazanınca ben ne kadar sevindim. Ben kazanınca diyor ki "yedekten mi girdin?" Öyle bir nefreti var. Sürekli "hukukçular her zaman üstündür" diyor. İyi de ben kıyas yapmıyorum ki.. Ortak nokta bulmamız imkansız gibi. Onun tek istediği etrafındaki herkes onu övsün.
Ikinizde cok güzel bolumler okuyorsunuz umarım ikinizde cok başarılı olursunuz. Ama su var ki senin meslegin daha kutsal....Hic söylemek istemiyorum ama kıskanıyor olabilir :/ de niçin kıskanır bir kardeş kardeşi orayı hic anlamam
Kendini ifade etmekte biraz daha cesur ol. Belki de "abla saygısı " diye alttan aldığından dolayı egosunu seni ezerek tatmin ediyor ?Teşekkür ederim.Bunu etrafımdaki herkes söylüyor ama ben ablama asla yansıtmadım. Hep "ne güzel sen hukuk kazandın. keşke bende büyük şehirde kazanabilseyim" falan diyorum. Bildiğiniz onu yükseltiyorum yani ama yetmiyor işte. Hayırlısıyla mezun olsam başka bir şey istemiyorum.
Ayy ben de kardeşimle tartışırdım da bela okumak, tokatlamak nedir? En fazla 'konuşma benle gerizekalı' derdimsonra barışırdık hiç bişey olmamış gibi. Bi ablaya yakışır mı ya o deli gibi hareketler.
Kendini ifade etmekte biraz daha cesur ol. Belki de "abla saygısı " diye alttan aldığından dolayı egosunu seni ezerek tatmin ediyor ?
Ablam hukuk okuyor ben tıp. Kendini dünyanın merkezi zannediyor. Okulu uzattı,bana da diyor ki "sen bu kafayla 10 yılda bitirirsin hahahayt" Yani ben de çalışmışım kazanmışım. O kazanınca ben ne kadar sevindim. Ben kazanınca diyor ki "yedekten mi girdin?" Öyle bir nefreti var. Sürekli "hukukçular her zaman üstündür" diyor. İyi de ben kıyas yapmıyorum ki.. Ortak nokta bulmamız imkansız gibi. Onun tek istediği etrafındaki herkes onu övsün.
Canım o zaman elinden geldiği kadar uzak olmaya bak ama şunu da unutma bunlar cok sacma tartışmalar bizde sizin yaşlarda oyleydik tek fark hakaret ve ezme yoktu sadece olağan kardeş kavgaları fakat zamanla herşey geciyor. Tek bir fark var ablanin psikolojik sorunları var.Öyle olduğunun artık farkındayım ama çıkıp bir şey desem "iyi ki bi üniversite kazandın" olur.
Offfff boş ver onu çekilmez
Egosu tavan yapmış muhtemelen ailenin de buna katkısı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?