soğan meselesi..

Benım sakıza takıntısı olan çocukluk arkadaşımın ortalığı darmaduman ettiğini, kardeşine uyguladığı darp ve kendine verdiği zararı bildiğimden, Buna benzer bir durum varsa bam teline basılmış olması tepkisini böyle göstermesi çok normal kalıyor. Öfkeyle ilgili kontrol altına alınmasında fayda var...

Üniversite döneminde kısa bir dönem bünyemde alevlenen özgüven patlamasıda bunları yaptırabiliuor..

Kusura bakmayın da kemik yaşınızla beyin yaşınızın alakası yok ikinizin de

Farkındayım saçma görünüyor ama ben bu zamana kadar çok sabrettim. Ablam üstüme geldikçe de sustum daha fazla ne kadar dayanayım? Ayrıca beyin yaşımın kaç olduğunu ben cidden biliyorum. Yine de sagolun.

ewlendğnzde bu günlerinizi çok arıcaksınz
kavga ettğnz günleri bile özleyeceksinz

Ben de bu kavgaları kreşe giderken yaptınız zannettim kızlarımız üniversiteliymiş. Pes doğrusu

Sacma evet ama armudun sapi,uzumun copu meselesi bi anda patladi yani. Uzerime gelindiginde "abla napiyosun sogan yuzunden tartismamaliyiz krese gitmiyoruz" diyemedim. Cocukca ama bende onulmaz yaralar acan bi kavga oldu.

Büyük olunca vurması normal yani.. değişik bi düşünceymiş.. ablanız olgunlaşamamış.. mesafe her zaman iyidir.. sizi bu pozisyona düşürecek kozlar vermeyin eline diline.. konuşunca duymayın cevap vermeyin.. he he deyip geçin.. uzaktaki kıymetli oluyo nedense.. özlemden midir nedir.. ablanız da bunun bilincinde şımarıyor da şımarıyor..

Sende küçük değilsin öyle her dediğini yaptırmaz sana. benim kardeşim 9 yas küçük benden ben bile böyle dedigim dedik olmam ona yahu. Ablaniz fena kiskaniyor evet.sizde küçük kardes olunca ezecek akli sıra bu kavgalara girmeyin ama kendinizide ezdirmeyin. bende bir abla olarak diyorum bunu size..

Ablan kesinlikle takıntılı ve farklı bir hırsı var sana karşı
Hareketleri normal değil, elinden geldiğince fazla muhatap olmamaya çalış
Elbise kılık kıyafet konusunda da fikir alma ondan

Biri soğan mı dedi yerim hiç acımam az sabret nasılsa gidecek yoksa sen haklısın bizim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…