Şok oldum ve arada kaldım. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Metresi yüzünden karisini aldatan şerefsiz
Bunu sineye çeken kadın...
Ve siz bu ikisinin yakın arkadaşınız.
Kişi En yakınindaki 5 kişinin ortalamasidir demisler. Bence cevrenizi değiştirin.
Konuya gelince , boş verin yaaa, ilkini yutan ikincisine mi gemileri yakacak? Milletin de huzurunu kaçırmayın. Alan razı veren razı belli ki

Uyarmam yine affetcek sonucta agrisiz basimi derde sokmam

Yakınımdan kastım aile malesef

Yakınımdan kastım aile malesef
O zaman yapacak bir şey yok, kadın salak değil ya, daha önce aldatan kocasını yakın markaja almış inceliyordur, eve geç geldiğinde nerede, telefonu her zaman şifreli ve pantolon cebinde mi vs vs... Demek ki görmek istemiyor. Belki ayrılmamak için kendince sebepleri var, belki korkuyor...
En iyisi hiç suyu bulandirmamak

No, belli ki kadın affedecek yine karışma boşver karı koca arasına girilmez asadagah

Annemin bir arkadaşı aldatılmış anneme anlatmış, sonra annem sormuş nasılsın iyi misin diye bu aldatılma konuları için naptın nasılsın gibisinden (kadın kendi anlatmıştı yani) neyse kaıdn demiş ki yok öyle bir şey nerden çıkardın yani Amannn diyip geçiçen insanlar da bir değişik, hiç anlatma o zaman sana iyilik olsun diye soruyorlar Bi de milleti yalancı çıkartıyor

Uyarmak değil de durumdan haberdar olmasını sağlarım gerisi ona kalmış çünkü bu kadın bir daha olmayacak diye mi affetti acaba

Ay karışmayın madem elbet öğrenir belkide biliyordur

Bir cok kişi söylemememi önerdi. Sanırım sessiz kalacağım boşanacağını da sanmıyorum

Yüksek ihtimalle arkadaşınız zaten biliyordur da bilmemezlikten geliyordur. Geçmiş tecrübelere bakarsak dışarıdan her sey yolunda göründüğü, mevcut düzenini koruduğu sürece gururundan ve özsaygısından ödün vermeyi tercih ediyor belli ki.

Sizin bu uyarıyı yapmanız onun egosunu korumak amacıyla olusturduğu "dışarıda kimse ne olduğunu bilmiyor, ben de kafamı kuma gömersem hiçbi şey olmamış gibi olur" temalı hayal dünyasını yıkar, onu rencide eder ki bu durumda eşine yöneltemediği öfkeyi size yöneltecek, size karşı agresifleşecektir. Hiç girilecek yollar değil bunlar, o nedenle uzak durun.

Çok haklısınız.... teşekkür ederim

Kadin bilse ne olur bile bile dursa sizin gozunuzdede kendini kotu hisseder. Yani bosanabilecek maddi ve manevi gucu yoksa anlatmamak en dogrusu olur. Ama arkadassaniz onun hayatta daha guclu olabilmesi icin yol gosterrbilirsiniz mesela calismiyorsa is bulabilir, kendine zaman ayirmayan bir bayansa kendine vakit ayirmasi yonunde tesvik edebilirsiniz,esine asiri duskunse once kendini dusunmesi gerektigini hatirlatabilirsiniz yani bence bu yollar arkadasinizin hayatta her durumda daha guclu olmasini saglar.zaten erkek bu iloskiye devam ederse karisi illaki fark edecek o zaman daha guclu pozisyonda olabilir ya da bayandaki degisiklikler belkide esinide farkli dusunceye itecek yani karisindaki karisinin gunden gune ozguvenli guclu bir insan olmasi belkide onuda dogru yola ulastiracak.

Birkaç sene önce ben bekarken lise arkadaşımın nişanlısı bana arkadaşlık isteği atmıştı ve sürekli mesaj yazıyordu sanırım arkadaş olduğumuzu bilmiyordu. Ben bilmek hakkı diye arkadaşa anlattım ama kız bana bir sürü laf edip engellemişti o günden sonrada bazı kadınların özelliklede affedenlerin bilerek devam ettiğine inandım. Kısaca asla karışmam

Bu kişilerle aileyiz. Ve bunları yapmak istesem ne gibi engelle, sorunla karşılaşacağımı bildiğim için o konuya hiç girmedim

söleyin derim kimse arkasından iş cevrilip kandırılmayi hak etmez esi onu kandiriyor malesef sahte bi dunya yasayacagina dogrulari bilesi daha iyidir diye düsünüyorum siz soleyin karari o versin

O bosamaz sen ara bozan dedikoducu o kadinda metres olarak hayatlarina devam ederler kiz kardeslerim disinda kimseye soylemezdi aldatildiklarini cunku helsinin huyunu biliyorum affederler kol kırılır yen içinde kalır hesabi

Affetmiş olsa da bilmeye hakkı var kadın ikinci kez salak yerine konuluyor ilkinde affetmiş evliliğine şans vermiş belki adam pişman oldum v.s diyerek ikna etmiştir. Bilsin bence ne yapacağına kendisi karar versin yarın birgün bu olayı bilmediği için daha ağır bir sınav geçirebilir siz de üzülürsünüz

Hahhaha etrafa kendilerini çok iyi gösterecekler ya ondan işte. Benim bu bahsettiğim eşini aldatan kişi eşini aldatmakla kalsa iyi bide benim eşimi yanına çekmeye çalıştı. Bi duysanız ettiği muhabbetleri mideniz bulanır. Normal erkek muhabbeti filan değil yani iğrenç iğrenç konuşmalar gördüğü her kadınla garip fantezi kurmalar. Ulan git kendin ne yapıyorsan yap benim eşimi niye çekmeye çalışıyorsun ? Mecbur yüz yüze bakıyoruz asla muhattap olmuyoruz ama mecburiyet var işte o mecburiyet bi bitsin rezil etcem içim soğumuyor adama karşı çünkü. Karısınında hiç bişey umrunda değil maşallah. Adam bekar gibi takılıyor. Gerçi işte herkes biliyor zaten nasıl biri olduğunu kimi kime rezil edeceksem zaten farkında herkes.

Böyle biri için kılığımı kıpırdatmam eşi aldattığı yetmiyormuş gibi gururu kırıcı bir şekilde eşiyle iletişime geçiyor. Hanımefendi ayrılacağı yerde 3.şahıs ile irtibata geçiyor eşinden fırça yiyip oturuyor ne huzurunu bozacaksın söylesen sanki ayrılacak mı bir de söyledin diye suçlu sen olursun bırak ne halleri varsa görsünler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…