- 31 Temmuz 2020
- 390
- 972
- 53
Gonlum ve vicdanim diyor ki soyleyin ama bu isler bir kez oldu mu rutine biniyor. Yine ayni seyler yasanma ihtimali yuksek siz de biliyorsunuz. Soyledikten sonra bir taraf ya da her iki tarafla da araniz acilabilir. Bunu goze alabiliyorsam ben soyler kurtulurdum kafam da rahat olurdu. Iliskilerinizin dinamigi onemli. Bunu da kadin daha once affettigi icin soyluyorum. Ilk kez olsa durmayin derdim.Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...
Roller karışmış herhalde...Düşünün onur kırıcı diye belirttiğim olay "yüzüne tükürme " . Malesef ki...
Haklısınız. Onun tükürmesi gerekirken...Roller karışmış herhalde...
Siz de mi aldatılıyorsunuzKarısı biliyodur büyük ihtimal de benim gibi oda boşanamıyor demek. Ben olsamsöylemem
Yaklasil 4 yildir evet.Siz de mi aldatılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?