Şok oldum ve arada kaldım. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzer bi olay yaşadım kadına söyledim hiç bişey yapmadı aynı şekilde devam etti. Adamda aldatmaya devam etti. Ve aldatılma şekilleri iğrenç ötesi. Niyeyse vazgeçmiyorlar kocalarından. Onun için boşverin başka bi yerden öğrenir zaten

Hayatta uyarmam. Bi defa bir akrabamizin aldatildigini gormustum tesadufen, o zaman ergendim ve anneme bahsetmiştim durumdan. Annem de ses cikartma bir ara ortaya cikar nasilsa demişti ve soylememistik.

Sonra o akrabam 1-2 sene sonra eşini yakaladi. Ama boşanmadi ustune kaç defa daha aldatildi hala evli, iyi ki bisey dememişiz.

Ben kimsenin bu tarz şeylerine karişmam. En "aldatilsam bilmek isterim" diyen kadin bile başina gelince degisik davranmaya basliyor.

Bir akrabam aldatildi, elimizden geldiğince yanında olup kızı ve oğlu asla umursamamasina rağmen tek başına dimdik ayakta kalabilmesi için uğraştık. Hatta kocasını hepimiz sildik, ama akrabamız eşini affetti ve bizi sildi. O yuzden asla böyle olaylarda yardim etmem. Kim ne hali varsa görsün

Bence hiç bulaşmayın. Bildiğinizden kimsenin haberi yoksa görmeyin duymayın bilmeyin. Adam, karısına karşı 2.kadını savunmuş. Karısı buna rağmen affetmiş. Bu kadın bu adamı boşamaz. Bazı adamlar böyle de kıymetli. Yapacak bir şey yok.

Aslında şok olunacak birşey yok.

Adam daha önce de aldatmış, yetmemiş diğer kadın için eşine kötü davranmış. Ama kadın ona rağmen evliliğine devam etmiş.

Belki de ilişkileri hiç bitmemisti. Siz yeni öğrendiniz.

Şuan bilmemezlikten gelmeniz en doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…