- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Çok üzülüyorsun ama ne kadar çabuk toparlarsan o kadar iyi.Ayrıca bar olsa diskoya gitsen dans etsen ne olacak?Sevgili bile değilken bu kadar esir almaya niyetli bi adamla ömür geçer mi hiç?Sen yaptıklarından pişman olma ayrıca seviyordun aşıktın onun gerçek yüzünü göremedin göstermedi.Böyle biri değil ki senin fedakarlıklar yaptığın sevgilin.Sen kendi bildiğin adam için yaptın her şeyi o hak etmemiş ayrı bir şey.Hakedeni Allah tez zamanda çıkarır karşına inşallahhh
merhaba kızlar gecenin bu vakti titreye titreye yazıyorum bunları çünkü sizden başka kimsem yok benim şuan.belkide açtığım konulardan hatırlarsınız bir sevgilim var aslında vardı ama bugünden itibaren yok:'( kızlar 1,5 yıl önce yaşadığım olayın hesabını bana kalkıp şimdi soruyor.kısaca özetleyim.daha çıkmıyorduk 1,5 yıl öncesi onunla ve sadece netten konuşyorduk kendisi üni okduğum yerde orda tanıştık ama konuşuyorduk çıkmıyorduk daha neyse ben 1,5 yıl öncesinde arkadaşlarımla cafe de verilen bir partideydim onada gidicem arkadaşlarımla gelsene demiştim oda bana ben sevmem öyle yerleri dedi gelmem dedi tamam dedim ozaman sadece ne diyebilirim ki sevgili değilken neyse bir baktım bu geldi geceleri benimle nette sabahı eden adam ortama geldi ve benimle konuşmuyordu bile yanımdan geçti slm vermedi dibimde durup arkadaşlarımla konuştu ama bana bakmadı bile umursamadı bende ona inat aldım elime biramı deli gbi oynamaya başladım kızdırmak için ve bunu başarmıştımda deliye dönmüştü.sonra parti bitmişti ve ben kaldğım yurda döndüm arkadaşlarımla ben onların memleketinde üni okuyordum.neyse yurda girdim bu direk yazdı bana ne biçim insansın herkesi kendine baktırttın falan bi ton bağırıyordu sonra bende sana inat yaptım vs. demiştim sonra konuşup halletmiştik.Gelelim bu güne kardeşim mezuniyeti sonrası bara gitmişti ve orda içki içmiş sevgilimde resmini görmüş face de bana içkmi içmiş o falan dedi bende evet dedim içmiş annemde kızmıştı annem kızdı falan dedim bana dedi sende yapmıştın bi ara hatırlatırım dedi ve olay burdan patlak verdi bana oralara gitmek özentilik sende gitmiştin filmlerdeki .... kadınları gibi striptiz yapar gibi oynuyordun aklıma geldikçe deli oluyorum dedi bende sinirlendim sen nasıl konuşrsun bu kadar zaman sonra bana nasıl böyle üstünden geçmiş bişeyi hakaret edersin diye aradı beni sen gerizekalısın dedi sen aptalsın çocuk biliyo musun dedi sen salağın önde gidenisin dedi nasıl ağlıyorum telefonda dalga geçti benimle ayyy ayyy Allahın yarattığı yaratık ağlıomusun sen acımamımı bekliyorsun sana vah vahhh dedi bana açıklama yap diyor neymiş geçmişteki açıklamam tatmin etmemiş onu içinde tutmuş olay şimdi patlak vermiş beni orda o ortamda bir sürü insan görmüş ve beni o..... yerine koymuşlar ozaman orda sende beni savunsaydın tanıyordun dedim ne savuncam ya hakketiğin gibisin dedi asla savunmazdım dedi ağlıyorum kızlar nasıl titriyorum nefesim kesildi konuşamıyorum aptal konuşsana ne susuyorsun konuşamazsın demi dedi seni tanıyamıyorum sen bana nasıl hakaret edersin ya sen kimsin dedim bak bak bakkkkkk diyor sanamı sorcam hakareti diyor hakettiysen söylerim senden mi izin alıcam dedi dmekki evli olsak sen bana inat için gitçen başka adamların kollarına dedi neyim ben ya o......m dediğimde ise benim bişey söylememe gerek yokki sen kendini bak biliyorsun dedi hayatında ben olmasaydım sen bu şehirden çok kötü çıkardın dedi yaaaaaaaaaaaaaa:'( kızlar biitim burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa bittiğim andıııııııııııııı hiç bişe diyemedim şok oldummmmm yazıklar olsun dedim sadece konuşmadım kapadı yüzüme ve dahada seni aramam dedi!!!!!!! Allah aşkınıza 18 ay geçmiş olayın üstünden hatta 19 bunca zamandan sonra bu olayı gündeme getirmesi bana hiç böyle hakaret etmemişti resmen dalga geçti telefonla konuşmamı taklit etti aşağıladı yaaaaaaaaaaa kızlar bu nedir yaaaaaaa bu kadar zamandan sonra kardeşimin içki içmesinden olayın buraya gelmesi mantıklımı yaaaaaaa nedir bu ben napayımmmmmmmmmmmmm bitti zaten artıkkkkkkkk daha asla dönmemmmmmmmmmmmmmmm konuşmamdaaaaaaaa sanki başka biri varda bana bahane üretti kızlar ne olur okuyun ve düşüncenizi söyleyin Allah rızası için şuan ağlamaktan gebericem şoktayımmmmmmmmmm başka biriydi sanki oooooooooooo:'(
Ahhh ahhhh...
Bi kac gun oncesinde ben sana biseyler soylemistim canimin ici...
Offf bahanesi bu olmus senden kurtulmak icin yaptigi apacik ortada...
Ahlaksiz herif,o kendini ne saniyorda sana oyle diyebiliyor,senin cok sevmen bi yerlerini kaldirmis iste...
Ben sana demistim sevme gitme ustune diye bak iste pislik yapmis yapacagini...
Hicte aglama sakinnn o asagiliktan kurtulduguna sevinn...
O dedi diye sen oylemi oldun,asla...
Sevgili bile degilken bunlari yaptiysa evlendiginizde seni doverdi de o pislik...
Ben yanindayim,aglama,uzulme....
Tel nonu degistir o gerizekaliyla da asla uzaktan yakindan bir kelime dahi konusmuycaksin,zaten konusmazsin da...
Gercek yuzunu gordugun icin cok seviniyorum ben.. Seni diyipte uzmek istememistim, ama boyle olmasi gayet guzel oldu.. Sana oyle demesi onun acizligini gosterir..
Simdi cikiyorum gelince konusucam acil yazdim bunuda... Opuyorum seni cok...
ayrılmak için bahane aradığını düşünüyorum başka açıklaması yok bunun madem içinden atamadı neden beni tanıştırdı ailesiyle niye bunca zaman birlikte oldu durup durupta bugünümü buldu canım saydırmak için herşeyini anlarım kızgınlığınıda ama kalkıpta beni o.......... gibi konuşması varya bitirdi resmen titredim inanamadım şok oldum hala daha şoktayım o böyle biri değildi aslında böyleymişte ben bilememişim yazıklar olsun diyorum sadece inşallah kapımda köpek gibi sürünür!!!
İnsanlar ne kadar seneler geçerse geçsin bile tanınmıyor maalesef umarım hakkında hayırlısı olur...
canım dün neler konuşmuştuk bugün neler olmuş böyle..
içinde nasıl biriktirdiyse bu olayı abartmışta abartmış.. hem üstünden zaman geçmiş hemde onu ilgilendirmeyen bişey için sana söz söyleme hakkını bulmuş kendinde..
bu kadar cahil at gözlüklü olabilir bir insan.. demek başka bişe olarak çıkarmışsın o şehirden o olmasa bak sen... o pişman olacak canım da işte iş işten geçmiş olacak..
bu adamla evlendiğini düşünemiyorum zatensana hayatı dar ederdi, "ben seni bataklıktan, kötü yoldan kurtardım" bile derdi..
Allah kurtarmış bence canım gerçek yüzünü göstermiş..
Tipinde meymenet yoktu zaten.. Sen onun yanina yakismamistin bile o kadar kaba duruyodu ki.. Seni kirmamak icin soylemedim ben.. Cok sevdigin icin..
Uzulmeyi birak Sanki cok yasliymissin gibi zamanimi verdim deme bide..
O bu gunleri mumla arar da bulamaz...
Sen simdi o laflari haketmedigine uzuluyosun ama kufur etmek acizlikten baska bisey degil...
Telefon numarani degistir... Gez toz eglenmene bak... O soylediklerinden dolayi sen birsey kaybetmezsin,o kaybetti zaten...
sen önüne bak
doğru insanları seç
sen de insanların ağzına hiçbi şekilde laf verme cnmyanlış anlaşılacağın dawranışlar yapma. evt kimsenin sana bunları demeye de hakkı yok def et gitsin sen kendi yoluna git.
ama mesela eğlenceye gittiğin yerde bile insanlara mesafeli davran,ağızlarına hiç laf verecek en ufak bişey bile yapma cnm sonra büyütürler
senin karşına da bunu bahane olarak sunarlar.malesef.
o insan değilmiş,adam gibi biri değilmiş.öyle laflar etmiş kötü söz sahibine aittir derler.ben olsam onu iyi bi bozardım.
karşısında asla ezilmeyerek lafımla döverdim onu ettiğim laflarla.
ama değer mi değmez tabi sen önüne bak.seni anlayan,gerçekten seven,düzgün biri çıkar karşına...ki zaten seni seven insanlar mevcuttur çevrende başta ailen olmak üzere
seni sevenlerle ol üzeni de yolla arkana da bakma asla
merhaba kızlar gecenin bu vakti titreye titreye yazıyorum bunları çünkü sizden başka kimsem yok benim şuan.belkide açtığım konulardan hatırlarsınız bir sevgilim var aslında vardı ama bugünden itibaren yok:'( kızlar 1,5 yıl önce yaşadığım olayın hesabını bana kalkıp şimdi soruyor.kısaca özetleyim.daha çıkmıyorduk 1,5 yıl öncesi onunla ve sadece netten konuşyorduk kendisi üni okduğum yerde orda tanıştık ama konuşuyorduk çıkmıyorduk daha neyse ben 1,5 yıl öncesinde arkadaşlarımla cafe de verilen bir partideydim onada gidicem arkadaşlarımla gelsene demiştim oda bana ben sevmem öyle yerleri dedi gelmem dedi tamam dedim ozaman sadece ne diyebilirim ki sevgili değilken neyse bir baktım bu geldi geceleri benimle nette sabahı eden adam ortama geldi ve benimle konuşmuyordu bile yanımdan geçti slm vermedi dibimde durup arkadaşlarımla konuştu ama bana bakmadı bile umursamadı bende ona inat aldım elime biramı deli gbi oynamaya başladım kızdırmak için ve bunu başarmıştımda deliye dönmüştü.sonra parti bitmişti ve ben kaldğım yurda döndüm arkadaşlarımla ben onların memleketinde üni okuyordum.neyse yurda girdim bu direk yazdı bana ne biçim insansın herkesi kendine baktırttın falan bi ton bağırıyordu sonra bende sana inat yaptım vs. demiştim sonra konuşup halletmiştik.Gelelim bu güne kardeşim mezuniyeti sonrası bara gitmişti ve orda içki içmiş sevgilimde resmini görmüş face de bana içkmi içmiş o falan dedi bende evet dedim içmiş annemde kızmıştı annem kızdı falan dedim bana dedi sende yapmıştın bi ara hatırlatırım dedi ve olay burdan patlak verdi bana oralara gitmek özentilik sende gitmiştin filmlerdeki .... kadınları gibi striptiz yapar gibi oynuyordun aklıma geldikçe deli oluyorum dedi bende sinirlendim sen nasıl konuşrsun bu kadar zaman sonra bana nasıl böyle üstünden geçmiş bişeyi hakaret edersin diye aradı beni sen gerizekalısın dedi sen aptalsın çocuk biliyo musun dedi sen salağın önde gidenisin dedi nasıl ağlıyorum telefonda dalga geçti benimle ayyy ayyy Allahın yarattığı yaratık ağlıomusun sen acımamımı bekliyorsun sana vah vahhh dedi bana açıklama yap diyor neymiş geçmişteki açıklamam tatmin etmemiş onu içinde tutmuş olay şimdi patlak vermiş beni orda o ortamda bir sürü insan görmüş ve beni o..... yerine koymuşlar ozaman orda sende beni savunsaydın tanıyordun dedim ne savuncam ya hakketiğin gibisin dedi asla savunmazdım dedi ağlıyorum kızlar nasıl titriyorum nefesim kesildi konuşamıyorum aptal konuşsana ne susuyorsun konuşamazsın demi dedi seni tanıyamıyorum sen bana nasıl hakaret edersin ya sen kimsin dedim bak bak bakkkkkk diyor sanamı sorcam hakareti diyor hakettiysen söylerim senden mi izin alıcam dedi dmekki evli olsak sen bana inat için gitçen başka adamların kollarına dedi neyim ben ya o......m dediğimde ise benim bişey söylememe gerek yokki sen kendini bak biliyorsun dedi hayatında ben olmasaydım sen bu şehirden çok kötü çıkardın dedi yaaaaaaaaaaaaaa:'( kızlar biitim burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa bittiğim andıııııııııııııı hiç bişe diyemedim şok oldummmmm yazıklar olsun dedim sadece konuşmadım kapadı yüzüme ve dahada seni aramam dedi!!!!!!! Allah aşkınıza 18 ay geçmiş olayın üstünden hatta 19 bunca zamandan sonra bu olayı gündeme getirmesi bana hiç böyle hakaret etmemişti resmen dalga geçti telefonla konuşmamı taklit etti aşağıladı yaaaaaaaaaaa kızlar bu nedir yaaaaaaa bu kadar zamandan sonra kardeşimin içki içmesinden olayın buraya gelmesi mantıklımı yaaaaaaa nedir bu ben napayımmmmmmmmmmmmm bitti zaten artıkkkkkkkk daha asla dönmemmmmmmmmmmmmmmm konuşmamdaaaaaaaa sanki başka biri varda bana bahane üretti kızlar ne olur okuyun ve düşüncenizi söyleyin Allah rızası için şuan ağlamaktan gebericem şoktayımmmmmmmmmm başka biriydi sanki oooooooooooo:'(
balımmm demi neler konuşmuştuk seninle dün ama bak neler söyledi bana çok canım yanıyor biliyormusun çok nasıl bir adam sevmişim ben pişman olsun ya çok istiyorum bunuuuuuuuuuu affetmicem onu köpek olsun sürünsün peşimde yinede affetmicemmmmmmmmm:'(
Bu ne biçim bir şeydir yaa.Valla kendimi senin yerine koyup düşündüm,çıldırmamak elde değil böylesi bir duruma...
Bir kere kişiliksiz,karaktersiz biri olduğu en başından belli.Madem böyle bir düşünce yapısına sahip,en başından beraber olmayacaktı.Hadi sana madem o kelimeyi yakıştırıyor diyelim,bunu düşüne düşüne 1,5 yıl seninle beraber,peki o zaman kendisi ne oluyor bu durumda???
İllaki üzüleceksin,düşündükçe kendine de kızacaksın ama onu düşünmeye zamanın kalmayacak şekilde,kendini oyalayacak şeyler bul...
Haa,birde telefonuda iyiki kapatmamışsın bence.Belki daha kötüye giden sözlerini duymayacak,sonra belki yeniden affedecektin.Böylesi daha iyi olmuş.Gerçek yüzünü görmüş oldun böylece...
iyi ki varsınız canlar iyi ki yanımdasınız benim 18 ay emek verdiğim herif bile bana kıyarken şurda beni tanımadığınız halde bana dert ortağı oluyorsunuz ya Allahım sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canım acıyor bitanem yüreğim yanıyor o kadar emek verdim ki ona artık ondan başkasını düşünmedim bile hep o sonuna kadar o dedim bel bağladım keşke demeseydim keşke bağlanmasaydım sevmeseydim ama nerden bilebilirdim ki kabun bile dışından koklamaya anlaşılmazmış değilmi anlayamamışım işte ama o anlayacak bensizliği bensizliğin acısını çekecek tıpkı benim şuan canımın yandığı gibi onca hakareti haketmediğime yanıyorum ben içim acıyor nasıl bir zavallıyla berabermişim bir vicdansızla ben ömrüm dedim ama o o.... demiş bana meğer meğer hep tutmuş içinde bunları yazık çok yazıkkkkkkkk lafları insan unutamam en p.........k dediğim insan bile bana onun bu yaptğını yapmadı geri dönmez pişman olmaz dediklerim bile köpek gibi süründü kapımda bu olucak ama artık eski ben olmucak :'(
şimdi acı hissetmen normal tatlım..
yani yanına gelmek için para biriktiriyorum sabret diyipte içinde bu olayı bu yönde yorumlaması ikiyüzlülük değilde ney??
kendini kahraman zannediyormuş adam baksana ben kurtardım seni demiş..
o senle beraber olarak seni kurtarmadı ama geçek yüzünü göstererek senin hayatını gerçekten kurtardı bence..
olucak tabi canım benim sen tertemiz sevmişsin rabbim yardımlarını senden esirgemesin inşallah...
evet bunu düşündükçe deli oluyorum yaaaaaaa daha 1 hafta olmadı bana bunu diyeli yaaaaaaaaaaaa nasıl bir insandır ben ağlarken telefonda dalga geçti nasıl bir vicdandır Allahtan damı korkmadı yaaaaaaa beni paramparça etti yıkıldım resmen sağır olmak istedim yaaaaaaa haketmedim hiçbr sözünü yaaaaaa şok oldum bunları duyunca insan inanamıyo gelicem diye para biriktirpte kalkıp arkasından bunları söyleyen adamı hazmedemiyorum yaaaaaaaa aklım almıyorrrrr iyi ki görmüşüm iyi ki dün olan olmuş belkide bana sonra neler yapçaktı:'( LANET OLSUN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
iyiki olmuş bencede canım.. şimdi sadece biraz zaman gerekiyor sana o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?