şok oldum!!!:'(

inan öyle yorgunum kiiii bir başkasını karşımda görcek kadar cesaretim yok inan artık hiç kimseyi hiç bişeyi istemiyorum en güvendiğim artık onunla sonuna kadar dediğim 3 saat öncesinde bana hiç bişey olmamyıpda 3 saat sonrasında bana böyle saçma bişeyi bahane eden bu adamı gerçekten çok önemsemiştim çokkkkkkkkkkkkkkk çok istiyorum köpek gibi sürünsün pişman olsun ama ben bakmayayım çok istiyorum deliye dönmesini inan mumla arayacak beni şuan canım yanıyor geçicek biliyorum ama o... damgası yemek çok ağırdı çokkkk Allah onu bildiği gibi yapsın;!!

Ahhh ahhhh...
Bi kac gun oncesinde ben sana biseyler soylemistim canimin ici...
Offf bahanesi bu olmus senden kurtulmak icin yaptigi apacik ortada...
Ahlaksiz herif,o kendini ne saniyorda sana oyle diyebiliyor,senin cok sevmen bi yerlerini kaldirmis iste...
Ben sana demistim sevme gitme ustune diye bak iste pislik yapmis yapacagini...
Hicte aglama sakinnn o asagiliktan kurtulduguna sevinn...
O dedi diye sen oylemi oldun,asla...
Sevgili bile degilken bunlari yaptiysa evlendiginizde seni doverdi de o pislik...
Ben yanindayim,aglama,uzulme....
Tel nonu degistir o gerizekaliyla da asla uzaktan yakindan bir kelime dahi konusmuycaksin,zaten konusmazsin da...
Gercek yuzunu gordugun icin cok seviniyorum ben.. Seni diyipte uzmek istememistim, ama boyle olmasi gayet guzel oldu.. Sana oyle demesi onun acizligini gosterir..
Simdi cikiyorum gelince konusucam acil yazdim bunuda... Opuyorum seni cok...

çok şey konuştuk senle bitanem ama geçende sormuştun bana sana hakaret ettimi diye hiç etmedi demiştim keşke bana s... g. deseydide bu kadar koymasaydı be kuzum inana ciğerim yanıyor onca emek onca zaman onca sevgi aşk fedakarlıklarım her biri boşaymış meğer meğer bir hiç uğruna onca zamanımı günü heba etmişim ben sevinemiyorum bile biliyor musun beni getirdiği şu halde hiç bişey hissedemiyorum bile aptal gibi oldum resmen beynim uyştu sanki haketmedim ne olursa olsu onca ağır lafı dalgayı hakareti ben haketmedim asla konuşmam konuşursam ne olucak ben razıyım senin o... olmayamı dicem asla!!! bunu hazmedemem tek bir kelime bile etmem o vicdansıza çok safmışım gördüm ya yüzünü aslında bu zamana kadar hiç börmemişim yüzünü sana diyordum ya o benim kadar sevmiyor diye şimdi anlıyor muusn diyordum ya içimde bi his var başkası var gibi diye şimdi anlıyor musun canım herşeyim bütün hislerimde yanılmadım keşke bitseydi öncesinde de bu lafları duymasaydım en azından içimde böyle kirlenmezdi aşkımda tertemiz kalırdı lanet okuyorum onu gördüğüm güne ne acı insanın arkasından bunların denmesi değil mi elimde kocaman bir hiç kaldı öyle canım yanıyo ki ne yapsamda atsam üstümden bunu çökmüş durumdayım üzülmemek elde değil neredeyse 2 yıla yakın günlerim gitti değer sanıyordum birgün biterse bile böyle biticeni asla tahmin bile etmezdim yaptğı terbiyesizlik yanına kalmayacak ben değil Allahım vericek onun cezasını tmm canım teşekkür ederim geldiğin için bende seni öpüyorum

İnsanlar ne kadar seneler geçerse geçsin bile tanınmıyor maalesef umarım hakkında hayırlısı olur...

İnsanlar ne kadar seneler geçerse geçsin bile tanınmıyor maalesef umarım hakkında hayırlısı olur...

saol canım benim evet tanınmıyormuş en güvendiğin bile sana neler diyebiliyormuş yazık etmişim kendime keşke öncesinden bitseydi de duymsaydım bu lafları!!

Tipinde meymenet yoktu zaten.. Sen onun yanina yakismamistin bile o kadar kaba duruyodu ki.. Seni kirmamak icin soylemedim ben.. Cok sevdigin icin..
Uzulmeyi birak Sanki cok yasliymissin gibi zamanimi verdim deme bide..
O bu gunleri mumla arar da bulamaz...
Sen simdi o laflari haketmedigine uzuluyosun ama kufur etmek acizlikten baska bisey degil...
Telefon numarani degistir... Gez toz eglenmene bak... O soylediklerinden dolayi sen birsey kaybetmezsin,o kaybetti zaten...

18 ayini verdin ama, insanlar uzerinde deneyim kazanmis oldun... Ve artik kimseyi kendin gibi bilmeyeceksin...
Guvenmiyceksin... Olcup tartacaksin...
Bu 18 ay sana kendini gelistirmende ve hayatta ilerlemende cok yardimci oldu...
3 gun sonra unutulacak bunlar emin ol...
Uzulme canim benim...

sen önüne bak

doğru insanları seç

sen de insanların ağzına hiçbi şekilde laf verme cnm yanlış anlaşılacağın dawranışlar yapma. evt kimsenin sana bunları demeye de hakkı yok def et gitsin sen kendi yoluna git.

ama mesela eğlenceye gittiğin yerde bile insanlara mesafeli davran,ağızlarına hiç laf verecek en ufak bişey bile yapma cnm sonra büyütürler

senin karşına da bunu bahane olarak sunarlar.malesef.

o insan değilmiş,adam gibi biri değilmiş.öyle laflar etmiş kötü söz sahibine aittir derler.ben olsam onu iyi bi bozardım.

karşısında asla ezilmeyerek lafımla döverdim onu ettiğim laflarla.

ama değer mi değmez tabi sen önüne bak.seni anlayan,gerçekten seven,düzgün biri çıkar karşına...ki zaten seni seven insanlar mevcuttur çevrende başta ailen olmak üzere

seni sevenlerle ol üzeni de yolla arkana da bakma asla

canım dün neler konuşmuştuk bugün neler olmuş böyle..
içinde nasıl biriktirdiyse bu olayı abartmışta abartmış.. hem üstünden zaman geçmiş hemde onu ilgilendirmeyen bişey için sana söz söyleme hakkını bulmuş kendinde..
bu kadar cahil at gözlüklü olabilir bir insan.. demek başka bişe olarak çıkarmışsın o şehirden o olmasa bak sen... o pişman olacak canım da işte iş işten geçmiş olacak..
bu adamla evlendiğini düşünemiyorum zaten sana hayatı dar ederdi, "ben seni bataklıktan, kötü yoldan kurtardım" bile derdi..
Allah kurtarmış bence canım gerçek yüzünü göstermiş..

balımmm demi neler konuşmuştuk seninle dün ama bak neler söyledi bana çok canım yanıyor biliyormusun çok nasıl bir adam sevmişim ben pişman olsun ya çok istiyorum bunuuuuuuuuuu affetmicem onu köpek olsun sürünsün peşimde yinede affetmicemmmmmmmmm:'(

canım nasıl üzülmem yaa onca fedakarlıklar yaptım onun için şimdi koca bi hiç oldu hepsi insanın zoruna gidiyor ayrıldığımıza üzülmüyorum ne o... ların yerine koymasına üzülüyorum Allah onu bildiği bilgi yapsın!:'(

canım inan bozucak halim bile yok biliyor musun hiç halim kalmadı o an kaldım şoktaydım zaten hiç birşey çıkmadı ağzımdan nefesim kesildi zaten düştü telefon elimden titiryordum :'(
çok yazık yaaa acıyorum ona inan ki zavallı o yaaaaaaaaa ama asla bakmam artık arkama aslaaaaaa bitti herşey bitti gözümde bitti artık insan hiç bişey yokken bunu bahane edip sevgilisine böyle şeyler sayr mı ya ama o saydı beni gözünden çıkarmış zatennnnnnnn hiç utanmadı söylemeye yazıklar olsun ona sizler varsınız iyi ki arkadaşlarım var çok sağolun

Bu ne biçim bir şeydir yaa.Valla kendimi senin yerine koyup düşündüm,çıldırmamak elde değil böylesi bir duruma...

Bir kere kişiliksiz,karaktersiz biri olduğu en başından belli.Madem böyle bir düşünce yapısına sahip,en başından beraber olmayacaktı.Hadi sana madem o kelimeyi yakıştırıyor diyelim,bunu düşüne düşüne 1,5 yıl seninle beraber,peki o zaman kendisi ne oluyor bu durumda???

İllaki üzüleceksin,düşündükçe kendine de kızacaksın ama onu düşünmeye zamanın kalmayacak şekilde,kendini oyalayacak şeyler bul...

Haa,birde telefonuda iyiki kapatmamışsın bence.Belki daha kötüye giden sözlerini duymayacak,sonra belki yeniden affedecektin.Böylesi daha iyi olmuş.Gerçek yüzünü görmüş oldun böylece...

şimdi acı hissetmen normal tatlım..
yani yanına gelmek için para biriktiriyorum sabret diyipte içinde bu olayı bu yönde yorumlaması ikiyüzlülük değilde ney??
kendini kahraman zannediyormuş adam baksana ben kurtardım seni demiş..
o senle beraber olarak seni kurtarmadı ama geçek yüzünü göstererek senin hayatını gerçekten kurtardı bence..

inan şuan aklımı kaybetmişim gibi bomboş kafam öyle bulanıkki tokat yemiş gibiyim :'(dedim onca zaman sonra söylüyosun bunu ve bu kadar zamandır bir sürü şey paylaştık şimdi ne oldu dedim dalga geçti benimle güldüüüüü 10 senede geçse unutmazmış neymiş biz evli olsaymışız ben onu kızdrmak için demekki gidip başkalarıyla olurmuşum bana böyle dedi yaaaaaaaaaaa anlam veremiyorum dile kolay 1,5 yıl ya en başından mı aptal yerine koydu beni yaaaa canım acıyor çok acıyorrrrrrr:'( görmez olaydım yüzünü keşke sevmez olaydım onu hiç görmez olaydımmmmmmmm:'(

olucak tabi canım benim sen tertemiz sevmişsin rabbim yardımlarını senden esirgemesin inşallah...

evet bunu düşündükçe deli oluyorum yaaaaaaa daha 1 hafta olmadı bana bunu diyeli yaaaaaaaaaaaa nasıl bir insandır ben ağlarken telefonda dalga geçti nasıl bir vicdandır Allahtan damı korkmadı yaaaaaaa beni paramparça etti yıkıldım resmen sağır olmak istedim yaaaaaaa haketmedim hiçbr sözünü yaaaaaa şok oldum bunları duyunca insan inanamıyo gelicem diye para biriktirpte kalkıp arkasından bunları söyleyen adamı hazmedemiyorum yaaaaaaaa aklım almıyorrrrr iyi ki görmüşüm iyi ki dün olan olmuş belkide bana sonra neler yapçaktı:'( LANET OLSUN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

iyiki olmuş bencede canım.. şimdi sadece biraz zaman gerekiyor sana o kadar..

iyiki olmuş bencede canım.. şimdi sadece biraz zaman gerekiyor sana o kadar..

bu sadece bir bahane yaa insan gibi ayrılmak istiyorum deseydi gözyaşlarım anlamlı olurdu:'( değmez uğruna bunca zaman neler yaptım yaaaaaaa aklıma geldikçe deliresim geliyorrr kulağımda çınlıyor sözlerii:'( ALLAHIM YARDIM ET BANA NE OLURRR:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…