Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim de annemle bagim cok zayif. Hatta soyle ki yurtdisinda yasiyorlar. 12 senelik evliyim. Oglum dogdugunda ilk defa geldiler ulkeye ve evime. Ama 2 gun tahammul edememek. Bilemedim yani.

Sizi anlayabilmemiz çok olası değil bende misafir sevmem ama kayinvalidemi çağrıp duruyorum gelse de kalsa ...

Annemi babamı çağrıp duruyorum gelse de kalsa ...

Yük mu anne baba ? Nasıl tahammül edemiyosunuz bilemedim umarım sizin bebislerinizde size tahammül edemez

Nitekim bu tip insanlar anne baba ölünce bir showlar yapıyorlar cenaze evinde..hiç anlayamam

Elinizden opyrm. Dosdoğru yorumunuz için yaaa canınız siz gerçekten kinamyrm ama dediklerniz doğru benimde için acidi

Hamilesiniz ya, doğurup asıl uykusuzluğu ve konfor bozulmasını yaşayınca "annem beni nasıl büyütmüş" diyip değil 48 saat 48 gün aralıksız kalma potansiyeline ulaşırsınız.
Eşiniz hürmet edecek , siz açık açık konuşacaksınız anne böyle yapma daha zor oluyor diye. Yani 2 günde sorun çıkacak kadar neye müdahale edebilir bilemedim.

Bu sebepten ailenin haberi yok herhalde ki kalmaya geliyorlar

Canm kimse annenle iyi ol. Boşver sen alttan al demiyor evet herkesin aile bağı kuvvetli değil annesi sorunlu olablr bunada amenna. Ama sen konuyu okuyamamissin hanım efendi ne bahane uydursam diyor. Yani şunu dese bile anlasilir olurdu kizlar annemle sorunlarımız var eşimlede anlasamio sokağa çıkaga yasağı geldi gidemedi insakkh sorunsuz anlatırız çok gerildim vs dese aa olabilir. Ama evden nasıl gönderirim diok iki gün için bu ... Siz bir daha okuyun bence

El oğlu bugün varsa belki yarın yok ilk sığınacağız liman koşa koşa aileniz olur ne talihsiz bir konu. Anne babamı 2 gün idare etmeyecek adam benim kocam olamazdı o kısımı geçiyorum. Bu kadar rahata düşkünseniz o bebeğe nasıl bakacaksınız bu konuda endişe duydum zira ağlıyor susmuyor dinlenemiyorum diye nasıl davranırsınız öngörmek zor değil

Sadece konu içeriğini okudum başka sayfalardaki cevaplarını görmedim ama hala bu kadar yerden yere vurulacak bit şey olduğunu düşünmüyorum. Sanki konu sahibini de annesini de tanırmış gibi, sanki konu sahibinin nankör ve hayırsız bir evlat oldugundan çok eminmis gibi herkes saydırmış da saydırmış. Ben annesiyle arkadaş gibi olan,bağları çok kuvvetli olan biriyim ve onunla vakit geçirmekten gayet keyif alırım. Dolayısıyla konu sahibiyle bu anlamda empati yapamıyorum ama buma rağmen onu.anlamayw çalışıyorum. Sırf lafları.allayip pullamadi diye kadını gömmeye gerek var mı? Kirmadan nasıl söylerim demiş ne var bunda herkes keyif alacak diye bir şey yok annesiyle kalmaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…