Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba hangi konu beni bu kadar şok eder derken, pat diye başka bir konu karşıma çıkıyor, konunuza o kadar üzüldüm ki yapacak yorum dahi bulamıyorum

Bizim burda annesigili nasil gönderebilir diye fikir vercegimizi mi umdu acaba?
Istenmeyen misafirlere karşı çok önemli bir kozumuz var ; çağırmamak Gene de bir fikir vereyim, biletlerini alın arkanıza saklayıp yavaşça yanlarına yaklaşın veee 'süprissss , yolcudur abbas bağlasan durmaz ,hadi bakalim toplayın valizleri ' kırmadan bu şekilde olabilir

Arada bağ olmadan her gün nasıl yarım saat telefonda konuşabiliyorsunuz? Konuşacak ne buluyorsunuz mesela?

benim annemde fazlasiyla mudahaleci
arkami donuyorum biseyin yeri degismis tekrar donuyorum baska seyin yeri degismis bu konuda sizi anliyorum bu durum geecekten sabir isteyen birsey bunun icin her seferinde atisirizda ama göndermeyi hiç duşunmedim.
cekmecemi karistiriyor zor bir insan diye insan annesini nasi gondermek ister ben anlayamam bunu
ama bir anneyim ve anne olduktan sonra anladim ki bende zamaninda her cekmeceyi karistirmis her seyin yerini degistirmis kadinin butun ceyizlik esyalarini alt ust etmis nirvana boyutunda gurultu yapmisim butun bunlarin hatirina en azindan 2 gun icin lütfen kirmayin.
suan sokaga cikma yasagi kalkti istedikleri zaman gidebilirler ama bunu yinede sizden duymasinlar.

Benim mesajimi da beğenmeyen çok olmuş zaten :) anlayış göstermek yerine eleştirenlerle dolu burası. Ama anlamaya çalışanlar da var az da olsa

Annesinin de gelmeye bayilmadigi, mecbur kaldığı için geldiğine dair bir şeyler yazmış. Aralarındaki bağın kuvvetliolmadigi çok belli. Dediğim gibi buraya yazildigindan çok daha fazla olduğunu düşünüyorum aralarındaki problemin. Yoksa sadece uzaktalar diye değildir. Kaç kişi annesiyle dipdibe yaşıyor. Ben annesi haksızdır konu sahibi haklıdır demiyorum. Ama 2 gün bile olsa annesinin kalmasi batıyorsa illa ki bir sebebi vardır diyorum

Benim mesajimi da beğenmeyen çok olmuş zaten :) anlayış göstermek yerine eleştirenlerle dolu burası. Ama anlamaya çalışanlar da var az da olsa
Tam olarak neye anlayış gostermemiz gerekiyordu? 2gun sabredip annesine anlayis gostermeyip evden sutlama plani kuran birine??

Bu konuyu açan ben değilim. Bi okuyun isterseniz. Okuma yazma biliyorsanız arada bunları kullanmayı deneyin.

Konu sahibini tanımıyorum. Kimseye tahammülü olmadığını okumamistim. Babamin kalmasi hiç sorun değil demiş mesela. Probleminin annesiyle olduğunu düşündüm

Ve duyar kasılır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…