Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin tahammül edemediğiniz o uykusuz 2 gün için acı bir haberim var. hamilesiniz ya Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah. ama 2 yıl kadar daha da uykusuz kalacaksınız. 2 saat kesintisiz uyumadığınız geceleriniz olacak. şimdiden uyku sorun oluyorsa size. kolaylıklar diliyorum bebek doğunca.Bu benim tercihim. Siz 48 saat aralıksız ailenizle vakit geçirebilirsiniz, bundan keyif de alabilirsiniz ama ben kendi düzenimin bozulmasından hoşlanmıyorum. Annem, fazlasıyla müdahaleci bir kadın ve eşimin de bu durumdan hoşlanmadığını farkındayım. Bu 2 günlük süreçte aralarına soğukluk gireceğine de eminim, çünkü annemi de eşimi de tanıyorum. Olacakları öngörebildiğim için dengeyi kurmaya çalışıyorum.
Korkma yasak kalktı.
Acaba Recep Tayyip Erdoğan konu sahibinin dramını görüp de mi kaldırdı acaba![]()
![]()
Annenizi evinize hiç kabul etmeyin bundan sonra. En doğrusu bu sizin içinŞuradan genel bir cevap vereyim. 10 senedir ayrı yaşıyorum ailemden. Annemle hiç bir zaman sıkı bağlarım olmadı. Günde yarım saat telefonla konuşuruz ama yılda en fazla 10 gün yan yana geçiririz. Herkesin aile bağları, yaşanmışlıkları farklı sonuçta. Babam tek gelse idi değil 2 gün 12 gün de sorun olmazdı. Ama annemle olmuyor. Bütün evi karıştırıyor, eşyaların yerlerini değiştiriyor kafasına göre. Eşimin iç çamaşırlarının olduğu çekmeceye kadar müdahale ediyor. Bunlar da haliyle geriyor beni de eşimi de. Daha önceki geldiklerinde özellikle çamaşır çekmecesi konusunda konuşmama rağmen yine aynı şey oldu ve eşim de rahatsız oldu. Hak da veriyorum çünkü kayınvalidem gelip benim çamaşır çekmecemi karıştırsa ben de sorun çıkarırım. Düzgünce söylerek de anlatamıyorum, bu sefer sorun çıkıyor. Herkesin annesi ile arasındaki mükemmel bağı tebrik ediyorum, hepiniz annenizi 2 gün değil 2 sen de ağırlayabilirsiniz ama ben de kendimi düşünmek zorundayım. Her zaman tek başıma olduğum süreçlerle kurduğum düzenin annem tarafından bozulmasından rahatsız oluyorum. Kendi huzurum için de gitmesini istiyorum.
Kiz ne 2 sisizin tahammül edemediğiniz o uykusuz 2 gün için acı bir haberim var. hamilesiniz ya Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah. ama 2 yıl kadar daha da uykusuz kalacaksınız. 2 saat kesintisiz uyumadığınız geceleriniz olacak. şimdiden uyku sorun oluyorsa size. kolaylıklar diliyorum bebek doğunca.
ikincisi o bebek sizi uyutmayınca annelerin ne kadar aslında fedakarlıklar yaptığını göreceksiniz. belki o zaman diyeceksiniz annem gelsin de keşke 2-3 gün daha kalsa da yükümü hafifletse.
3.sü eşiniz de bunalıyor olabilir bu çok normal. ama 2 gün o da dayanamayıp araya soğukluk koyacaksa ailenizle arasına. size saygı duymuyor demektir. sırf arada eşim olduğu için neleri görmezden duymazdan geldim ben. hala da yapıyorum.
Yas gectikce ve yasadikca insan anliyor bazi seyleri gözüm, cahillik kötü.. cahillik derkende tecrubesiz ve toy olmaktan kastim48 yasindayim. Bir oglum var 14 yasinda. Hepimizin evladini Allah bagislasin. Sen de anne olacakmissin tebrik ederim ne guzel. Bir kac ay sonra yavrunu kucagina alacaksin. Saat basi uyanacak, emzireceksin gazini cikarip altini degistirip uyutacaksin. Hastalanacak gunlerce basinda bekleyip atesini olceceksin. Dis cikaracak, surekli huysuzlanacak o donem, aglayacak. 2 yaş sendromlarini cekeceksin. Bunun o kadar cok sendromlari var ki hic bitmeyecek. Okula baslayacak okul derdi. Buyudukce derdi de buyuyecek. Sanma ki buyudukce derdi kuculecek. Yuva kurana kadar yaninda olacak. Sonra o da yuvasini kurunca ucup gidecek. Ama o yuva kurdu diye senin anneligin hic bitmeyecek. Annelikten istifa edilmiyor kizim. Bir kez anne oldu isen omur boyu annesin, bana ne denilmiyor. Annelikte mesai saati de yok, yillik izin hakki hic yok. Musteri memnuniyeti de her zaman sıfırdır. Kimseye yaranamazsin, kimse seni takdir etmedigi gibi yapmak zorundaymissin gibi davranir. Bir restaurantta yemek yense garsona tesekkur edilirken, hergun yemek yapan anneye eline saglik denmedigi gibi bir de yaptigi yemek begenilmez. Yaslanirsin, takatin kalmaz yine de dogum yapacaksa kizin yardimina kosarsin. Onunla beraber sen de uykusuz kalirsin.
Iki gunlugune gelmis be kizim. Kadini bunca seyin hatrina, bunca emeklerine evine sigdiramadin mi? Ne var sanki yatalak birine mi bakiyorsun, altindan mi aliyorsun? Bir göz odanida mi veremedin? Yemegini yapiyor elinden geleni yapiyor. Iki gun hepi topu bakamadin mi? O sana bunca yil bakmis da iki gunu cok mu gordun be kizim....
Hadi gelin olsa el kızi denir de öz annene bari yapma.
yorumunu gormeden yorum yapmstm oysa
![]()
48 yasindayim. Bir oglum var 14 yasinda. Hepimizin evladini Allah bagislasin. Sen de anne olacakmissin tebrik ederim ne guzel. Bir kac ay sonra yavrunu kucagina alacaksin. Saat basi uyanacak, emzireceksin gazini cikarip altini degistirip uyutacaksin. Hastalanacak gunlerce basinda bekleyip atesini olceceksin. Dis cikaracak, surekli huysuzlanacak o donem, aglayacak. 2 yaş sendromlarini cekeceksin. Bunun o kadar cok sendromlari var ki hic bitmeyecek. Okula baslayacak okul derdi. Buyudukce derdi de buyuyecek. Sanma ki buyudukce derdi kuculecek. Yuva kurana kadar yaninda olacak. Sonra o da yuvasini kurunca ucup gidecek. Ama o yuva kurdu diye senin anneligin hic bitmeyecek. Annelikten istifa edilmiyor kizim. Bir kez anne oldu isen omur boyu annesin, bana ne denilmiyor. Annelikte mesai saati de yok, yillik izin hakki hic yok. Musteri memnuniyeti de her zaman sıfırdır. Kimseye yaranamazsin, kimse seni takdir etmedigi gibi yapmak zorundaymissin gibi davranir. Bir restaurantta yemek yense garsona tesekkur edilirken, hergun yemek yapan anneye eline saglik denmedigi gibi bir de yaptigi yemek begenilmez. Yaslanirsin, takatin kalmaz yine de dogum yapacaksa kizin yardimina kosarsin. Onunla beraber sen de uykusuz kalirsin.
Iki gunlugune gelmis be kizim. Kadini bunca seyin hatrina, bunca emeklerine evine sigdiramadin mi? Ne var sanki yatalak birine mi bakiyorsun, altindan mi aliyorsun? Bir göz odanida mi veremedin? Yemegini yapiyor elinden geleni yapiyor. Iki gun hepi topu bakamadin mi? O sana bunca yil bakmis da iki gunu cok mu gordun be kizim....
Hadi gelin olsa el kızi denir de öz annene bari yapma.
Tecrubesizlikle alakasi yok bence ya. Vicdanla kisilikle alakali. Ben yeni evli iken de annem gelse gitsinbdiye gozunun icine bakamazdim. Annem o benim ya. Anne kimseye degisilmez ki. Bir tasindim esyalar kolilerde kaldi. Ise gitmek zorunda kaldim oylece. Aksam eve geldim ki annem o koca govdesiyle o yaşli haliyle tum evi dizmis yerlestirmis temizlemis. Kim yapar bunu anneden baska. Koca bile yeri geliyor yapmiyor. Ogluma iki yasina kadar anbem bakti. Ben hem doktora yaptim hem ise gittim. Bir gun offf demedi. Kim kimin cocuguna bu kadar sefkatle bakar. Ayagi kirildi boydan boya alciya alindi yine de o haliyle ben bakarim ogluna dedi, kiyamadim. Odenmez ki onlarin hakki.Yas gectikce ve yasadikca insan anliyor bazi seyleri gözüm, cahillik kötü.. cahillik derkende tecrubesiz ve toy olmaktan kastim