Sokak dugunleri yasaklanmalı

Yalniz benim esimin yorgunlugu bir anlik ihmalsizligi cogu insanin da canini tehlikeye atar. Bunu da bilin. Doguda yasiyoruz biz. 2 dagin arasinda calisiyor gunduz gece nobet tutuyor benim esim.
K.bakmayin da kimsenin ozel gunu benim esimin yorgunlugundan ve diger insanlarin guvenliginden kiymetli degil.
Hem onlarin guvenligini saglayan insani uyutmayip hem de baslari sıkısınca poliiis kos demeyecekler o zaman. Ben kocami sokakta bulmadim. Onlarin keyfine benim esim zombi gibi ise gidiyor. Dahasi lojmandayiz. O hafta gunduz calisacak olan 7 8 polis de bu halde oluyor. Ne olacak ? Nasil verimli calisacak bu insanlar? Yazik degil mi? Islerine gelince vatan millet sakarya. Islerine gelmeyince kocan dinlenecek diye millet dugun mu yapmasin bila bila bila. ....

Orkestra dediğinde bet sesli piyanist şantör. Yarısını da banttan çalıyor.

Ay yazık adama ama güldüm ben de
Akıllı insan işi değil valla sokak düğünü.

Söylediklerinizi anlıyorum tabiki doğru olmayabilir ama insanlar özel gün için 4 saat sabredebilir. Cenaze VS şikayet konusunda bunları anlarım fakat türkiyede hatta dünyada okadar olumsuz olaylarla karsılasıyoruzki bu tür olayları büyütmek istemiyorum. Herkesin kültürü farklıdır kimi sokak düğününden keyif alır kimi salondan, suanda Türkiyenin yarısından coğu sokak düğünü yapıyor, sen şimdi çalgı sesinden rahatsız oluyorsun diye insanları kültürsüzlükle bencillikle yargılayamazsın. Ben karsı olmadıgım halde, kına gecem olmadı diyorum cenaze nedeniyle iyiki de olmamıs buna anlayıs gösterebilirim fakat diğer konulardaki düşüncem de benim fikrim

Ay yazık adama ama güldüm ben de
Akıllı insan işi değil valla sokak düğünü.
Biz hala hatirladikca guluyoruz Uykuya asik bir adam bu. Uyumazsa dunyasi yikiliyor. Hic unutmam kizim daha 3 gunluktu. Agliyordu surekli. Besige egilip nolur 10 dk sus da biraz uyuyum diye yalvarmisti bebege uykulu haliyle. Uyku onun icin benden bile onde gelirken sirf birileri evleniyor diye uykusuz kalinca benim de zoruma gidiyor bir yerde
Yazik ay simdi zar zor uyudu 12de. 4te yine ise gidecek. Gideyim de kizi baska odaya alayim bari birazdan emmeye kalkar

Umuyorum günün birinde birinin en özel günü sebebiyle uykusunu alamamış bir şoförün kullandığı otobüse binmezsiniz, bir hemşirenin doktorun eline düşmezsiniz, çocuğunuz uykusuz olduğu için sinirini ondan çıkaran bir öğretmene denk gelmez, uykusuz bir güvenlik gücü personeline işiniz düşmez..(!)

Siz yine de beddua etmeyin

Siz yine de beddua etmeyin

Tüm sokak kınası düğünü sünneti yapanlara sesleneyim o zaman hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyaya kul hakkıyla gidecekler. Nice ah alıyorlar böyle. Ben beddua etmem ama eden de çok.
O özel günlerini kirletmeyi seçmesinler bence

Türkiye de 75 milyon insan var burdan 3 5 kişi sesini duyamaz bence

Valla ben de hakkimi helal etmiyorum. Hatta esimin hakki benim hakkimdir. Ben onunkini de helal etmiyorum
Beddua etmem pek. Tarzim degil ama hepsinden alacagim olsun obur tarafta

Valla ben de hakkimi helal etmiyorum. Hatta esimin hakki benim hakkimdir. Ben onunkini de helal etmiyorum
Beddua etmem pek. Tarzim degil ama hepsinden alacagim olsun obur tarafta
Valla ben okadar cok keyif alıyordum ki sizler de eviniz de camı pencereyi açıp evde egleniyprsunuzdur diye düşünüyordum asıl siz helal edin kız halkınıza girmişiz haberim yok

Valla ben okadar cok keyif alıyordum ki sizler de eviniz de camı pencereyi açıp evde egleniyprsunuzdur diye düşünüyordum asıl siz helal edin kız halkınıza girmişiz haberim yok

Sokak düğünü kadar beni tiksindiren şey azdır öyle söyleyeyim size. O kadar nefret ediyorum.
Ben de sokak düğününü sevenleri anlamıyorum.
Ciddi anlamda bana çirkin geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…