Sokak düğünleri

Gamzeceylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
2.778
6.916
158
29
Arkadaşlar malum yaz ayı geldi.Bizim mahallede çok sokak düğünü yapılıyor ve bende sınava çalışıyorum.Bu konu Hakkında ne yapabilirim.Şikayet edince kimin şikayet ettiği öğrenilebilir mi ?

11 e kadar yasak değil izin alınıp yapıliyor zaten boşa şikayet etmiş olursunuz güzel bir kulak tıpası alın
Ya da kendileri düğün yapacak diye mahallede ki ders çalışan,hasta,yarın işe gitmek zorunda kalan,belkide ölüm döşeğinde olan insanları umursamayacak kadar bencil,kültürsüz şahısların evlendikleri ilk zamana onlarca insanın bedduasını alarak başlayan kişilerin olduğu bu mahalleden taşınmalıyım da para yok işte o zamana kadar şikayet edebilirim ancak en azından polis gelsinde düğünlerine onlarda bizim gibi huzursuz olsunlar.

İzin aldıkları için bir şey gelmiyor elden. Kış aylarında 11 yaz aylarında 12’ye kadar izinleri var. Linç edilicem ama keşke yasaklansa...
Valla bu şeyi yasaklıcam diyen siyasetçi olursa ona oy vermeyi düşünüyorum.Cidden bıktırdılar.

İzin aldıkları için bir şey gelmiyor elden. Kış aylarında 11 yaz aylarında 12’ye kadar izinleri var. Linç edilicem ama keşke yasaklansa...
Niye linç edilesin canım keşke yasaklansa
Linçlik diyorsan
Mesala
Kürtaj
Bekaret
Din
Siyâset
Garı meşru ilişki
Ha birde kaynana olman yeterli

Ne kadar şikayet edilirse edilsin izin aliyorlar belirli saate kadar... En iyisi kulak tıpası kullanmak sanırım...

şikayet etsen de bir sonuç alamazsın onlar izin alıp yapılıyor da hem bir mahallede kaç tane düğün olabilir maksimum , ya da yazın neden haldır haldır gece yarıları ders çalışman gerekiyor? bir kulak tıpası tıka ya da müzik dinle o anlarda mecbur.

Kütüphane gibi bir yer varsa orada çalışabilirsiniz düğün günleri.

Son düzenleme:
Arkadaşlar haklısınız ama, durumu olmayıp düğün salonu tutamayan'da çok sayıda insan var ülkemizde, Hep kendi açımızdan düşünürsek insanlığa haksız etmiş oluruz. Devletin onu yasaklaması için gelir kaynağı düşük olan insanlara ücretsiz düğün salonu gibi bir uygulaması olması gerek. Ücretsiz nikah kıyılabiliyor tabi ama, her gelin 1 kere düğün bir kere gelinlik giyiyor sonuçta, çok iyi durumu olup yemekli vs bir düğün yapmayı onlarda çok ister eminim. Biraz duyarlı olmamız da fayda var.

İstanbul Mecidiyeköy civarlarında oturuyorduk bir ara. Evimiz bir köy derneğinin yanındaydı. Düğünü, nişanı, kınası, sünneti, asker uğurlaması bitmezdi. Müzik sesinden camlar titrerdi. 2 sene dayanıp, kaçtık. Bir de silah da atarlardı. Kaç kere polisi aradım. Bir iki kere geldiler, uyarıp gittiler. Hiçbir şey değişmedi.

Bence siz çalışacak bir kütüphane bulun kendinize. Her gün düğün olacak değil ama en azından olduğu günler kaçmalık yeriniz olsun.

Evet çok haklısınız
Ve ben bilmiyorum çok seviyorum sokak düğünlerini hele de balkonumdan izlemek mümkünse Harika
Tanımasam da birilerinin mutluluğu beni de mutlu eder daima
Konu sahibi en iyisi o anlarda mola vermeniz sanki
Mümkün ise tabii

Bu yoruma kısmen katılıyorum. Ama madem sokak düğünü yapacaklar, bu kişilere yer gösterilsin. Kafalarına estiği gibi sokağın ortasında düğün yapamasınlar. Hem çok çirkin bir görüntü hem de inanılmaz bir ses oluyor. Böyle bir düğün yapacağıma nikahtan giderim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…