- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Valla bende sonuç alabileceğimi sanmıyorum maalesef ama yine de edicem artıkŞikayetler gizli kalabiliyor ama pek sonuç alabileceğinizi sanmıyorum
Ya da kendileri düğün yapacak diye mahallede ki ders çalışan,hasta,yarın işe gitmek zorunda kalan,belkide ölüm döşeğinde olan insanları umursamayacak kadar bencil,kültürsüz şahısların evlendikleri ilk zamana onlarca insanın bedduasını alarak başlayan kişilerin olduğu bu mahalleden taşınmalıyım da para yok işte o zamana kadar şikayet edebilirim ancak en azından polis gelsinde düğünlerine onlarda bizim gibi huzursuz olsunlar.11 e kadar yasak değil izin alınıp yapıliyor zaten boşa şikayet etmiş olursunuz güzel bir kulak tıpası alın
Benim yaşadığım yerde maalesef var.İstanbul iyiymiş o zmanAnkara da çok denk gelmiştim ama İstanbul da hiç görmedim
Valla bu şeyi yasaklıcam diyen siyasetçi olursa ona oy vermeyi düşünüyorum.Cidden bıktırdılar.İzin aldıkları için bir şey gelmiyor elden. Kış aylarında 11 yaz aylarında 12’ye kadar izinleri var. Linç edilicem ama keşke yasaklansa...
Niye linç edilesin canım keşke yasaklansaİzin aldıkları için bir şey gelmiyor elden. Kış aylarında 11 yaz aylarında 12’ye kadar izinleri var. Linç edilicem ama keşke yasaklansa...
Evet çok haklısınızArkadaşlar haklısınız ama, durumu olmayıp düğün salonu tutamayan'da çok sayıda insan var ülkemizde, Hep kendi açımızdan düşünürsek insanlığa haksız etmiş oluruz. Devletin onu yasaklaması için gelir kaynağı düşük olan insanlara ücretsiz düğün salonu gibi bir uygulaması olması gerek. Ücretsiz nikah kıyılabiliyor tabi ama, her gelin 1 kere düğün bir kere gelinlik giyiyor sonuçta, çok iyi durumu olup yemekli vs bir düğün yapmayı onlarda çok ister eminim. Biraz duyarlı olmamız da fayda var.
Bu yoruma kısmen katılıyorum. Ama madem sokak düğünü yapacaklar, bu kişilere yer gösterilsin. Kafalarına estiği gibi sokağın ortasında düğün yapamasınlar. Hem çok çirkin bir görüntü hem de inanılmaz bir ses oluyor. Böyle bir düğün yapacağıma nikahtan giderim ben.Arkadaşlar haklısınız ama, durumu olmayıp düğün salonu tutamayan'da çok sayıda insan var ülkemizde, Hep kendi açımızdan düşünürsek insanlığa haksız etmiş oluruz. Devletin onu yasaklaması için gelir kaynağı düşük olan insanlara ücretsiz düğün salonu gibi bir uygulaması olması gerek. Ücretsiz nikah kıyılabiliyor tabi ama, her gelin 1 kere düğün bir kere gelinlik giyiyor sonuçta, çok iyi durumu olup yemekli vs bir düğün yapmayı onlarda çok ister eminim. Biraz duyarlı olmamız da fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?