Sokak düğünleri

Teorisyen,teori falan cok bilimsel olmus.Nede olsa meclis sokak düğünü yapmaya izin veriyorsa,muhtesem kararlar aliyordur.Sokak düğünü önemli...

O sizin dedikleriniz çaresizlikden. fikirsizlikden veya bencillikden değil yanlız onu anlatmaya çalışıyoruz. Hayvanlar öldürülmesi günah. Düğün yapılmasının günah olduğunu düşünmüyorum

Öyle deme,2 gün ders çalışmazsa prof.luğu kıl payı kaçıracak
Yakaladın beni Prof olamazsam ailem sokak düğünüyle evlendirecek Demet Akalın şarkıları dinleyip bayat pasta yiyerek kaynanamla karşılıklı oynamak zorunda kalacağım

Arkadaşlar malum yaz ayı geldi.Bizim mahallede çok sokak düğünü yapılıyor ve bende sınava çalışıyorum.Bu konu Hakkında ne yapabilirim.Şikayet edince kimin şikayet ettiği öğrenilebilir mi ?
Kpss ye çalışırken ne çekmiştim yaa. Dışarıda dugun oldugu zaman hep kulakligi takip youtube dan ders dinledim. Valla ben de yaza dugun yapiyorum kinayi disarda istemedim, hem temiz, hem de salon da hemen hemen ayni fiyata geliyor insanlarin mahalle dugunu israrlarini anlamiyorum. Sikayet edemezsin cunku yasak degil, anca saat 11i gectikten sonra devam ederse sikayet edebilirsin. Yakinlarda kutuphane varsa kutuphaneye git orda cok guzel ders calisiliyor.

Mune abla birazdan davul zurna çalıp göbek attıracak zaten konu konuluktan çıktı
Sizleri bilmem de ben sayenizde ban konusunda tez yazacak hale geldim, ihtisas alanım banlamak
Konu sahibesinin de talebiyle, ki zaten göz ucuyla ucundan azıcık gördüğüm raporlara da dayanarak topiği kapatıyorum.
Kimler gidecek raporları değerlendirdikten sonra belli olacaktır, heyecanla bekleyiniz :)

Hanımlar,
topikle ilgili raporların hepsi henüz sonuçlanmadı ama raporlarda bildirilen yorumları okudum da ağzım açık kaldı, çünkü altı üstü bir sokak düğünü için benim bildiğim 2 farklı görüş olur, normal karşılıyorum veya rahatsız oluyorum denir olay biter ama sizler konuyu ülke yönetimine kadar nasıl getirdiniz, düşünüyorum düşünüyorum bir cevap bulamıyorum, ayrıca böyle bir topikte onlarca rapor edilecek polemik yapılacak ne buldunuz onu da düşünüp bir cevap bulamadım iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…