Sokak düğünleri

Ayakta alkışlıyorum

Sokak düğünü gibi, gürültü kirliliğini canhıraş savunmak da artık neyin kafasıysa.
Sokak düğünü gibi, gürültü kirliliğini canhıraş savunmak da artık neyin kafasıysa.
Sokak düğününü savunmuyor burada kimse, o düğünü yapan insanları savunuyor. Yazıları baştan okuyup konuya dahil olsaydınız anlardınız. İnsanların durumları olmadığı için, böyle ucuz düğünler yaptığını

Bi sokak düğünü olsada oynasak çok canım çekti
Sadece şu mesajı oku

Konuyu baştan okuyarak geldim, sokak düğünleri, yapanların gerekçeleri tahmin edilerek gayet de savunulmuş, kendi kendine topraktan bitmiyor düğünler değil mi? Organizasyonu düzenleyenleri savunuyorsanız, organizasyonu da savunuyorsunuzdur. Durumları yoksa yapmasınlar, zorunda değiller ya da üç bilezik fazladan takacaklarına şartlarına uygun bir salon tutsunlar. Ama milletin rahatsızlığı, kişisel eğlenceleri söz konusu olunca, göze görünmüyor tabi.

Cenazeyi nasıl getirdin konuya bravo. Ne güzel biliyorsun işte her şeyi, yanlız biryerde mutluluk varsa onu da paylaşmayı bilmelisin. Mutlulukdan hiç bahsetmemişsin.

Cenazeyi nasıl getirdin konuya bravo. Ne güzel biliyorsun işte her şeyi, yanlız biryerde mutluluk varsa onu da paylaşmayı bilmelisin. Mutlulukdan hiç bahsetmemişsin.
Cenaze var Kuran okutuluyor.Evde ölü biri var.Hanımefendiler beyfendiler sokakta oynuyor.Oynasınlarda o evimize kadar gelen saçma müzikleri çalmasınlar diyoruz. Sokağa yığmışlar plastik sandalyeleri arabalar geçemiyor.

Cenaze var Kuran okutuluyor.Evde ölü biri var.Hanımefendiler beyfendiler sokakta oynuyor.Olabiliyor böyle şeyler.
Sizin kendi fikriniz yok mu kim ne yazsa ordan yürüyorsunuz kendinizi haklı çıkarmak için ayrıca burda geçirdiğin bir kaç saatde ders çalışabilirdin tüh

Organizasyonu Düzenleyenleri savunuyoruz, Yasal olanı yapıyorlar. Sizin muhattabınız devletdir. Onların mutluluğunu baltalamak değil. Devlete ağzınızı açacaksınız o insanlara değil.

Baskalarina iskence ederek mutlu olanlarin mutlulugunu paylaşmak bana gore degil, siz buyrun sokak ortasında atin gobeginizi, kimseyi umursamayin, oh bidaha mi geleceksiniz dunyaya, vurun eglencenin dibine, hastasi olandan, cenazesi olandan size ne, onemli olan eglenmek.

Organizasyonu Düzenleyenleri savunuyoruz, Yasal olanı yapıyorlar. Sizin muhattabınız devletdir. Onların mutluluğunu baltalamak değil. Devlete ağzınızı açacaksınız o insanlara değil.

Az önce ülke yönetimini en iyi onlar bilir demiyor muydunuz ? Yani hiç yorum yapmayalım mı ? Hayallerde ütopyanız böyle herhalde.

40 Yıl içinde yönetenlerden daha iyi oldukları kesin değilmi?:)

Valla nereyi gezip gördünüz bilmiyorum ama
Mesela 4 4 4 sistemini getirdiler eğitime
Birçok çocuk heba oldu. Ben okul öncesi eğitimde akademisyenim. Tek bir akademisyene bile sormadılar (boğaziçi, odtü, hacettepe demeç verdi yapmayın bu sistemi diye)
Hiç bir teorisyenin teorisini dikkate almadılar.

Sence bu sistem meclisten geçerken çok mu iyi biliyorlardı?
Bu sadece tek bir örnek..

Olay parti siyaset vs değil.
Siz şunu savundunuz: Meclis izin versiyse doğrudur.
Bende şunu soruyorum: meclisin söylediği onayladığı her şey doğru mu gerçekten ?

O zaman daha çok gezip görün

Her hafta farklı bir grup caz konseri vermek istiyormuş bizim sitede. Ben onların yalancısıyım. Hayatlarında bir defa sokak konseri vereceklermiş.
Ben de heavy metal konseri vereceğim. Hastalar gündüz iyileşsinler. Akşam 12’ye kadar elektro gitarla coşacağız. Ee insan olan gelir 2 kafa sallar, komşuluk nerede kaldı

Koylerde yapilir, eyvallah
Ama şehir sokaklarında davulla zurnayla gece 12 lere kadar çalıp oynamak 3 mahalleyi birden rahatsız etmek bana göre görgüsüzlüğün ve bayagilığın bir gostergesi (bir de getirdikleri sarkicilar calgicilar da genelde cok kalitesiz oluyor, kulak tirmaliyor çaldıkları parçalar da sesleri de)

Ben geçtim bu rezil sokak düğünlerini, araç konvoylarına bile küfrediyorum. Sen evleniyorsun diye bütün mahalle ayağa kalkmak zorunda mi? Bu korna sesi ne?

Sizin kendi fikriniz yok mu kim ne yazsa ordan yürüyorsunuz kendinizi haklı çıkarmak için ayrıca burda geçirdiğin bir kaç saatde ders çalışabilirdin tüh
Öyle deme,2 gün ders çalışmazsa prof.luğu kıl payı kaçıracak

Yasaklanması taraftarıyım zaten, sokak düğünü yapan insanları da fikirsiz ve bencil buluyorum, bir şeyin yasal olması onun her şartta haklı ve doğru olduğu anlamı taşımaz, bu ülkede hayvanlar kişinin "Malı" sayılıyor mesela, yasal olarak kendi hayvanınızı öldürdüğünüzde, kendi malınızı zayi ettiğiniz için tutuklanmıyorsunuz, candan sayılmıyor. Bu da böyle bir yasa mesela. Doğru mu?

Her ne ise, migrenimin tetiklenmesine sebep olanların mutluluğunu düşünecek değilim. Şehirde düğün yapmak için, salonlar var, köy yeri değil burası.

Hayır olmaz
Yapmak zorundalar
Anlamıyorsunuz bir türlü, gelinlik giyip düğün yapmak her genç kızın hayali :'(

(Not: kara deliğin fotoğrafını çeken ekipteki kadınlar var. Acaba onlar da erik dalında düğün hayali kurdular mı?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…