- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Ah çok üzüldüm.Fikirlerini önemsemediğim biri bana acıyormuş kalbim parçalandıOyle adetim var demedim.. cok komiksiniz.. aciyorum size
Ha birde sürekli beğenmedim işareti bırakıyorsun ya senin benim Fikirlerimi beğenmemen bana ancak gurur verir :)Ah çok üzüldüm.Fikirlerini önemsemediğim biri bana acıyormuş kalbim parçalandı
GururlanHa birde sürekli beğenmedim işareti bırakıyorsun ya senin benim Fikirlerimi beğenmemen bana ancak gurur verir :)
Yasak olmadigina gore biz gibi dusunenler daha cok en azindan buna sevindim
Tamam hadi yok mu bi sokak düğünü falan git Oray'a da burayı rahat bırak artıkGururlananca buna gururlanirsin ztn
Fakir edebiyatı 80 ler Türk filmlerinde kaldı be Canım,küçük Emrah Gülşah falanHa agzina saglik canim.. fakir olmak sucmu ?
Allah Allah ya. Evlenip yuva kuracak bir çifte sırf sokakta 2 gün düğün yapıyor diye beddua edecek kadar ne kadar da düştük öyle..
Bu kadar küç
Mutlu olan 500 1000 kişi,mutsuz olan 10 20 kişi.bu kadar küçümseyici dille konuşmasaydınız belki birbirimizi anlamamız mümkün olabilirdi.insanın sevmediği şey başında bitermiş.inşallah sizin öyle olmaz
Şşt çaktırma herkes düğünlerinde çok eğleniyor sanıyorlarBir düğünde eğlenip mutlu olan maksimum 50-100 kişi yani yakın aile bireyleridir. Geri kalanı mecburiyetten gidip sıkılanlardır.
Sizsiniz beddua eden koca mahalle değil.insanlar orada bir yuva kuruyor.en mutlu günleri.normal insanlar buna saygı duyup mutluluklarına ortak oluyor.siz de şikayet etme derdindesiniz.
Hala aynı odada yatan insanlarımız var. Bunlar bir gerçek. Bittimi sanıyorsun sen refah seviyesine ulaşınca? Ayrıca Meclisin aldığı karar 12'ye kadar düğün yapılmasıdır. Burada kendimizi meclis den daha üstün görecek halimiz yok saygı duyalım. Sonuçta ülke yönetimini en iyi onlar bilir. Hepsi senin zihniyetde olsa zaten düğün olmazdı bu kadar basit..
Sokaktan geçen arabalar oluyor ya hani müziği son ses açarlar,herkes onlara bakınca gururlanırlar falan işte onların evlenen versiyonları sokak düğünü yapanlarHayır, insan hakları kavramı gereği normal insanlar başkalarını gürültüyle rahatsız etmezler. Saygı kavramı çok başka.
Üst komşunuz işten 11de gelse, ve gün boyu çocuğumla oynayamadım deyip gece 2ye kadar başınızda top oynasa "iki mutlu insan oyun oynuyor, normal insan olup saygı duymalıyım" der misiniz?
Aynen öyle cahille bencille münakaşaya girmemek lazım hadi sana byeMevlana ne güzel söylemiş; "Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına" o yüzden hadi bye canlarım.
Konu Foruma açıldığı için forumun konusu sizin değil, içerisinde konuştuğumuz insanlar var. Sizi dikkate almıyoruz diye, söyledikleri yararlı olan arkadaşlarıda dinlemiyecek değilim. İlk baş da ders filan bahane ettiniz, iyi niyetle karşılamıştık ama sonradan konuşmalarınızın insanları çok aşağılayıcı olduğunu fark ettik. Dediğimiz gibi varoş gördüğünüz mahallede oturmak zorunda değilsiniz. Bu konuyu aile bireyleri ile paylaşın eminim yardımcı olurlar size.Konumu bırakamıyorsun ama hala buralarda dolanıyorsun
Çevir lafı çevir.Bu konu benim konum ben açtım.Rahatsız oldum rahatsız oluyoruz.Yarası olan gocunuyorKonu Foruma açıldığı için forumun konusu sizin değil, içerisinde konuştuğumuz insanlar var. Sizi dikkate almıyoruz diye, söyledikleri yararlı olan arkadaşlarıda dinlemiyecek değilim. İlk baş da ders filan bahane ettiniz, iyi niyetle karşılamıştık ama sonradan konuşmalarınızın insanları çok aşağılayıcı olduğunu fark ettik. Dediğimiz gibi varoş gördüğünüz mahallede oturmak zorunda değilsiniz. Bu konuyu aile bireyleri ile paylaşın eminim yardımcı olurlar size.
40 Yıl içinde yönetenlerden daha iyi oldukları kesin değilmi?:)Sence içinde bulunduğumuz hale bakınca ülke yönetimini en iyi onlar mı biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?