Sokak düğünleri

Allah Allah ya. Evlenip yuva kuracak bir çifte sırf sokakta 2 gün düğün yapıyor diye beddua edecek kadar ne kadar da düştük öyle..

Haftanın 5 günü ayakta çalışıp ctesi pazar da evde çalışacakken abe kaynana dinleyince saatlerce ben ediyorum. Kul hakkı bu da benim hakkım helal değil. Buyursunlar evlensinler

Bir düğünde eğlenip mutlu olan maksimum 50-100 kişi yani yakın aile bireyleridir. Geri kalanı mecburiyetten gidip sıkılanlardır.

Sizsiniz beddua eden koca mahalle değil.insanlar orada bir yuva kuruyor.en mutlu günleri.normal insanlar buna saygı duyup mutluluklarına ortak oluyor.siz de şikayet etme derdindesiniz.

Hayır, insan hakları kavramı gereği normal insanlar başkalarını gürültüyle rahatsız etmezler. Saygı kavramı çok başka.

Üst komşunuz işten 11de gelse, ve gün boyu çocuğumla oynayamadım deyip gece 2ye kadar başınızda top oynasa "iki mutlu insan oyun oynuyor, normal insan olup saygı duymalıyım" der misiniz?

Sence içinde bulunduğumuz hale bakınca ülke yönetimini en iyi onlar mı biliyor

Sokaktan geçen arabalar oluyor ya hani müziği son ses açarlar,herkes onlara bakınca gururlanırlar falan işte onların evlenen versiyonları sokak düğünü yapanlar

Konumu bırakamıyorsun ama hala buralarda dolanıyorsun
Konu Foruma açıldığı için forumun konusu sizin değil, içerisinde konuştuğumuz insanlar var. Sizi dikkate almıyoruz diye, söyledikleri yararlı olan arkadaşlarıda dinlemiyecek değilim. İlk baş da ders filan bahane ettiniz, iyi niyetle karşılamıştık ama sonradan konuşmalarınızın insanları çok aşağılayıcı olduğunu fark ettik. Dediğimiz gibi varoş gördüğünüz mahallede oturmak zorunda değilsiniz. Bu konuyu aile bireyleri ile paylaşın eminim yardımcı olurlar size.

Çevir lafı çevir.Bu konu benim konum ben açtım.Rahatsız oldum rahatsız oluyoruz.Yarası olan gocunuyor

Yine gereksiz duyar kasılmış, hiç şaşırmadım.
Parası olmayan düğün yapmasın, olmazsa olmaz, yapılmazsa ölünecek bir durum değil. Nasıl ki her konuda paramıza göre davranıyoruz, düğün konusundaki bu anlamsız duyar neden?

Benim oturduğum yerde sokak düğünü yapılmıyor. Ama sitelerin bahçesinde kına, nişan vs yapılıyor.
Devasa bir köyde yaşıyor da 5 blok ötedeki insanları tanıyormuşçasına piyanist şantör sesine maruz kalıyoruz her yaz. Adamlar nasıl bir ses sistemi kuruyorsa artık, 2 sokak ötedeki adam sanki benim odamda "se se ses deneme" diyormuş gibi kulaklarım kanıyor.
Yasaklansa da kurtulsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…