- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Korkmayın demekle olmuyor işte :) yaşadığım yerdeki sokak köpekleri gibi değil mesela çoğu yerdeki köpekler :)Bana neden hiç havlayıp hırlamıyor o köpekcik çeteleri acaba?
Korktugunuzu hissettikleri için öyle davranıyorlar. Sevin onları, besleyin, korkmayın. Bişey yapmazlar.
Korkmayın demekle olmuyor işte :) yaşadığım yerdeki sokak köpekleri gibi değil mesela çoğu yerdeki köpekler :)
Kim bilir o bekçi o köpeklere ne işkenceler uyguladı...Karanlıkta çete olan köpekler tehlikeli olur.
Bence o yolu kullanma. Çeteleşen köpekler tarafından öldürülen bekçi var.Sabaha kadar işkence görerek ölüyor.
Maalesef kedi ve köpekleri bu hale getiren biz insanlariz.Çözümü de petshoptan hayvan alarak hayvanseverlik kasmak yerine sokaktaki hayvanları sahiplenmek.
Kusura bakmayın ama en kıl olduğum şeylerden biri de bu düşünce yapısı. Siz belki öyle değilsinizdir ama bir de böyle düşünüp üstüne belediyeyi arayıp zehirleten vs tipler var nefret edilesi.
Belki karınları aç, belki bizi de görün demeye çalışıyorlar. En basitinden bakkaldan bir ekmek alıp onu bile parçalayıp atsanız önlerine, o hayvanlar sevinir, az da olsa karınları doyar. Hem de korkmanıza gerek kalmaz çünkü bir köpek ona yiyecek veren birine saldırmaz, aksine hep tanır, gerekirse eve gidene kadar size eşlik eder korur gibi.
Kim bilir o bekçi o köpeklere ne işkenceler uyguladı...
Doğru diyorsunuz da benim demek istediğimi anlamadınız köpek zarar vermese de havlamasa da çete oluşturup gezmese de ondan korkan biri için ister istemez bir tehdit unsuru oluşturur :) korkumdan sevemem ama gidip de ben zarar vermem uzaktan seviyorum :)Korkarsanız daha çok üstünüze gelecekler. Bu bir kısır döngüdür.
Hem köpekler saldırgan değildir,o çevrede yaşayan insanlar onlara saldırdıkları için kendilerini insanlardan korumaya çalışırlar. O yüzden havlarlar. İnsandan zarar görmemiş hiç bir hayvan insana saldırmaz.
Söylediğimi hayvan severlikle nasıl bağdaştırdınız anlamadım?yuh ya ölü adama iftira atmış olma ihtimali bile t-rahatsız etmiyor seni öyle mi??
kusura bakma senden hayvan sever falan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?