kızlar çok samimi olduğum bir arkadaşım var 8 aylık evli,eşide çok dürüst iyi bir insana benziyor ailecek görüşüyoruz zaten
dün arkadaşım birşey anlattı ki ağzım açık kaldı
normalde azçok cinsel hayatlarımızı konuşurduk,onun eşi mesela saten gecelik meraklısıydı,eşinde saten gecelik görmeyi çok istiyordu buaraya kadar normal zevk meselesi
dün arkadaşım yemek hazırlarken eşi duş alcam diye banyoya girmiş,arkadaşımda o sırada salçanın kapağını açamamış eşinden yardım için banyonun önüne gitmiş su sesinin gelmediğini duyunca müsaittir diye kapıyı vurmadan açmış,birde bakmış ki eşi bunun geceliğini giymiş klozetin üstünde oturuyor,tabi birden irkilmiş hemen duşakabinin içine saklanmış
arkadaşım tabi şok,görmemezlikten geldim diyo
e bişey demedin mi sormadın mı diyorum soramadım diyo ben utandım diyo,eşide hiçbiey olmamış gibi sonra banyo yapıp çıkmış
cinsel hayatları normal,hatta renkli bile sayılır ama neden eşi böle bişey yapmış olabilir sapık mı acaba?
ayyyy kızı görseniz napıcam ben diyoda başka bişey demiyo
bazı erkekler kadın giysileri giymekten hoşlanıyor diye biliyorum.
ama bu adamın gay olduğu anlamına gelmez.
belkide adam sadece o elbiseleri giymekten hoşlanıyor.
garip ama böyle.
ayol gecelkile kendini tatmin etmekde ne gecelige ne yapcak ki kadin icerde salcayla ugrasiyo gitsin karisina töbeeeeeeeee
ay gercekten cok ilginc bir durum yaa
Töbe estfrllah, sabah sabah kahkaha attırdınız banaGörüntüyü hayal ettim zihnimde.
Sapıklıkla, cinsel farklılıkla ilgisi yoktur eminimAyy sinirlerim bozuldu
Ayyy cok fena bir durum
Benim anlayamadığım arkadasinın tepki verememesi. Ben olsam o an ne kadar donup kalsam da bir tepki verirdim. Nasil görmemiş gibi yapar hayret?
Benim bir arkadasım da erkek yeğenini file çoraplarını giyip erkeklerle msn de konuşurken gormuş o da tepki vermeden kapıyı kapatmıştı. Onun gay oldugu bellioldu ama bunun cinsel yasamı hareketli diyorsun. Adamda bir çeşit sapıklık olduğunu düşünüyorum.
Bu arada benim esim banyodayken ses gelmese de asla kapıyı hasirt diye acmam. Birşey olursa kapıyı tiklatirim ve ondan onay beklerim. Bu ayrı bir konu ama arkadasinın bunu esine söylemesi şart. Yoksa bu evlilik bu soru işaretleriyle çöker gider.
adam normal degıl galıba kızlar hengı erkek karısının gecelıgını gıyer kı
neden yatak odanıda olanları birbirinizle paylaşıyorsunuz ki? çok acayip geldi bana. mahreminde mahremi değilmidir o....
çok çok yakın samimi arkadaşlar arasında bu tür paylaşımlar olabilir, hele de bunun gibi kafa kurcalayan, zor bir problemle karşı karşıya kalınmışsa.
konuya gelince, sadece giymiştir diye bunu normal karşılayan arkadaşlar olmuş. kesinlikle normal değil bence. erkeğin kadın kıyafeti giymesi gay olduğunu göstermese bile normalden sapan cinsel eğilimleri düşündürür, en azından cinsel açıdan normal olmadığı kesindir. eşle konuşulması gerekir en kısa zamanda??
Allah iyiligini emi ay töbeee ama bende kocami hayal ediyorum koca göbekle bizim banyoda kücük kacicak yerde yok :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?