Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

ama sabahtan beri okuyorum sizlerin yazdıklarını ve netten buna benzer şeyleri....içim kanaya acıya anlıyorum ki bizim evliliğimizde baştan beri demekki sorun buymuş...doğru söylüyordur belki kendi bile anlamamıştır yeni çözmüştür kendini....ama şimdi bu sorun tüm yaşadıklarımızı açıklıyor....gerdek gecesi bile uykum var yorgunum demesini ...benimle sohbet etmeye doymayan adamın neden iş ilişkiye geldiğinde depresif olduğunu....vs vs

eşinize bence tam da destek olacak zamandasınız çünkü gerçekten zor bir süreç bu hem eşiniz için hemde sizin için iyi bir psikiyatr belki bu durumun üstesınden gelir ALLAH yardımcınız olsun umarım korktuğunuz başınıza gelmez!!!

şimdi ne yapacam zamana bırakacam üst yazılarda var..bak bir önceki sayfaya ....yani biz diye bişey olamaz artık ....ama çocuk için birbirimizden nefert etmemeliyiz...valla sen bir önceki sayfaya bak inan yazacak tekrar o yazıyı gücüm yok ...artık hiçbirşey düşünmek istemiyorum

Tabi bunlar gibi sebepleriniz varsa olay baska bir boyut kazanir..

Eger kendi sorununun ceremesini size cektirdiyse ,kadinliginizla ilgili problemleri olduysa, o zaman konu cok daha derin, bize burda anlatmadiklarinizdan ,bizi sorumlu tutmayin derim..

Hep bu oluyor dikkat ediyorum, bir konu aciliyor esleriyle ilgili hanimlar, olayin gidisatina gore, ese cok yuklenilirse, konu sahipleri birden eslerini savunmaya basliyor..
haydaaa... bunca kotulugu yapmis sana niye savunuyorsun diyoruz... aaa ole boyle yapti ama aslinda iyi insandir diyor konu sahibi
Yada tam tersi , anlatilmayan seyler var, erkek acisindan baknca olay daha mantikli gorunuyor, ama sende bunu yapmissin bacimmm oldumu deyince, bu sefer konu sahibi esiyle lgili ama ben sunu anlatmadim, sunuda yapti, bunu anlatmadim, soylede cektirdi diye anlatiyor..

Ricam bir daha konu acacak arkadaslara, buraya yaziyorsaniz eksiksiz yazin, sonradan ekleme-cikarma olmasin, bizde yorumu ona gore yapiyoruz..
sonra bi bakiyosun hersey yilan hikayesi olmus, demin savundugun adamin, kafasini ezecek raddeye gelmisim, ben kimim , nerdeyiim, niye bu konuya yazdim ki diyorum .:44:

Duygularıma Tercüman Oldunuz..
Yaklaşık 1 Saattir Bu Konu İçersindeyim...
Baştan Sona Tüm Sayfaları Okudum..
Ama Yorum Yazmadım Hiç..
Konu Ne Oluyor Nereye Gidiyor Anlamadım..
Yeni Yeni Bir Şeyler Çıkıyor Anlamadım..
Yanlış Bir Şeyde Yazmak İstemiyorum..

Konu Sahibesi Arkadaşım..
Allah Yardımcın Olsun..

ilk baştan beri konuyu okuyorum. aynen bu yazdıklarınızı ben de düşündüm.
O bahsettiğiniz cd ler falan bahane bence. Belki de o cdler güç verdi eşinize.
Kendisine itiraf edemediği gerçeği hem kendine hemde size itiraf ettiğini düşünüyorum.
Bundan sonrası zor. Siz çocuğunuzun babasını düşünerek hareket edeceksiniz. Aynı zaman da kendiniz için.
Anladığım kadarıyla baştan beri siz çok mutlu değilsiniz. Ama sizin de mutlu olmanız gerekiyor.
Dilerim bundan sonra kendiniz için mutlu olacağınız bir yol seçersiniz. Sonuçta hayata bir kere geliyoruz.

anlıyorum tabiki normal karşılayıp tamam yardımcı olayım sana diyemezdin.tepki vermek normaldir.zaten sende çok yıpranmışsın.senin psikolojin de alt üst olmuş.ama bundan sonrası için son bi çaba göster.hem kendin hem eşin hem çocuğun için.çocuğunun babasını boşlukta bırakıp yanlış bir seçim yapmasına izin verme.ikiniz de iyileşin.sakinleşmeye çalış.eşini çağır konuşun düzelirsen devam edelim de.doktor yardımıyla bu sorunu çözmeye çalışın.eşinin de bunu istemesi çok iyi bence.bu sorun çözülürse ikiniz de bunalımlarınızdan kurtulursanız mutlu bir hayat sizi bekler.eğer eşin bu sorununu çözemezse de ayrılırsınız ki inşallah sonuç böyle olmaz

Benim uzaktan tanıdığım birinin başına geldi böyle bir olay benim kız arkadaşım o kadının kocasının sevgilisini tanıyor yani erkek sevgilisini...Gay bu çocuk bu adamlada 12 senedir felan beraberler...Ev falan tutmuşlar kadın duyduğunda şok geçirmiş...Kocası onu erkekle aldatıyor ve 2 de çocukları var...Şimdi hala evliler dışarıya karşı mutlu aile pozlarındalar ama herkes özel hayatında özgür...Kadın çalışmıyor adamın durumu çok iyi evine maddi olarak çok iyi bakıyor çocuklarına iyi bir baba...Ama karı koca ilişkileri yok kardeş kardeş yaşıyorlar dost olmuşlar...Kadında keyfinde başında koca var mı var çocuklara baba var mı var...

allah yardımcın olsun umarım eşinle bunu atlatırsınız.tepki vermen çok normal bu hemen kabul edebilecegin birşey değil tabi.ama onu kendinden,evinden dışlama.en azından şimdilik...çünkü onunda içinden çıkmaya kurtulmaya çalıştıgı besbelli.acaba topluma ailesine sana ve çocuklara karşı mı kurtulmak istiyor yoksa gerçekten tercihi normal bir erkek olarak hayatına devam etmek istemesi mi...

depresif bir insanla yasamak bikkinlik verir donem donem
kavgalar tartismalarda olabilir
sabir sinirlari zorlandikca mutsuz olur insan
konu sahibinin zaten bu sorunu var 'ki basta soyledi zaten

sonra 10 senelik kocasinin hemcisine karsi durtuleri oldugunu
ogrenmesi kolay degil hic!
gercekten okudugum yorumlar kadar rahat ve sogukkanlilikla
karsilayacak kadinlarimiz varmi?

yari yolda birakti ne demek?

bir erkek beni 10 sene yoracak sonra boyle bir sey cikacak ortaya
e erkekten cok kendi psikolojimin derdine duserim ben
tiksinmeside gayet normal herkes homoseksuelligin ozgur bir cinsel kimlik
oldugunu algilayamaz sonucta
hele hele esiyse hele hele senelerce kahrini cekmisse

Nekadar da emin konuşuyorsunuz....öyle doktorlar var ki....şaşırıp kalırsınız!
Böylelerine şimdiye kadar rastlamamış olmanız...birgün karşılaşmıyacağınız anlamına gelmez....
maalesef insanların fikirsizi...saçması...ukalası...mutlaka vardır...işte bazısının, adının önünde Dr. ünvanı olur sadece!
.

canım ya ALLAH yrdımcın olsun hıc kolay bır durum degıl ama ama dua et ınsallah duzelecek esındekı bu dürtülerin bir sebebi mutlaka var en ıyısı sızın beraber bır dr gıtmenız ve sakın yuvanı bırakma hakettıgın guzellıge ınsallah sonunda kavusacaksın ama ınancını kaybetme ne olur sınırlenmen cok normal bu durumda kım olsa yerınde aynısını yada daha kotusunu yapar ınsan basına gelmedıkce anlamaz o yuzden burada herkesın yazdıgı seylerıde artı kafana takıp uzulme bu düzelebeilecek bir sorun sakın pes atme ALLAHA EMANET OLUN HEPINIZ

allah yardımcın olsun canım
gerçekten de kolay bi durum değil bu
kimbilir aklınızdan neler geçmiş
beyninizi nasıl kemirmişinizdir
ama bence bu durum bi hastalık
ve inanıyorum ki tedavisi mümkün bi hastalık
eşiniz belkide bunca zamandır bu yüzden bu kadar agrasif ve sinirliydi
düşünsene mesala evlendin kadınlara ilgi duyuyosun bunu hiç kimseye söyleyemiyosun
ve yıllar geçip gidiyor
sence bu kolay bişeymidir
evet sende çok sıkıntı yaşamışın
bunlarda kolay değil asla..
ama eşinin durumuda hiç basit durmuyo
yıllarca herkezden saklamış ve en sonunda da size söylemiş
sizde evden uzaklaştırmışınız
düşününsene ne büyük yıkım değilmi onun için
lütfen geçmişi unutun
geçmişin bu şekilde olmasının tek sebebide buydu belki
eşinize elinize uzatın
onun bu durumdan kurtulması iiçin elinizden geleni yapın
dr.götürün destek olun
asla yüzüne vurmayın bunu
ve onun bundan kurtulmak istemesi dahi çok büyük bi adımm
bunu da unutmayın
yaptığınız iyilikler elbette karşılık bulur
belki bu dünyada ;belki öteki alemde
sabrın sonu selamettir inşaallah

Son düzenleme:
arkadaşlar eksik yazmışsın sonrasında şunuda yaşattı bunuda yaşattı yazmışsın diyor....
haklılılarda...çünkü dün ki ruh halimle oturupta 10 yılını bir yazıda dökmem hiç kolay değildi kafam allak bulaktı...gerçi hala pek iyi sayılmam ama madem size anlattım ozaman bu durumu sizlere özetlemeye çalışim....
10 yıl önce eşimle görücü usulü tanışıp nişanlandım,ilk 1,2 ay herşey çok güzeldi ayaklarım yerden kesildi mantık evliliği diye düşünüp beğenip nişanlandım ama onu o kadar çok sevdim ki...bir süre sonra telefonları seyrekleşti ne olduğunu sorduğumda yok bişey yeni hastanede asistanlığa başladım ya adaptasyon sıkıntısı vs. yaşıyorum dedi...depresyona girdim dedi...birgün beni ziyarete geldiğinde çantasında antidepresan gördüm ...saklamaya çalıştı ...saçmalama dedim olur insanlık halidir ne olacak herkes dep.girebilir ...
ama sonra aklıma soru işaretleri geldi ..acaba benlik bir problemimi var diye...bir gün sabaha kadar aradım teli açmadı...sabah annesi ve babası beni aradı ...kızım sende artık kızımızsın çocuğumuz biraz sıkıntı yaşıyor sende destek ol bize allahın izniyle bu sorunu birlikte atlatalım diye..(adaptasyon sıkıntısı yaşıyor muş sözde)
o güne kadar teyze amca diyordum onunkilere o günden sonra anne baba demeye başladım ...ve benim donkişotluğa kalkışım böyle başladı...duymuşum ya iyi günde kötü günde...nasıl sevdiğim nişanlımı bencillik yapar ilk sıkıntısında yalnız bırakırdımmm....
sonra bunun dengesizlikleri başladı ...bir ayrılalım diyor ben tamam sorun bensem zorla güzellik olmaz diyor kabul ediyorum..arkasından günlerce kapımda sabahlamalar bir şans daha ver diye yalvarmalar....bütün nişanlılık böyle geçti haaa açıklamasıda şu ben senin yanında komplekse giriyorum seni taşıyamayacağımdan korkuyorum ondan ayrılalım diyorum ama seni çok seviyorum senlik değil problemim benlik diyor...sözüm ona ...
nişanlılık bir sürü böyle şeylerle geçti ''..senin yanına gelince dünyanın en mutlu adamıyım ama görev yaptığım şehre gidince kafam bulanıyor ''diyordu..ama beni sevdiğine benlik bişey olmadığına beni hep ikna etmeyi başardı...sorun benim gözümde sadece nişanlım depresyonda düşüncesiydi...
Böyle böyle evliliğe taşıdık bu olayı taşımaz olsaydım....düğünüm nasıl bişeydi bilmiyorum bile ..çünkü düğünüm bile onun depres.gölgesinde geçti....düğünden 2 gün önce ben kuzenlerimle çeyiz sererken yine bir mesaj aldım ''seni sevip sevmediğine emin olmadığın biriyle nasıl evleneceksin ?''ben yine şok halinde ne yapmaya çalıştığını sordum ..hani senin içinde şüphe var ya ondan soruyorum dediiyide sevmiyormusun peki dedim hayır saçmalama dedi....salon tutulmuş herşey hazır vs.artık yapılacak bişey yoktu....bir umut bu depresyonu geçer adam olursa olur olmazsa zaten ha bu ayrılık haa sonra boşanma ne fark eder diyip evlendim...(demekki bende çocukmuşum o aklımla çok şey fark ediyormuş)

Gerdek günü yorgunum bugün bişey yapmayalım dedi ve uyudu...3 gün sonra annesi babası ve ben onun çalıştığı şehre gittik ...ev serildi vs. ailesi geri döndü...
Biz kaldık başbaşa...kendimi kocaman bir yalnızlık içinde buldum ...şehir bana yabancı ,insanlar yabancı , kocam bile bir yabancı...dahada baglandım ona
o ilgisiz işten gelir hep uyumak ister yorgundur hep çünkü asistandır nöbetleri var

şoklardayım

o önünden sözüm ona depresyona girdiği insanları hastanedeki iş arkadaşlarını tanıdım ...onunnyanında komplekse girdiği insanlar arkadaşları şefleri hepsi beni çok sevdi çok kısa zamanda...bu onu bana dahada uzaklaştırdı...sen niye insanlar içinde bu kadar rahat özgüvenlisin ben niye değilim diyip durdu ..bense aylarca onunla konuşarak ona özgüven vermeye çalıştım bir yandan ,bir yandan bana karşı ilgisizliğini sorgulamaya başladım
(arkadaşlar lütfen ben yazımı tamamlayana kadar yorum yazmayın ki konu kopmasın )

evlilikten sonra ilk zamanlar cinsel problemi olmadı ...herşey normaldi...ama bana karşı ilgisizliği vardı ..hani cicim ayları bir yandan nişanliliktaki problemler..insan o izleri silmek istiyor...ve bu ilgisizlikler i acaba beni sevmiyormu dedirtiyor....
ama onun sosyal sıkıntılarıyla ilgili konuşup yardımcı olmaya çalıştığım zamanlarda benden iyisi yok ...ne zamanki ilgi sevgi beklerim fırtınalar kopuyor anlayışsızlıkla suçlanıyorum ...benim hiç bir şey istemeye hakkım yok....bende artık sabır tükenmeye başladı üstüne gitmeye başladım beni sevmiyormusun demelere sevmiyorsan bırak beni hayatından çıkım demelere...ama her hayatından çıkmak bu iş bitsin demeye kalktığımda ayaklarıma kapanıp bensiz yaşayamayacağını beni çok sevdiğini söyleyip bu halinin depresyondan kaynaklandığını söyledi ve beni kalmaya ikna etti...bende çok seviyorum bir yandan ona inanmak istiyorum demekki inanıp kaldım...
sonra hamilelik ....yapayalnız sabahlara kadar ağlayarak geçirilen bir hamilelik....pardon ama karnım büyüdü iç çamaşırı alalım dediğim zaman ''zaten 3 ay sonra zayıflayacan ne gerek var benim çamaşırlarımla 2 ay idare et diyen bir adam....
sonra zorunlu hizmete küçük bir yere gittik...asıl felaketler orda başladı....sabah akşam çalışıyor..inanılmaz bir çalışma hırsı...bizden haberi yok ...işi bitince bu seferde arkadaş gurubu bulmuş onlara takılıyor.(maç ,okey,av, vs.)
ben yine ilgi isteyince kızınca tabi benimde toleransım kalmadı bağrışmalar ,sinir krizleri..aldı başını gitti...her ilgi istediğimde bir bahanesi var...sen benim arkadaş gezmelerime karışma ben stres atim mutlu olim sizide mutlu edim ....sen akşam yemeklerinde 3 kap yemek yap ben mutlu olim sizi mutlu edim daha birsürü şey....yani sevgi pazarlığı....hepsine tamam dedim yeter ki o mutlu olsun ki bizide mutlu etsin.....

bu yazılanların hepsini biz annemde yaşamıştık
o sürekli vurdum duymazlığımızdan şikayet ederdi...
ben annemle kemoterapi seanslarına giderdim biz çıktıktan beş dakika sonra babam durumunu sormak için girerdi doktorun yanına ve annem hiç bilmedi hiç görmedi ağladığımızı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…