bir yalnış anlama olmuş o da bu eğiliminin farkında değilmiş cd.aldığı(kişiler hipnozcular)sende eril enerji eksikliği var demiş 2 ay önce ve o da kafasına taka taka acaba ben ho....diye düşünmeye başlamış...evet yıllardır dr.gezdik ama bu sebepten değil depresyonda olduğunu söylediği ve evliliğimizde sürekli problemler çıkarttığı için gittik ....evet dr.ler şımarık dediler çünkü işin eşin herşey iyiken maddi manevi bir problemin yokken eşine kapris yapıyorsan kadını bunalıma sokup evin içinde sudan şeylerden fırtınalar çıkartıyorsan bu şımarıklık çocuksu kişilik dediler...ama bu asıl konuyu 2 gündür duydum ve bu olaydan sonra bu konu için ilk kez dr.ye gidecem .....
bu dünyazdığım ilk yazıallahım ne yazacağımı bile bilmiyorum ...tek bildiğim kafayı yemek üzere olduğum ve bunu kimseyle paylaşamam....ablama ve görümceme söyledim ...ablam ne var yani demezmi????onun ne hissettiği değil ne yaşadığı önemliymiş yani bir erkeğe bişey hissetmesi önemli değilmiş hem bir erkekle bişey yaşasa ne olurmuş çocuğumun babasıymış şşşşş...yıllardır yani ta biz evlenmeden problemleri vardı bana hep depresyon diyordu ...bende ne yapim başta insanlık hali depresyon yaşıyor destek olim dedim sonrasında çocuğumun babsı bu ilişki için onun için mücadele edim dedim ...diye diye 10 yıl geçti ben depresyonlar yaşadım ama her seferinde topladım kendimi çocuğum için...ama birkaç aydır hipnoz cd leri felan dinliyor sözde depresyondan çıkmak için ama kafayı iyice yedi ve bana ısrarla bir hipnozcuya gitmek istediğini söyledi ben izin vermedim delimisin o zaman bir psikiyatriste gidelim dedim bu cd ler senin kafanı iyice karıştırdı izin vermem dedim....ve bana doktorların yardımcı olamayacagını onun kafasındaki pisliğin çözümünün hipnozdan geçtiğini söyledi...ben homoseksüelim bunu beynimden sadece hipnoz siler dedi ben şok oldum ve saçmalama senin tek problemin şımarık kaprisli bencil bir çocuk olman dedim ....lisedeyken tanıdığım homoseksüel bir çocuk vardı hiçte senin gibi merhametsiz bencil agresif değildi dedim ve aldığım cevap beni birkez daha şok etti ''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi....benim tepkimi görünce yok öyle bişey sadece sen hipnoza izin veresin diye yaptım dedi...ama ben evden çıkardım onu yüzünü bile görmeye katlanamıyorum bana çektirdiği onca şeyi yuttum çocuğum için ama yenilir yutulur bişey değil....onu görünce midem kalkıyor...
bir bakıyorum allah belamı versin sana çocuğuma neler ne travmalar yaşattım diyor ...2 dk. geçmeden öyle diyince vicdan azabımı çekiyor ne bu seferde sen bana anlayışlı olmadın hatalarımı hep yüzüme vurdun sorumsuzluklarımı yerine getiremediğim için beni hep eleştirdin onun için böyle oldum diyor...ben allah üzerimizde nasıl böyle nankörlük yapıyorsun kendini kandırırsın belki ama bana bunları anlatma allahta biliyor senii bende diyince ...tekrar sen haklısın senin hayatını mahvettim çocuğun kinide diyor....yani kafası gerçekten karmakarışık ....sanırım ikimizinde zamana ihtiyacı var...bide şunu dedi ...senin sayende kendimi buldum hayatımı kişiliğimi sorguladım hatalarımı gördüm artık iyi olacam herşeyi düzeltecem allah razı olsun dedi....bende keşke allah razı olsun diyebilseydim dedimama diyemiyorum çünkü sen karanlığını aydınlatmak için beni ve çocuğumuzun hayatını yaktın biz yanarken çıkan ışıkla sen yolunu aydınlatmışsın helal olsun sana dedim....zamana bırakacam bixz diye bişey olacağını sanmıyorum ama en azından çocuğum için birbirimizden nefret etmememiz gerekiyor...bu gerçekten çok acı onun karanlıkları aydınlandı ama bu bizim yanan hayatımızla oldu.....
bu arada o cd.leri aldığı kişilere telefonla ulaştım ...onların bu açıklamasından sonra onda bu düşüncelerin oluştuğunu söyledim ve bu düşünceleri nasıl oluşturdularsa yardımcı olup onu bu kafa karmaşasından kurtarmaları için yardım istedim...onlarda onu aramışlar yardımcı olacaklarını bana geri dönüp böyle bişeyin gerçekten olup olmadığını çözmeye çalışıp beni arayıp haberdar edecekler...düşünceleri bir kafa karışıklığımı yoksa gerçekten yıllardır yaşadığı dep.altında acaba kendisi bile farkında olmadan bastırılmış bu duygular mı vardiye.....eğer öyle ise artık biz diye bişey olamaz kolay değil herşey tamam affedilir ama bu affetme yada affetmeme konusu değil ...bir arkadaş yazmış ya bi daha o adama nasıl kocam diyecek nasıl yatağına girecek diye????affetme başka insanın içinin psikolojisinin darmadagın olması bu duyguyla bir ömür yaşaması bambaşka bişey...ama eğer öyle bişey varsa bu beni kandırması demişsiniz ya bu kandırma değil kendisi bile farkında değilmiş kendini yeni çözmüş gibi anlattı bana....ben kızıncada tepkimden geri adım attı....hipnoza gitmemi onaylaman için bunu söyledim dedi.....ama inanmıyorum çünkü sabahtan beri böyle hayatları okuyorum bakıyorumda aynı şeyler...ilgisizlik,ilişkiden kaçmak.....vs.
Ben ctesi doktora gidecem sende gel problemlerin için çözüm bullalım dedim ..artık biz olamaz ama çocuğumun babasısın dedim hayır dedi problemim yok dedi ne bilim artık kendimi toplamalıyım çocuğum için...çünkü ben diye birşey yok artık hayalkırıklıkları travmalar.....bir hiç uğruna tüketilen bir yaşam.....o zaman istedi ve ablasına gitti ...hom....problemim yok ama özgüvensizlik ve yetersizlik duygularım var sen hayatıma ışık tuttun allah razı olsun iyileşip gelecem dedi....ama ben bilmiyorum artık bu düşünceyle bir daha ona kocam diyebilirmiyim????her afedersiniz ama yatağına girdiğim zaman acaba beni istemiyormu bir erkeğimi arzuluyor diye aklımdan geçmez mi????o ne yaptıysa yaptı geçmişi kafamdam silip iyi olmaya çalışacam çocuğum için o isterse bu travmam geçtikten sonra o gücü hissedersem o nada yardımcı olmaya hipnoz ne gerekiyorsa yapmaya çalışırım...ama şimdi değil...şu anda benim ciddi desteğe ihtiyacım var....olumlu olumsuz ne olursa olsun yorum yaptınız beni bu düşüncelerimle başbaşa bırakmadınız ya....kalpten söylüyorum allah razı olsun ...çünkü bu durumu birilerine anlatmam rahatlamam gerekiyordu....ve bunu çevremdekilerede anlatamazdım ve bu düşüncelerle ne hale gelirdim bilmiyorumm....
dr. gidecem ve zaman verecem kendime...hani derlerya zifiri karanlık şafak sökmeden hemen öncedir...inşallah benimde şafağım yakındır çünkü gerçekten çok yoruldum ...inşallah benimde karanlıklarım aydınlanır ve burdan size güzel haberler yazarım ilerleyen zamanlarda..... eğer benimve çocuğum için dua ederseniz çok sevinirim
Bu arada asla bir eş olarak değil......bir dost olarak yardımcı olrum olursam kendime yeterince kötülük yaptım ...kendimi biraz daha zorlarsam çocuğum babasız değil annesizde kalcak çünkü çıldıracam
Bu arada asla bir eş olarak değil......bir dost olarak yardımcı olrum olursam kendime yeterince kötülük yaptım ...kendimi biraz daha zorlarsam çocuğum babasız değil annesizde kalcak çünkü çıldıracam
umudum yok saol yazın için okudum.....onda böyle şeyler hiç görmedim hani iç çamaşırı erkeklere bakması vs.... o evet yakışıklı dikkat çeken bir tip ama öyle bakımlı falan değil....tam tersi ben kızardım kendine biraz bak özen göster öyle şeylere yoğunlaş boşver kafanı değresyona takmayı derdim...hani ne bilim biz kadınlar canımız sıkıldığında kalkar giyinir kendimize bakarsak kendimizi iyi hissederiz ya...ama o tam tersi tırnaklarını kesmesini bile ben söylerim,giyimine öyle çok dikkat etmez,bir erkek için güzel şeyler söylediğini hiç duymadım fiziksel anlamda...ha arkadaşları için derdi şu çok entellektüel şu bilmem karizmatik ama fiziksel değil....karekter olarak değerlendirir ve sonra kendisinin öyle olmadığını düşündüğünü söyleyerek kendini eleştirirdi bende yetersizlik özgüvensizlik var derdi ve bende o yönde ona destek olmaya çalışır hayır sen çok karizmatiksin herkes seni çok beğeniyor derdim ki öyle ailem sülalem de hastalarıda onu tanıyan herkes tapar dört dörtlük görür onu...ama o hep kendini yetersiz görür...
neye inanmak istiyorum biliyormusun ;''senden izin almak için çocukça saçmaladım sen o kadar anlayışlısın ki sana o kadar güveniyorum ki buna bile kızmayacağını hipnoza izin vereceğini düşünerek bunu tamamen çocukça bir hareketle yaptım ''diyor ya buna inanmak istiyorum senin bu yazdıklarını görünce bir yanım diyorki evet senin kocanın ciddi problemleri var ama bu problem hom....değil....ama diğer yanım gerçeklerden kaçıyorsun bunlar uymuyor ama yıllardır yaşadıkların bu tezi destekliyor kendini kandırma bari bu sefer aptallık yapıp kendini ona inanmaya zorlayıp iyice çıldırmadan zararın neresinden dönersen kardır diyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?