Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

bu arada unutmadan ...bir erkeğe hiç baktığını görmedim ama bir kadınada hiç baktığını görmedim...belki ona o kadar güvenip her söylediğine inanmamın onu bu kadar çok sevmemin vazgeçemeyişimin affedip gerçekten elinde olmayan bir depresyon yaşadığına inanıp ona destek olmamın altında onun başka kadınlara bakmamasının bana olan sevgisi ve sadakatinden olduğunu düşünmemdendi....arkadaşları derdi bu adam evliya gibi adam ...ben evlenince ordaki arkadaşları demişti senin nişanlına o kadar kişi talip oldu siz nişanlıyken bile o dönüp bakmadı bile bu ne aşk diyorlardı ..belkide aşktan değil kadınlara ilgisizliğindendi????nişanlıyken bi gece beni aradı arkadaşlarının evinde olduğunu arkadaşlarının da eve kız davet ettiğini onada birini getirmeyi önerdiklerini kendisinin istemediğini ...ve şu anda arkadaşlarının birer kız alıp odalarına çekildiklerini ...kendisinin bu durumdan iğrendiğini evi uzak olmasa bu saatte eve gitmek istediğini benimle paylaştı...bende ne bilim safım ne harrika bir nişanlım var diye düşünmüştüm...şimdi anlıyorum

Kusura bakmayın konuyu tam takip edemedim de bu taa sizin nişanlılığınıza dayanan bişey mi yoksa yeni mi ortaya çıkıyo eşinizin hisleri??

çok zor bi durum olsa gerek cocuk nıye olmadan soylememıs kı senı de yakmış yanı beyınde bıter boyle bi şey bu da zor olsa gerek bence cok agresif davranmayın dedıgı gıbı hıpnoz işe arar belkı once sız onun dedıgını yapın hıpnoz meselsınde destek verın sonra belkı sızle doktora gelır

sağlam bir psikiyatrist halleder stres olma, adam artık istediğim olduğum gibi yaşayacak diye çekip gitmemiş yoldan sapmamış yardım çözüm için yol arıyor... psikiyatriste git o yönlendirsin hipnoz tv de ki şakkabanlıklar değil onlar gösteri ben psikolojik danışmanım hipnoz kötü bişi değil gerekirse uzman yollarsa gidin...

Bende bu konuda sizinle hemfikirim. Konu sahibi arkadaşım lütfen bırakın artık bu evliliği yürütme çabasını, önünüze bakın hayatınızın bir 10 yılını daha bu insanla geçirmek bence çok da iyi bir şey değil yazık size ve evladınıza. Hem bu saatten sonra size "ben sana şaka yaptım yok öyle birşey" dese bile adamın depresyonu yeter sizin bu evliliğe son vermeniz için kimsenin depresyonunun terapisi değilsiniz sizinde bir kadın olarak ilgiye sevgiye alakaya ihtiyacınız varken 10 yılınızı kusura bakmazsanız resmen şımarık ve bencil bir insana sevgi ilgi göstermekle geçirmişsiniz. Bu adamdan ne size koca ne evladına baba olur adamın kendine hayrı yok zaten. ve olmayada niyeti yok.

kesinlikle bu yoruma katılıyorum,tam olarakdüşündüklerimi söylemişsiniz..
sizede anlıyorum hanfendi ama herşeyden önce,eşiniz olmasındanda önce onu bir insan olarak görün,yardıma ihtiyacı olan bir insan, inanın çok kötü günler yaşıyordur,evlilikte iyi günde kötü günde diye bir kavram vardır,bu eşinizin en kötü günü bence,destek olmanın tam zamanı diyorum,emin olun emeklerinizin karşılığını allırsınız.

10 yıl önce evlenmeden neden söylememiş böyle bir durumu olduğunu. Kızıyorum hayret bişey! Böyle bir durumun varsa evlenme kardeşim ne demeye başkasının da canını acıtıyorsun bile bile. belki de siz şimdiye onu unutup başka bir insanla düzgün bir yuva kuracaktınız. sizin hayatınızı mahvetmeye ne hakkı vardı! Homoseksüel olduğuna değil size bunu 10 yıl sonra söylemesine çok kızdım ve bırakın ne hali varsa görsün diyorum. hala kendi hayatınızı baştan çizme şansınız var. hepimiz insanız. size de yazık.

arkadaşım gerçekten zorlu bir süreç sizi bekliyor..dediğine göre eşin bu durumdan rahatsız ve kafasından atmak istiyor.biliyorum zor ama bence onun şu an en yakın arkadaşı olup sabırla bu durumu atlatması için yardımcı ol. Allah yardımcınız olsun.

canım ya durumuna cok uzuldum ınsallah en kısa zamnda kocan duzelır ınsalllllaah kocan sızofrenı hastasına benzıyor belkı kendıde bunu farkında nede olsa doktor sanırım nobet felan yazmıssın ama sana ıtıraf edemıyordur dogruları aynen anlattıgın gıbı teyzemın arkadasının kocası var ıkıde guzeller guzelı cocukları var ama adam aynı senın esın gıbı bazen eve hıc bırsey almıyormus bır donem gelıyor cok ıyı oluyormus canım sen onu zorla mutlaka dr gıdın bır uzmana gorunsun mutlaka opt sende uzulme lutfen cocugun ıcın guclu kuvvetlı olmalısın onun senden baska sıgınacak lımanı yok gıbı gorunuyor.

Doktor randevusuna gelmemi istemedi...yalnız gitti...doktor o yanındayken eşin niye gelmedi asıl konuşmam gereken o demiş..birlikte beni aradılar...doktora benim o yönde hiçbir problemim yok ..erkeklere hiç birşey hissetmiyorum sadece bilinç altımı kurcalıyınca saçmaladım ama gayet normalim demiş ve doktorda ikna olmuş...doktor bana telefonda birkaç soru sordu...kocan evliliğiniz boyunca nasıl biri diye??kısaca söyle dedi...ben söyledim takıntılı kafasını hep kendine takmıştı ''benim değişmem lazım diyip durdu yıllarca bir depresyon dedi bir sosyal fobi dedi bir panik atak dedi ve son olarakta bunları söyledi...bana karşı hep şımarık kaprisli bencil bir çocuk gibi davrandı ''diye....sence bişeyi varmıydı dedi??bence bir problemi yoktu depresifti bencildi şımarıktı ama hom....olacağını hiç düşünmemiştim dedim..sosyal ilişkilerinde girişken sanılır ama içimde çok sıkıntı yaşıyorum sadece maske takıyorum diyordu dedim..
Doktorun teşhisi ;biraz çekingen ve takıntılısın başka bişeyin yok....evliliğindede anlattığına göre karına karşı şımarık çocuksu bencil davranmışsın....olgunlaş...kendine yoğunlaşmayı bırak...bir spor salonuna git (haftada 3 gün)..verdiğim ilaçları iç...1 ay sonra kontrole gel olmuş...
Ben gerçekten anlamadım????nasıl yani bu kadar basit mi ...peki bunları çektirdiğin kadın ne olacak ona yaşattığın travmalar ne olacak?ne yapmalısın yok !!!!ohhh gez toz spor yap yani evdekini boşver kafana göre takıl.....
yaaa gerçekten ya bu doktor milleti problemli insanlarla uğraşa uğraşa kafayı yemiş....yada kafayı yiyen doktorlar bana denk geliyor....iyide bu kadar şey üzerine bu adam iyice kendini dışarılara atarsa evlilik mi kurtarılır???valla onu bunu bilmem ama ben kendime p.tesiye başka doktora randevu aldım...bu doktorada gidip bu size yazdıklarımı söyliycem ...bu nasıl tedavi diye???
haa bu arada o çok mutlu geldi doktordan ne yani bu kadar problemleri vardı sözde dermanı daha çok gezmek daha çok bencillik miydi???
bende artık kendime ve çocuğuma bakacam o canı ne isterse onu yapsın...önce onun yarattığı yaraları saracam(psikolojik travmalarımı uzman eşliğinde)sonrada önüme bakacam kendime zarar vermedn yıpratmadan...bir süre ayrı yaşayacam eğer düzelirse adam olursa vede en önemlisi bendeonu gerçekten içten affedebilirsem.... belki!!!!ama bu seferin diğer seferlere dönmesine izin vermeyecem ....burda beni düşünen benim için dua eden bana destek olan herkese ve kendime söz veriyorum......

ben eşinin sana da doktora da dürüst davranmadığını düşündüm. halbuki açık olabilse kendisi için de sizin için de çok iyi bir şey yapmış, büyük bir adım atmış olacaktı. ama şimdi bir süre sahte cennetinde takılacak sonra daha büyük ve daha karanlık saplantılar yaratacak ruhunda. yazık olmuş. doktor onun için büyük şansmış, sizin gibi bir eşe sahip olması da ama o ikisinden de fayda sağlayamamış.

Keşke siz de gitseydiniz. Bir de sanırım psikayatr gittiği. Çünkü ilaç yazmış. Psikolog,yani seans tedavisi daha uygun olmaz mı,ikiniz ,içinde?

Keşke siz de gitseydiniz. Bir de sanırım psikayatr gittiği. Çünkü ilaç yazmış. Psikolog,yani seans tedavisi daha uygun olmaz mı,ikiniz ,içinde?

yazılarımın tamamını okursanız inanımn bu adam için artık hiçbirşeye değmez...evet kendim için randevu aldığım karı koca biri psikolog diğeri psikiyatrist...ama o artık ne isterse onu yapsın...onun hiçbir sözüne inanmıyorum...onun derdiasıl psikolojik problemi ne artık inan bende bilmiyorum...bazen aklıma geliyorda acaba diyorum bu bana yaşattığı herşey isdediği şeyleri yaptırmak için yaptığı saçmalıklarmı diye(gezmek tozmak sınırsız özgürlük)evi otel gibi restorant gibi kullanmak için mi ???
adam da çünkü öyle bir pisikoloji var ki ,ne yaşanmış sevgim ona bakışım ne olmuş ben artık eli yalnışlıkla bana değecek diye aklım mı çıkmış umurunda bile değil....tek umurunda olan gittiği doktorun gez toz kafanı dağıt kendine yoğunlaş demesi buda onu mutlu etmeye problemlerini bir anda bitirmeye yetmiş.....DEMEK Kİ derdi benim onun özgürlüğünü kısıtlamam ve ondan beklentilerim olmasıymış ...sorumluluk yok özgürlük varsa....o çok mutlu oluyormuş...ama bu arada ben ona hiç karışmamalı eleştirmemeli sorumluluklarını hatırlatmamalıymışım....
O kadar saçmasapan bir kişilik ki...istediğini elde etsin ..bu cebren mi olur ,hilen mi olur ,duygu sömürüsüylemi olur ,ucunda ondan tiksinmeklemi olur ...homo....damgası yemeklemi olur ....onuniçin hiç farketmez.....

Allah kolaylık versin. Ne diyeyim bilemedim, eşiniz nişanlılığınızdan başlayarak (ve anladığım kadarıyla da zaman zaman kendi durumuna, kendi bazı teşhisler koyarak) devamlı kendi dertlerini ön plana çıkartmış. Homoseksüellik de bana kendi koyduğu teşhislerden biri imiş gibi geldi, bir çeşit hastalık hastası sanki eşiniz. Yalnız şuna takıldım, gittiğiniz bunca doktor arasında ayda sadece, o da zoraki, 1-2 kez cinsel ilşkiye girmeniz hakkında bir yorum yapan olmadı mı? Anladığım kadarıyla 30 lu yaşlardasınız, bu kadar isteksizliği neye bağlıyorlar ki?

Bu durum sizi adam aklıllı yıpratmış, ama artık sanıyorum önceliği kendi fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınıza vermeniz lazım. Biraz da kendi haline bırakın bakalım, sizden eski ilgiyi görmesin, belki de bu onu kendine getirir.

Tekrar kolaylıklar dilerim.

soruldu mu bilmiyorum ama sizi kıskanır mıydı? etraftaki erkeklerden sakınır mıydı? yoksa rahat bir tavrı mı vardı merak ettim..

Merhabalar. Umarım sorun düzelir. Bu geçici bir dönemdir inşalllah. Yorumların tamamını okuyamadım saatten ötürü, ama merak ediyorum acaba psikiyatr değil de hipnoz uzmanına danıştınız mı? Çünkü bunları psikiyatr da psikologda çözemez. Geçmişten gelen bir sakatlık var. o yüzden ben geçmişin hipnozunu bozmanı öneririm. Yazılanları dediğim gibi okumadım. Ama sizin evliliğiniz de kurtulunabilir bir takım şeylerin hala olduğunu "sezinliyorum." Lütfen "mümkün olduğunca" ayakta durmaya çalış.. Desteğimiz elbette seninle olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…