bu arada unutmadan ...bir erkeğe hiç baktığını görmedim ama bir kadınada hiç baktığını görmedim...belki ona o kadar güvenip her söylediğine inanmamın onu bu kadar çok sevmemin vazgeçemeyişimin affedip gerçekten elinde olmayan bir depresyon yaşadığına inanıp ona destek olmamın altında onun başka kadınlara bakmamasının bana olan sevgisi ve sadakatinden olduğunu düşünmemdendi....arkadaşları derdi bu adam evliya gibi adam ...ben evlenince ordaki arkadaşları demişti senin nişanlına o kadar kişi talip oldu siz nişanlıyken bile o dönüp bakmadı bile bu ne aşk diyorlardı ..belkide aşktan değil kadınlara ilgisizliğindendi????nişanlıyken bi gece beni aradı arkadaşlarının evinde olduğunu arkadaşlarının da eve kız davet ettiğini onada birini getirmeyi önerdiklerini kendisinin istemediğini ...ve şu anda arkadaşlarının birer kız alıp odalarına çekildiklerini ...kendisinin bu durumdan iğrendiğini evi uzak olmasa bu saatte eve gitmek istediğini benimle paylaştı...bende ne bilim safım ne harrika bir nişanlım var diye düşünmüştüm...şimdi anlıyorum
elbette kocanızı ve yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. eş cinsellik problemi var ya da yok, bunu da en iyi siz bilirsiniz. ama dışarıdan bir gözle, eşinizin çok ciddi sorunları var diyebiliyorum. siz onun sadece dostu değilsiniz, siz onun dosttan önce eşisiniz. böyle bir talep hadi normal diyelim ama gerekçesi çocukça değil bana göre. ruh sağlığı pek yerinde olmayan bir adamın sergilediği uçta bir davranış şekli.
bence derhal profesyonel yardım alma konusuna odaklanın. sorun ne olursa olsun asla sizin yardımınızla, desteğinizle aşılabilecek bir sorun değil. size ancak bunu söyleyebilirim. zaten de aşamamışsınız ki, hala çırpınıyorsunuz. 10 yılınız sarsıntılarla, çalkantılarla, çok da sağlıklı olmayan bir evlilikle geçmiş. bir 1o yılınızın, yıllarınızın bu şekilde geçmesine razı olmayın. konunun üzerine gidin. yok saymayın, üstünü örtmeyin.
Ben senin yerinde olsam savaşırdım 10 yıl ya az zaman değil gidin beraber sonuçda eğilimini gerçekleştirmemiş beyninde sadece böyle düşünceler olduğunu söylemiş ve anlatığın kadarıylada savaşmaya çalışıyor bence yardımcı ol
allahım ne yazacağımı bile bilmiyorum ...tek bildiğim kafayı yemek üzere olduğum ve bunu kimseyle paylaşamam....ablama ve görümceme söyledim ...ablam ne var yani demezmi????onun ne hissettiği değil ne yaşadığı önemliymiş yani bir erkeğe bişey hissetmesi önemli değilmiş hem bir erkekle bişey yaşasa ne olurmuş çocuğumun babasıymış şşşşş...yıllardır yani ta biz evlenmeden problemleri vardı bana hep depresyon diyordu ...bende ne yapim başta insanlık hali depresyon yaşıyor destek olim dedim sonrasında çocuğumun babsı bu ilişki için onun için mücadele edim dedim ...diye diye 10 yıl geçti ben depresyonlar yaşadım ama her seferinde topladım kendimi çocuğum için...ama birkaç aydır hipnoz cd leri felan dinliyor sözde depresyondan çıkmak için ama kafayı iyice yedi ve bana ısrarla bir hipnozcuya gitmek istediğini söyledi ben izin vermedim delimisin o zaman bir psikiyatriste gidelim dedim bu cd ler senin kafanı iyice karıştırdı izin vermem dedim....ve bana doktorların yardımcı olamayacagını onun kafasındaki pisliğin çözümünün hipnozdan geçtiğini söyledi...ben homoseksüelim bunu beynimden sadece hipnoz siler dedi ben şok oldum ve saçmalama senin tek problemin şımarık kaprisli bencil bir çocuk olman dedim ....lisedeyken tanıdığım homoseksüel bir çocuk vardı hiçte senin gibi merhametsiz bencil agresif değildi dedim ve aldığım cevap beni birkez daha şok etti ''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi....benim tepkimi görünce yok öyle bişey sadece sen hipnoza izin veresin diye yaptım dedi...ama ben evden çıkardım onu yüzünü bile görmeye katlanamıyorum bana çektirdiği onca şeyi yuttum çocuğum için ama yenilir yutulur bişey değil....onu görünce midem kalkıyor...
Bana nedense doktora gitmemiş gibi geldi eşiniz..
Keşke siz de gitseydiniz. Bir de sanırım psikayatr gittiği. Çünkü ilaç yazmış. Psikolog,yani seans tedavisi daha uygun olmaz mı,ikiniz ,içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?