şoktayim!

Yeni farkettim konumun acildigini mesaji yeni gordum.. esim kavga yaptigimiz gece saat 2 gibi eve geldi yemekte getirmis ben mutfakta oturuyodm uyuyamadm bi turlu cok pismanim vs konusti biraz sarilmaya calisti. Yapamam bu saattrn sonra felan dedim gittim baska odaya. Baktim arkamdan geliyor gittim yattim yaninda uyuyabilir miyim dedi ses cikarmadim neyse uyuduk. Yillik izine ayrilmisti guya gezicektik tabi kavgadan once.. neyse sabah bi arkadasim aradi hamileydi o dogumuna vardi daha. Esiyle esimde cok samimiler.hal hatir sordu sonra sezeryan olmam gerekiyor tansiyonum cok yukselmis ameliyata alincam dedi bizdende 5 saat uzak bi yerde yasiyolar ama kizin annesi bize cok yakin babasida vefat etmis. Annemide alip gelir misiniz cok kotuyum dedi tamam dedim can havliyle. Eside guya esimi aramis oyle soyledi. Hemen toparlandim annesini almaya gidiyoruz diye ciktim esim telefonla konusmaya basladi hmm tmm deyip durdu ne olmus dedim annesi bizi bekleyememis gitmis dedi dön o zaman dedim annesi gitmisse.. yok ayip olur yaninda ol vs dedi. Kacla git dersen o hizi gecmem dedi. Yolda cok oglumda durmuyor buda miy miy gittikce fenalik gecirdim iyice. 100 olsun gecme ama dedim. Neyse gittik biz her sey bi yalan! Esim kizi aramis yardim et demis kavga ettik demis olayi anlatmamis tabi... anlatir mi.. ben kudurdum orda resmen. Arkadasm kenara cekti konustuk biraz cok korkmustu dedo ne oldu detay vermedim tartistik dedim. Kaldik o gece orada ama ben uyuyamadim yine o sahne aklima geldikce. Esim yan kanepede uyumustu mesaj attim yapamiyorum uzatma artik bitsin. Sabah okumus oglum uyanmis kahvaltisini felan vermis. Sonra yanima geldi yine sirnasti pismanim pismanimm offf puff. Bi kac gun kaldik orada. Biraz dinlendim sabah cocugu alip cikiyodu taa aksam uyku saatine kadar havuzda orda burda geziyolardi ben cikmak istemedim hic ark hamile halsizim diyodu biz oturduk evde konustuk ne biliyim yumusadim tabiki yumusamasinada yinede aklimdan gitmiyor su an yazinca bile sinirlendim acikcasi.. yalniz bu olaydan mi yoksa baska bi seyden mi bilmiyorum ama tuhaf oldum. Hatta bugun anneme gittim bi psikologa git iyi degilsin dedi. Bende hic iyi hissetmiyorum. Hic ama hic bi seyden zevk almiyorum oglumla oynamaktan bile. Sadece catlayana kadar yemek yeyip uyimak istiyorum. Esimde farketti cok degistin bi kac gunde dedi. Agzimi acip cvp bole veresim yok oglum olmasaydi hep uyusaydim. Cok bitkinim ve cok isteksizim . Sabah uyandigimda o kadar sinirli oluyorumki esim cocugu alip baska odaya gidiyor. Neden uyandim hic bi amacim yokki diyorum kendo kendime. Evliligimi gectim kendi derdime düstüm.

o kız orada olmasaydı bu kadar ileri gidemezdı eşin. demek ki neymıs? senın o iyi olan eşin başkalarının yanında aslan kesılme delısıymıs. aslan kesilen öküzlerdenmıs senın kı.. o fevrılıkle annenle konusmasaydın
hele ki küfürü hiç söylemeseydın
yarın öbür gün barısınca birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar?
netleşınce konusmak daha mantıklıydı bana göre.

Yani konuyu açtığında herkesin sana anlatmaya çalıştığı buydu, barışacaksın fevri davranma... Bu haline gelince beklemediğin bir şey yaşadın, kırıldın, kabullenmekte zorluk çekiyorsun, depresif halin bundan. ihtiyaç duyuyorsan psikolog faydalı olabilir, durumu kabullenip unutunca düzelirsin.

Hayir kizla alakasi yok. Eger oyle olsaydi devamli gorusuyoruz kac yildir yeni mi kiza hava atasi tuttu. Ayrica esim dayakla hava atilmicagini bilir bu olay dayakliksa gecmisteki olaylarimizda beni öldurmesi lazimdi yani oyle diyim. Neden oyle davrandi bilmiyorum hic ama hic oyle bi insan degildi. Her neyse olay boyle su sira kendimle ugrasiyorum sabah cocuguda al git istemiyorum ikinizide dedim. Cok bunalimdayim. Bu arada ben esime hic hakaret etmedim taaa ilk yazdigim konuda bile ki ben etsemde size okuz deme hakki dogmuyor. Kullandiginiz kelimelere dikkat edin

kızın yanında tartıstınız o da erkeklıgını gösterdı işte.
adam sana baskasının yanında neler etmıs, sen kalkmıs benım bır lafıma mı alınıyorsun :d öküz olmasa sana o şeylerı yapmazdı
yalan mı?

Tekrar ediyorum haddinizi bilin. Ben ne yqsarsam yasarim ama siz duzgun konusmak zorundasiniz anladiniz mi?

J
aa siz barısmıssınız anlasıldı durum:d
Yooo eger dikkatli okursaniz esimin beni dovdugunu yazdigim mesajda bile esimi yerden goge sigdiramadim oyle cunku napiyim. Evet vurdu ve ben hala aklimi toplayamadim ama bu onun iyi bi es ve baba oldugu gercegini degistirmedi ben ayrilsamda bu boyle. Her neyse konumun selameti icin sizi kibledim tartismaya girmek istemiyorum belliki catacak yer ariyosunuz yada benim sabrimi tasirmak..

Lütfen karşılıklı diyaloglara dikkat edelim.

iyi ki girmedın çatacak yer falan aradıgım da yok. olsaydı soylerdım

Zaman ve sükunet sonra verilmesi gereken kararı verin ve lütfen ben donemem diye bir inat uğruna gerçekten uzuleceginiz adımları sonuna kadar goturmeyin

Cok gereksiz bir cikis yapmasinin yani sira yaninizdaki kizida dusunmemis ve buyuk yanlis yapmis tabiki size vurmasi kabul edilemez ama yaninizda biri varken bunun affi veya telafisi olurmu bilmem. Cok uzuldum gecmis olsun canim ama iyice bi konus ayriligi dusunmeden otur konus neden cikistigi konusunda sonucta cocugun var

Arkadas bisey diyimmi hatunlar kizacak ama bicok bayan karsi cinste yenrmedigi yediremedigi seyi baskasina yasatmak ister yazmisin stresini atmisin ama o zor ve bosluk aninda muhhabbetin cogu olumsuz olaydi yuvan yikilacakti belki cok iyi anliyorum seni 5 yildir evliyim 3 yasinda evladim var cok geldi basima ama bu sene bi donum noktamiz oldu sukur bir aradayiz ama dagilanlari toplamak sancili sutecler bilemezsin acisini dallandirma budaklandirma sinir gecince is ciddilesip oda kopunca dankediyor sana gaz verenlerde yok oluyor gercek hayatla kaioyorsun bas basa aman diyim nazla infazikaristirma

Tamam hanfendi sussaydı evde sorarım ben sana diyerekten. E tabi adam fena basıyo gaza bu arada.. Ya bi kaza olsaydı o hızla o arabadan kimse sağ kurtulamazdı, bunu kimse neden göz önüne almıyor!?

Adam tam bi trafik canavarı, o arabada 3 can taşıyo nasıl ödeyecek bunun vebalini?

Hemen ayrılık düşünmeyin ama şu hız konusunda ciddi ciddi konuşun, bi yabancının yanında hoş olmamış ama bu da can meselesi yani.. Haklısınız!!

Küfür ve fiziksel şiddet. Bana kalırsa eşittir. Neden derseniz konu sahibi bir bayan eşini darp edecek bir güce sahip olmadığı malum oda hırsını eşşek benzetmesi ile ortaya koymuş. Karşılığında eşi de gücü yettiğinden dolayı fiziksel şiddet kullanmış. Şahsım adına konuşayım biz eşimle tatilde yüzerken dubalarla çevrili kısmı aşarak yüzerdik. Ama bebeğim olduktan sonra hiç dubalarla yaklaşmadım. Çünkü başıma birşey gelirse geride bir evladım var diyerek kendi canıma değer verdim ki. O arabada çocuğun var. Bir tek hata yapması hem kendi canına hemde başka araçlardaki günah sız insanların canına kastetmektir. Sizinse zaten hız yapan bir adamın sinirini bozacak cümle kurmanız. Yani o sinirle birden kontrolü kaybetse allah korusun zaten hızlı. Hani karşında silahla duran adamı vur vur diye kışkırtmak gibi bişey. Siz siz olun eşiniz bu tutkusundan vazgeçmediği sürece birdaha arabasına binmeyin ve çocuğunuzuda bindirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…