- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
İyi bakalim dunden beri gelisme var diyip ser verip sir vermiyor. Hayirlisi bakalim.evet bir az önce yazdı bana
Hayir kizla alakasi yok. Eger oyle olsaydi devamli gorusuyoruz kac yildir yeni mi kiza hava atasi tuttu. Ayrica esim dayakla hava atilmicagini bilir bu olay dayakliksa gecmisteki olaylarimizda beni öldurmesi lazimdi yani oyle diyim. Neden oyle davrandi bilmiyorum hic ama hic oyle bi insan degildi. Her neyse olay boyle su sira kendimle ugrasiyorum sabah cocuguda al git istemiyorum ikinizide dedim. Cok bunalimdayim. Bu arada ben esime hic hakaret etmedim taaa ilk yazdigim konuda bile ki ben etsemde size okuz deme hakki dogmuyor. Kullandiginiz kelimelere dikkat edino kız orada olmasaydı bu kadar ileri gidemezdı eşin. demek ki neymıs? senın o iyi olan eşin başkalarının yanında aslan kesılme delısıymıs. aslan kesilen öküzlerdenmıs senın kı.. o fevrılıkle annenle konusmasaydın
hele ki küfürü hiç söylemeseydın
yarın öbür gün barısınca birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar?
netleşınce konusmak daha mantıklıydı bana göre.
kızın yanında tartıstınız o da erkeklıgını gösterdı işte.Hayir kizla alakasi yok. Eger oyle olsaydi devamli gorusuyoruz kac yildir yeni mi kiza hava atasi tuttu. Ayrica esim dayakla hava atilmicagini bilir bu olay dayakliksa gecmisteki olaylarimizda beni öldurmesi lazimdi yani oyle diyim. Neden oyle davrandi bilmiyorum hic ama hic oyle bi insan degildi. Her neyse olay boyle su sira kendimle ugrasiyorum sabah cocuguda al git istemiyorum ikinizide dedim. Cok bunalimdayim. Bu arada ben esime hic hakaret etmedim taaa ilk yazdigim konuda bile ki ben etsemde size okuz deme hakki dogmuyor. Kullandiginiz kelimelere dikkat edin
Tekrar ediyorum haddinizi bilin. Ben ne yqsarsam yasarim ama siz duzgun konusmak zorundasiniz anladiniz mi?kızın yanında tartıstınız o da erkeklıgını gösterdı işte.
adam sana baskasının yanında neler etmıs, sen kalkmıs benım bır lafıma mı alınıyorsun :d öküz olmasa sana o şeylerı yapmazdı
yalan mı?
aa siz barısmıssınız anlasıldı durum:dTekrar ediyorum haddinizi bilin. Ben ne yqsarsam yasarim ama siz duzgun konusmak zorundasiniz anladiniz mi?
Yooo eger dikkatli okursaniz esimin beni dovdugunu yazdigim mesajda bile esimi yerden goge sigdiramadim oyle cunku napiyim. Evet vurdu ve ben hala aklimi toplayamadim ama bu onun iyi bi es ve baba oldugu gercegini degistirmedi ben ayrilsamda bu boyle. Her neyse konumun selameti icin sizi kibledim tartismaya girmek istemiyorum belliki catacak yer ariyosunuz yada benim sabrimi tasirmak..aa siz barısmıssınız anlasıldı durum:d
iyi ki girmedınJ
Yooo eger dikkatli okursaniz esimin beni dovdugunu yazdigim mesajda bile esimi yerden goge sigdiramadim oyle cunku napiyim. Evet vurdu ve ben hala aklimi toplayamadim ama bu onun iyi bi es ve baba oldugu gercegini degistirmedi ben ayrilsamda bu boyle. Her neyse konumun selameti icin sizi kibledim tartismaya girmek istemiyorum belliki catacak yer ariyosunuz yada benim sabrimi tasirmak..
peki arabadaki kız kv. ye söylemiş mi olayıHiii baristim cok mutluyum cekilin aradan bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?