Aynen öyle bacım kimseyle dertleşilmiyor ne yapalım kendi akrabam telefonda ay ceren kocam kahve yapmış bana gel içelim diye nisbet yaparsa kimseye bi b.. Anlatamıcaz demektir canım.böyle asosyal oluruz derdimizi buralara dökeriz işte.onlar anca iyi günümüzü bilir.ama burdada haketmişsin şafları duyunca burayada yazmasakmı ne yapsak bilemedim şimdi senin için demedim yazanlar için dedimtamam şimdi hatırladım seni
cerenakbulut
sen kocanla ilgili burada odunluklarını anlatır dert yanarsan ben senin eşinin akrabası degilim ki kocanı savunmaya geçeyim bazen öyle şeyler anlatılıyor ki ekrandan o kadının kocasını çekip alarak parçalamak istiyorsunuz
valla o koca her lafı hakediyor. karısını haşamat edip hastahanelik eden adama kibarlık yapamam. ha kkdaki bir üyeye asla demem. o da ayrı.bana yanlış geliyor...
kaldı ki burda bir üye bir üyeye diyor o ŞE..SİZ kelimesini.
keşke o üye kocasına deseydi yine dövdü de ondan sinirlendi ağzından kaçırdı derdik
Bende konu sahibinin kocasına hakaret ettim ama bana niye sinirlenmedi demekki bi uslubu var konu sahibi haklı sinirlenmekte valla o kocayı bende varya Allah ne verdiyse girişirim yanigeçenlerde hamile karısının karnına karnına çalışmış bir koca vardı. yumruklamış düşünün. ben o adama kibar olabilirmiyim.asla
olan varsa bilemem tabii
yok ben konu sahibiyle alakalı yazmadım. genelden bahsettim.Bende konu sahibinin kocasına hakaret ettim ama bana niye sinirlenmedi demekki bi uslubu var konu sahibi haklı sinirlenmekte valla o kocayı bende varya Allah ne verdiyse girişirim yani
Bazı konu sahibelerine de ben hayret ediyorum..
özel yaşantılarını burada anlatan kocalarının odunlugundan dem vuran,dayak yedigini söyleyen kadınların kocaları için ne denilebilir mesela ?
Insan ideallerinizde yasattiginiz gibi olmuyor .ben de her şeyi annemle paylaşırım. Annesi ya annesine anlatmayacak kime anlatacak
Ben bütün sayfaları okuyamadım sinirlerim zıplıyor. Acaba konu sahibi barışacak mı? Yani gerçek konuda son durum nedir?
Annenizle arkadaş gibi olmanız , paylaşımda bulunmanız çok güzel. Ancak burada atlanılan nokta şu. Hayat arkadaşınızla yolunuza devam edecekseniz ; boşanma davası açıp ailenizin yanına dönmüşsünüz ve anneniz kızım neden ipleri kopardın , barışmanızın imkanı yok mu gibi sorular yöneltmişçesine eşinizin annenize ettiği sinkaflı küfürleri anne ile paylaşmanın makul bir açıklaması olamaz.
Zamanla hatırlamamaya çalışsa da , söylenilen kötü sözler asla unutulmayacak. Konu sahibesi eşiyle , ailesine gittiğinde eşi annesinin yüzüne nasıl ve hangi yüzle bakacak ?
Ben genellikle 20 sayfa falansa üşenmem okurum. Ya da en azından konu sahibinin yazdığı mesajları okurum. Ama mesajlar sinirimi zıplattığından sadece barışıp barışmadığını merak ettim. Yoksa geçmiş bir mesajı alıntılayıp olayı uzatmaktan korkuyorum.Konuyu başta gördün gördün goremezsen konu nereye gitmiş anlasilmiyor hakkaten
Ben buna katılıyorum. Evet bakamayacak. Ama bakamaması kötü mü? Bu sayede kimsenin annesine küfretmemesi gerektiğini acı bir şekilde öğrenir.
Geçen başka bir konuda da vardı. Ya dayak ya aldatma. Eğer boşanmayacaksan annene söyleme unutamaz denilmişti. Ben de iyi işte unutamasın. En azından biri bu adamın yaptığı şerefsizliği unutmasın. O adam da en azından birinden utansın da yaptığı şerefsizliği unutup da diklenecek gibi olursa biri ona hatırlatsın.
Yani demem o ki utanılacak şeyler söylememek lazım. Annesine salak falan dememiş. Bildiğin küfretmiş. Bunun açıklaması olamaz. Utansın. Yüzüne bakamasın zaten. Mümkünse ömrünün sonuna kadar. Bu sayede belki bir daha küfrederken iki kere düşünür.
dikiş nakış mı tabiki ben değilim o yanlış hatırlıyosunuz..bu arada konuya daha fazla pirim vermemek adına kendi açımdan kapatıp sonucu bekliyorum ben..herkesin kalemi vardır ama herkes o kalemi uygun yerde kullanmali. Bir derdim var bölümünde o üslup her zaman öyle olmuyor. Kızlık zarı dikimi konusuydu sanırım siz (yanlissam düzeltin )ve yine böyle her şeye mizah kullanarak cevap vereyim diyen bir bayan işi o kadar abartmisti geyik konusunda en son dikiş nakış mevsimi açıldı gibi son derece aptalca bir şey yazmıştı. Siz degilseniz kusura bakmayın . Size biri eşek derse tepersiniz başkası kendisine akilsiz denilince teper.hakli demiyorum bakın konu farklı .ama hani kendi düşen ağlamaz gibi bir şey bu .
C caninfistigi , açıkçası eşini tartaklamaktan , kayınvalidesine küfür etmekten çekinmeyen bir insanın yüzünün kızaracağını veya utanacağını düşünmüyorum.
Konu sahibesinin annesi ise söylenenleri unutamayacak , kızı ve torunu için hep endişelenecek. Kızının yüzünde güller de açsa aklında hep bir acaba kalacak.
Konu sahibesi sadece o an içindekileri kusup rahatlamak istiyordu muhtemelen ; annesine anlattı. Peki annesi kime anlatacak , nasıl rahatlayacak ?
ben kocanın daha ileri gideceğini düşünüyorum.onca şeyi yaptım affedildim,dahasını da yapabilirim diyebilir.aileler en sonda haberdar edilmeli bana göreC caninfistigi , açıkçası eşini tartaklamaktan , kayınvalidesine küfür etmekten çekinmeyen bir insanın yüzünün kızaracağını veya utanacağını düşünmüyorum.
Konu sahibesinin annesi ise söylenenleri unutamayacak , kızı ve torunu için hep endişelenecek. Kızının yüzünde güller de açsa aklında hep bir acaba kalacak.
Konu sahibesi sadece o an içindekileri kusup rahatlamak istiyordu muhtemelen ; annesine anlattı. Peki annesi kime anlatacak , nasıl rahatlayacak ?
Ben genellikle 20 sayfa falansa üşenmem okurum. Ya da en azından konu sahibinin yazdığı mesajları okurum. Ama mesajlar sinirimi zıplattığından sadece barışıp barışmadığını merak ettim. Yoksa geçmiş bir mesajı alıntılayıp olayı uzatmaktan korkuyorum.
Yorunlar icin tsk ederim cvp yazamadm engelim oldugu icin esim cok pismanim felan diyo pesimde surekli. Detaylari yazicam musayit oldugumda. Yalniz şu sizin yorumunuza bi cift sozum var. Bence sizin annenizde babanizda akıl yokki sizun gibi terbiyesiz bi evlat yetistirmisler. Hangi hakla siz bana ve esime akil yok dersiniz pardon? Buraya tartistigimizi yazdim diye bi cüreti nerden buluyosunuz?[/QUOTE]
Bende sana yazmadım canım yani konu sahibi kocasına hakaret ettikleri için söylemiyo zaten karı koca ikisinede hakaret edenlere kızıyo yoksa millet burda neler yazdı bişey demedi.valla öyle ya o kocalar için geldik dünyaya sanki ama aldatan kadın duysak aa var o..... Derler şahsen bazen oh iyi yapıyo diyorum hep kadın dövülüyo hep kadın cinyeti hep kadın aldatıloyo bazen biri kocasını dövdü dediklerinde ohhh diyorum aldattığını duyuncada oh diyorum valla böyle oldum son zamanlardayok ben konu sahibiyle alakalı yazmadım. genelden bahsettim.
yani kkda öyle konular varki
,Allahım, bu adam yaratık ,insann değil dedirtiyor bana.
yani kocaya laf edilmez dendiği için, genel olarak yazdım.
çünkü o adam benim gözümde kocayı geç, insanı geç ,yaratık .
alien yanında tertemiz kalır
Hiç bu kadar kırıcı olmaya gerek yokmuş bayanlar.Esimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
biz yinede şiddete ve aldatmaya hayır diyelim. her 2 cins içinde.Bende sana yazmadım canım yani konu sahibi kocasına hakaret ettikleri için söylemiyo zaten karı koca ikisinede hakaret edenlere kızıyo yoksa millet burda neler yazdı bişey demedi.valla öyle ya o kocalar için geldik dünyaya sanki ama aldatan kadın duysak aa var o..... Derler şahsen bazen oh iyi yapıyo diyorum hep kadın dövülüyo hep kadın cinyeti hep kadın aldatıloyo bazen biri kocasını dövdü dediklerinde ohhh diyorum aldattığını duyuncada oh diyorum valla böyle oldum son zamanlarda
Öyle tabi ama feminist oldum bunları okuyunca yahu tabiki kim ne yapıyorsa kendine saygısını yitirmeden ve Allahtan korkarak yapmalı bide o küçük meleği düşünerek ne olıyorsa onlara oluyorbiz yinede şiddete ve aldatmaya hayır diyelim. her 2 cins içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?