şoktayim!

ben kocanın daha ileri gideceğini düşünüyorum.onca şeyi yaptım affedildim,dahasını da yapabilirim diyebilir.aileler en sonda haberdar edilmeli bana göre

Koca daha ileri gidebilecekken aileler neden en son haberdar olsun ki? Senin oğlunun bir sıkıntısı var. Keşke başından beri söyleseydin evladım demez misin? 3. sayfadakilerin ailelerinin en azından bir kısmı keşke bunu daha önceden bilseydik demez mi?

nasil bosanmakla ilgili bir sey yazmadi ya? siz konuyu okumadiniz sanirim. bosanacagim ve bu isler nasıl yuruyor fikir almak istiyorum dedi kac kere. ilk sayfalara dönün bakin isterseniz bosanmak istiyorum dedikce bosanma diyen otur diyen kac kisi var.

Hatayı çift taraflı gören arkadaşlar için kendimden alıntı yapmak istiyorum. Önceki sayfalarda kalmasın.

İşte tam da burda yazmış.

eğer gerçekten boşanacaksa bilmek isterim,yok konu sahibi gibi barışma durumu varsa açıkçası gelinimin hakkımda söylediklerini bilmek istemem.ona karşı görüşüm davranışım değişir

eğer gerçekten boşanacaksa bilmek isterim,yok konu sahibi gibi barışma durumu varsa açıkçası gelinimin hakkımda söylediklerini bilmek istemem.ona karşı görüşüm davranışım değişir

Küfür belki bir derece ama dayak olayını bilmeli aile. Şimdi tam erkek çocuğuna uyacak bir örnek bulamıyorum o yüzden bir kızın olduğunu varsay. Aile bunu bilmeli.

Hiç olmayacak şeyden kavga çıkmış uzamış da uzamış elalemin yanında eşinize eşek benzetmesi yapmak nedir yahu zaten bir tartışma yaşamışsınız hızlı sürmeye başlayınca hayatım çocuğumuz var arabada acelemiz yok hızlı gitmeye ne gerek var diyemediniz mi hem laf sokmuş hemde tartışmamış olurdunuz bu olaydan sonraki küfürleri falan hiç mi hiç tasvip etmiyorum ama biraz sizin sayenizde olmuş gibi

Konu sahibinin konusunda geçen:
"Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim "
cümlesinden ne anlıyorsunuz?

Konu sahibinin konusunda geçen:
"Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim "
cümlesinden ne anlıyorsunuz?
Defalarca uyarmıssa küfür etsin ozaman hakkı yani onumu demek istediniz ayrıca konu sahibi yok galiba buralarda msjlara sizmi cevap veriyorsunuz

İkiniz de suçlusunuz.Huyunu biliyorsun.Daha uygun dille söyleyebilirdin.Eşşekli örnek çok kötü olmuş.Hem de bir başka insanın yanında.Fitili ateşleyen bu olmuş sanırım.Annene anlatman da kötü olmuş.Onun annene küfür etmesi zaten büyük bir ayıpBiraz dolmuş sanırım bazı şeylere patlamış.Ama küfür kaba kuvvetin savunulacak tarafı yok.Yalnız kızın da,kalkıp eşini adam sanırdım gibi hadsiz küstah bir cümle kullanması daha kötü olmuş.Katı kocanın arasına girip sana gaz vermek yerine,ya karışmayacak ya ortamı yumuşatacaktı.Fevri davranma.İyice otur düşün.

Defalarca uyarmıssa küfür etsin ozaman hakkı yani onumu demek istediniz ayrıca konu sahibi yok galiba buralarda msjlara sizmi cevap veriyorsunuz

Size sadece yukarda da yazdığım şu şeyi söylemek istiyorum:

Düğünlerde havaya ateş eden magandalar hakkında ne düşünüyorsunuz? O magandaya karısı eşek dese ve adam da dövse, "Aaa ama çok ayıp sen adama neden eşek dedin" mi dersiniz? Maganda kurşunundan evladını kaybeden anneler varken o magandadan daha fazla küfürler etmek istediğim adama eşek dedi diye karısını mı suçlarsınız?
Ha işte trafikte hız yapmanında da düğünde havaya ateş etmekten farkı yok. İkisi de yapana normal geliyor, ikisi de cinayete teşebbüs, ikisinde de hayatını kaybetmiş bir sürü insan var. Ve üzgünüm bu konu altında o insanların canına kasteden adamı savunan herkesin de gözümde değeri sıfır.
Daha geçen sene bir arkadaşımın eşi hız tutkunu birisi yüzünden öldü. Aynı arabada bir yerden dönerlerken tırın altında kaldılar. Adamın arkasından söylenen o böyle kaç tane kaza atlattı. Hız yapmayı severdi. E peki arkadaşımın eşinin günahı neydi? Yetim kalan oğlunun günahı ne? Böyle adam(!)lara eşek denilmesini savunan insanları anlayamıyorum. Cidden o kafayı çözemiyorum. Nasıl bir empati yeteneğiniz var, hayatta ne gibi yaşanmışlıklarınız, birikimleriniz var da insanların canına kastedenleri savunabiliyorsunuz.

Dünden beri bir şey yazmayayım dedim ama böyle biz bir insancılız, herkesi savunuruz, hakaret çok kaka bir şey falan yaklaşımlarından midem bulandı. Yeter yani yeter artık. Basit bir zevk uğruna insanların hayatlarını hiçe saymanın savunulacak yeri yok. Eşeklik bile değil bu.

O zaman bir şey sorayım size eşine eşek deyince eşi durdu mu yoksa dahamı hızlı sürdü bide üstüne şiddet ve küfürle sonuçlandı

Küfür belki bir derece ama dayak olayını bilmeli aile. Şimdi tam erkek çocuğuna uyacak bir örnek bulamıyorum o yüzden bir kızın olduğunu varsay. Aile bunu bilmeli.
zaten neden söyledin diyenler küfürden bahsediyor.

Bu konuda her dakika tartışma çıkıyor, kişisel tartışmalara dönen konular kapatılır.

Ayrıca edilen hakaretler sebebiyle "Site Yönetimine" başlığıyla konu açılmış, keşke talepler özelden yazılsaydı da orda da kavga çıkmasaydı, o topiği açan arkadaşımız site kurallarına konu sahibi izin versin vermesin kötü söz çıkmasın yazılsın demiş.

Hanımlar, sanırım site kurallarına tam hakim değilsiniz.
Bakın ne diyor kuralda:

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Bu kurala göre birbirinize küfür, hakaret edemeyeceğiniz gibi eşlere, kayınvalide, hısım akraba, siyasi kişiler vb küfür ve hakaret yasak.

Konuyu tartışmalar nedeniyle kapatıyorum, gelen içeriklerde değerlendirilecektir.

Son düzenleme:
konu sahibinin isteği üzerine konuyu açıyorum.
bunun için mune la mesajlaştım. onun bundan haberi var

bu arada arkadaşlar mune eğer tekrar kavga olursa konu kapatılır ve bir dahada açılmaz dedi. lütfen tartışmadan yorumlarımızı yapalım.
konu sahibi gelişmeler olduğu için konunun açılmasını istedi.

Konu sahibinin konusunun acildigindan haberi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…