Çok merak ettim ilerde çocuğunuz neden ayrildiniz diye sorduğunda bu olayı mi anlatacaksiniz bence çok büyümüş olay
Ben zaten savunmadimki essek lafimi ama onun yaptigini unutamam dedim gururum incindi dedim anlamiyolarki.. fobisi olmayan bilmiyo drmekki. Minibuste giderken bile soforu uyarmisligim vardir biraz yavas surermisiniz diye bu polisler nerde yaa hep bana mi denk geliyo bunlarrSen okumuyomusun orda korkudan diyo bendede hız korkusu var bunu eşimde bilir ha 150 ninüztünde gittiğinde bende bağırıyorum korkudan o kadında bi anda çıkmış laf çocuk var arabada insan ölüme gidermiş gibi hissediyor ama bunu anlayabilirmisin bilmiyorum o anlayış yok gibi
Sabrınızın olmadığını eşinize kullandığınız tabirden anladım ben zaten.Ya ne alakaa yaa ay neyse sabrim yok yazamicam size
Biri sözle söylüyor hızını kesmediği için hızlı gitmeye devam ettiği için biride dövüyor aradaki farkı görmemeniz tuhaf cehalette zor beSöylerken rahat söyleniyorda, birinden duyunca ne kadar çirkin geliyor değil mi bu tabir.
Arkadaş empati yapmanızı sağlamış oldu.
Hayır Yeterli Değil her zaman olan bi şey değil ama o çocuğun yılları gidecek neler yaşayacak anne baba ayrı iken eşinin bi şekilde burnunu surter ama boşanmak başka birseybaban beni dövdü demek yeterli degil sanirim sizin açınizdan?
Boşver karseşim ya cehalet zor valla neymiş ileride çocuğunuza ne diceksiniZ boşanırsanız bu kadar cahiliz neymiş haketmişsiniz vay be topluma bak nasıl normal dövmek asıl ben onların yetiştirdiği çocuklara yanarım tabiki boşanmayın ama korksun senden kocanBen zaten savunmadimki essek lafimi ama onun yaptigini unutamam dedim gururum incindi dedim anlamiyolarki.. fobisi olmayan bilmiyo drmekki. Minibuste giderken bile soforu uyarmisligim vardir biraz yavas surermisiniz diye bu polisler nerde yaa hep bana mi denk geliyo bunlarr
Hayırdır?Biri sözle söylüyor hızını kesmediği için hızlı gitmeye devam ettiği için biride dövüyor aradaki farkı görmemeniz tuhaf cehalette zor be
Kusura bakmayın ama o çocuğun sorumlulugu bu insanlarda ben asla dayağı haklı bulmuyorum ama burda bi masum un hayatı var bu şekilde gaza getirerek hakkına giriyorsunuz o çocuğun ilk problemde boşanmak doğru degilBoşver karseşim ya cehalet zor valla neymiş ileride çocuğunuza ne diceksiniZ boşanırsanız bu kadar cahiliz neymiş haketmişsiniz vay be topluma bak nasıl normal dövmek asıl ben onların yetiştirdiği çocuklara yanarım tabiki boşanmayın ama korksun senden kocan
Valla kadınların eşşek şafına dayağı haletmişsin gibi yazı yazmaşarına gıcık oldum desem.kadın kocasını kaç defa uyarmış en sonunda eşşek anlardı demiş 150 ide sen bi git yanında bebek varken kocan seni dinlemesin kaza yapıcağını bile bile susardın dimiHayırdır?
Konu sahibi misiniz?
Akıl mı yarıştırıcaz şimdi burda
Hakaret etmeden konuşamayan bir insan olarak konuyu bu kadar sahiplenmenize hiç şaşırmadım.
Ama ben kavga edemiycem sizinle, başka tarafa saldırın
Ya bence ayrilik sebebi degil. Hayir avukata ne dicen anama sovdu beni tartakladi mi? Arkadaslar yuva o kadar kolay kurulmuyor. Yapmayin etmeyin ya biraz susmayi bilin. Sen konustukca daha hizli gider basta babam sonra kazada oldu. Hangi erkege sinirliyken soylensen tam aksini yapar bunu unutma. Sakin olun ya eger o kadar konusmasan butun bunlar yasanmicakti. Sakin ol lutfen ya evladin var sen kendini yanliz mi saniyosun annenin evine donsen cok mu mutlu olcan. Allah kimseyi ciktigi kapiya dondurmesin. Ablam dondu kizini babasi aldi vs.. Yapmayin etmeyin sacmalamayin yaa.evlilik fedakarlik ister kim ne drrse desinEsimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
Tabii ki susmam niye susayım?Valla kadınların eşşek şafına dayağı haletmişsin gibi yazı yazmaşarına gıcık oldum desem.kadın kocasını kaç defa uyarmış en sonunda eşşek anlardı demiş 150 ide sen bi git yanında bebek varken kocan seni dinlemesin kaza yapıcağını bile bile susardın dimi
Pardon ben boşansınmı dedim iyi oku lütfen burnunu sürtsünki bidaha eli klkmasın dedim sonra dayağı yiyip oturanlar ileride cinayet vakkaları kocası karısından korkmalı döversem ne olur demeliKusura bakmayın ama o çocuğun sorumlulugu bu insanlarda ben asla dayağı haklı bulmuyorum ama burda bi masum un hayatı var bu şekilde gaza getirerek hakkına giriyorsunuz o çocuğun ilk problemde boşanmak doğru degil
Asıl siz okumamissiniz benim mesajımda zaten burnunu sürtsun yazmıştımPardon ben boşansınmı dedim iyi oku lütfen burnunu sürtsünki bidaha eli klkmasın dedim sonra dayağı yiyip oturanlar ileride cinayet vakkaları kocası karısından korkmalı döversem ne olur demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?