şoktayim!

anlıyorum sizi...bende oğlumla da, eşimle de, kızımla da çıksam trafiğe hız yaptıkları anda konuşmaya başlıyorum...şoförün işine karışılmazmış öyle diyorlar da korkuyorum işte var mı bundan ötesi...bu olay sizi boşanmaya kadar götürmesin ama... eşin daha sakin araba sürmeye çalışır bundan sonra eminim....olmasaydı tabii ki çok daha iyi olurdu ...ama sinirlerin bir yatışsın fevri karar verme....kimseden utanmanı gerektirecek bir durumun da yok bu arada....kimler neler neler yaşıyor kapalı kapılar ardında...bi sakin olun...dilerim toparlarsınız...

Ben zaten savunmadimki essek lafimi ama onun yaptigini unutamam dedim gururum incindi dedim anlamiyolarki.. fobisi olmayan bilmiyo drmekki. Minibuste giderken bile soforu uyarmisligim vardir biraz yavas surermisiniz diye bu polisler nerde yaa hep bana mi denk geliyo bunlarr

Çok geçmiş olsun.
Ama bence sizde de kabahat var çünkü başkasının yanında esege söylesem eşek anlardi demeniz onu sinirlendirmis erkekler bu tarz seyleri asla kaldiramazlar. Özellikle bir başkasının yanında. . Bence acele karar vermeyin biraz zaman geçsin her ikinizde sakinlesince oturup konuşun. Keşke ailenize hemen anlatmasaydiniz sizin içinizden çıkar ama annenizin çıkmaz.

Söylerken rahat söyleniyorda, birinden duyunca ne kadar çirkin geliyor değil mi bu tabir.
Arkadaş empati yapmanızı sağlamış oldu.
Biri sözle söylüyor hızını kesmediği için hızlı gitmeye devam ettiği için biride dövüyor aradaki farkı görmemeniz tuhaf cehalette zor be

baban beni dövdü demek yeterli degil sanirim sizin açınizdan?
Hayır Yeterli Değil her zaman olan bi şey değil ama o çocuğun yılları gidecek neler yaşayacak anne baba ayrı iken eşinin bi şekilde burnunu surter ama boşanmak başka birsey

birinizin yaptığı sözel, diğerinizin yaptığı fiziksel şiddet.. hadi erkeği bırakalım, hızlı giden bir kadına "eşek" deseniz aynı darbeyi yerdiniz emin olun.. çocuğunuz için ikinizin de öfke kontrolü sorununu çözmeniz gerekiyor.. naçizane tavsiyem her sorunu ailenize anlatmayın.. siz 3 ay sonra hiçbirşey hatırlamazsınız ama onlar 30 sene sonra bu olayı hatırlarlar..

bu arada hakaret dolu mesajları kibledim.. yılın KİBleme şampiyonu adayı olacağım bu hızla

Boşver karseşim ya cehalet zor valla neymiş ileride çocuğunuza ne diceksiniZ boşanırsanız bu kadar cahiliz neymiş haketmişsiniz vay be topluma bak nasıl normal dövmek asıl ben onların yetiştirdiği çocuklara yanarım tabiki boşanmayın ama korksun senden kocan

Annenize anlatmaniz iyi olmamış bence. Eşinizle barışirsaniz nasil bakacaklar yüz yüze

Biri sözle söylüyor hızını kesmediği için hızlı gitmeye devam ettiği için biride dövüyor aradaki farkı görmemeniz tuhaf cehalette zor be
Hayırdır?
Konu sahibi misiniz?
Akıl mı yarıştırıcaz şimdi burda
Hakaret etmeden konuşamayan bir insan olarak konuyu bu kadar sahiplenmenize hiç şaşırmadım.
Ama ben kavga edemiycem sizinle, başka tarafa saldırın

Iyi aksamlar arkadasim. Oncelikle bir derin nefes al sakinles.esin masallah anlayisli iyi bir es.onun da kusuru hiz tutkusu sanirim.ona guzellikle soyle hatta inanci nasildir bilemem ama bak Allah korusun bize birsey olsa vebali senin boynuna.bir anlik birsey sakasi olmaz de.biz yokken de cok yapma biliyorum seviyorsun hiz yapmayi ama aklim sende kalir.sana birsey olursa bebegimizi tek basimami buyutecegim gibi sozler.tabi bunlar esin gelirde konusmaya calisirsa bir dahaki araba yolculuklariniz icin olsun.
Olaya gelirsek annesin ve ister istemez korkularin had safhada.bebegin olmadan once ikinizin yaptigi yolculuklarda bu kadar tepki gostermedigine eminim.ama iste annelik baska birsey.ve bir anlik sinir (cocuk yorgunlugu, yol sikinti si vs ) derken tatsiz bir olay yasanmis.esinin bir daha boyle birsey yapacagibi sanmam.anlattigin kadariyla.o hanimefendinin yaninda olmasi iyi olmus bir nevi rahatlama olmustur.cunku gercekten insanlarin tahammulu yok mutlu ciftlere.birilerine soylerse de herkesin basina gelebilir. Tabiki dogru degil ama bize de arada geliyorlar falan de.bunu sunun icin soyledim cunku o bayan olmasaydi birkacgun kuslugun ardindan ortbas ederdiniz.ama simdi o bayan gordu baskalari duydu vs diyerek hakli olarak gururunu dusunuyordun.ama inan bana degmez.sen kocani kocan seni biliyorsa gerisini gercekten bosver.kirilmissindir haklisin ama esinin iyi yonlerini dusun.inaniyorum ki bir daha tekrarlanmaz.ve sende kocanin tek kusuru olan hix tutkusuna cok takilma.sen soyledikce inat yapar daha cok yapmak ister.insallah orta yol bulunur.bosanmayi asla dusunme.gunah cocugunuz da var.baska bir konu da yok.evet bu da oyle basit birsey degil ama takrarlanmayacagina inaniyorum.ve lutfen baskalari varken cok da iyiyiz durumunuzu yasamayin.hatta sen de ay iste bu seyi var cok zor bi insan, yok iste hergun illa soyle yemek ister boyle utu ister.normalde evini temizlese bile bardagini bile kaldirmaz de.insallah duzelirsiniz gelismeleri yazarsan sevinirim.ki esin gelir bence...

Kusura bakmayın ama o çocuğun sorumlulugu bu insanlarda ben asla dayağı haklı bulmuyorum ama burda bi masum un hayatı var bu şekilde gaza getirerek hakkına giriyorsunuz o çocuğun ilk problemde boşanmak doğru degil

Valla kadınların eşşek şafına dayağı haletmişsin gibi yazı yazmaşarına gıcık oldum desem.kadın kocasını kaç defa uyarmış en sonunda eşşek anlardı demiş 150 ide sen bi git yanında bebek varken kocan seni dinlemesin kaza yapıcağını bile bile susardın dimi

Ya bence ayrilik sebebi degil. Hayir avukata ne dicen anama sovdu beni tartakladi mi? Arkadaslar yuva o kadar kolay kurulmuyor. Yapmayin etmeyin ya biraz susmayi bilin. Sen konustukca daha hizli gider basta babam sonra kazada oldu. Hangi erkege sinirliyken soylensen tam aksini yapar bunu unutma. Sakin olun ya eger o kadar konusmasan butun bunlar yasanmicakti. Sakin ol lutfen ya evladin var sen kendini yanliz mi saniyosun annenin evine donsen cok mu mutlu olcan. Allah kimseyi ciktigi kapiya dondurmesin. Ablam dondu kizini babasi aldi vs.. Yapmayin etmeyin sacmalamayin yaa.evlilik fedakarlik ister kim ne drrse desin

Tabii ki susmam niye susayım?
Ama eşşek te demem, özelliklede birinin yanında.
Yahu bu lafı ben 10 yaşındaki kızıma söylemem ne kadar kızarsam kızayım.
Ne kadar onur kırıcı bir kelime.
Ben dayağın savunulur tarafı olamayacağını yazdım zaten.
Ama konu sahibininde normal tepkiler vermediğini söylüyorum.

Pardon ben boşansınmı dedim iyi oku lütfen burnunu sürtsünki bidaha eli klkmasın dedim sonra dayağı yiyip oturanlar ileride cinayet vakkaları kocası karısından korkmalı döversem ne olur demeli

erkekler araba kullanırken karışılmasından hoşlanmıyorlar
keşke üstelemeseydin sürsün istediği gibi ama senden haklısın
evet zor bir durum ama eşinde belki pişman olur

Pardon ben boşansınmı dedim iyi oku lütfen burnunu sürtsünki bidaha eli klkmasın dedim sonra dayağı yiyip oturanlar ileride cinayet vakkaları kocası karısından korkmalı döversem ne olur demeli
Asıl siz okumamissiniz benim mesajımda zaten burnunu sürtsun yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…