- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.981
kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)
Eki Görüntüle 174761 Eki Görüntüle 174762 Eki Görüntüle 174760 Eki Görüntüle 174759 Eki Görüntüle 174758
yükleyebilmişimdir umarımilk foto makyajsız diğerleri hafif makyajlı
oylemı cnmmmmm(( cok ılgınc gercektennnn senın gozlerın heralde daha acık benımkınden ? yada ne bıleım yenı serılermı bnmkı gıbı acaba ? eskı serımı denedın? evet cnm ıyıkı denedın :)
lalcim bana da capi kucuk gelio gibi hafif kendi harem cikio lensten disari ozellikle nclerde o yuzden haresiz seriyi daha cok seviorm harelilerde iice kalin bi hare oluor sanirim o yuzden iice belirginlesior hare cunku gozun beyazinin ustune gelince simsiyah olmuo sanirim ama bizde gozun renkli kisminda kalio hare o yuzden iice belirgin oluo acik renkli lenslerde de iice goze batio sanirim belki seni de o yuzden seni rahatsiz etti. ice dusunuorsan cap acisindan cor ice dusunebilirsin belki cnmcm. ama rengi cok acik geldiyse sana cor serisi daha da acik durabilior. ice olmasa da tatlim senin lenslerinin hepsi harika ozellikle iceminti cok seviorm sen de
cnm şimdiden hayırlı olsun bence sen de çok memnun kalcaksın gerçekten çok doğallarben de böyle diyebilecek miyiiiimmmbi gelselerr.... aynen benim de ilk soloticam olacak aynı korkularım şu an ben yaşıyorum ,gelseler de iyi ktü merakım gitse
vay vay luthenciğim bu ne güzellik ben söylemiştim kızlar meller açıldı diye cor ve nc leri açtılar güle güle kullan luthiencim çok güzel görünüyorlar üstelik ilk gün zamanla dahada oturacak güzelleşeceklergüle güle kullan cnmcımm
fgnce bunlar senin gözlerin mi yaa bayıldımm ben bu rengeeçok güzellerr valla
yok luthiencim bi videodan prnt sc yaptım.... ama ne kadar güzel durmuş crystal değil mi...
tek sorunlu ben değilmişim:))
taktım charmları direkt kadın da dedi zaten sanırım size küçük geldi diye iyi ki denemişim diyorum:))
aynenn aynen ben de cor'cuyum cor ice da denedim ama kararsız kaldım işte böyle bir göz renginde ortadan kahverengi çıkmaz doğallığı burdan bozuluyor diye.
yoksa dokusu rengi falan harika bir lens zerre kadar mavi durmasa da bembeyaz kalsa da:))
bende icemint ve crystal dışındaki nclerde de küçük gelme problemi var canım sende oldu mu öyle:))
sanırım gözlerimiz 14,2'den büyük :))
ama corlar harika oturuyor sende de dikkat ettim öyle herkeste taşma oluyor bize tam oturuyor. kendi haremiz çıkıyor:)
bundan sonra cor hep artık:)) bir de icemint ve crystal tabii zaten onlar da cor serisi gibi:))
bu arada sağol canımm ben de cor serisinin sendeki duruşuna bayılıyorum:))
ah valla bu kdr olur tamamen ayni durum diyebilirim sanki ben yazmisim bunnari ve ben de tek ben deilmisim diorm hheheheben de bi daha nc serisi almayi dusunmuorm valla lalcim kendi harem cikio azcik kucuk gelio bundan sonra hep cor ya da icemint ve crystal ve onnarla ilgili oturuor demene cok sevindim endise ediordum cunku bendeki nc mel koyu bi ton ne de olsa harem ciksa da cok siritmadi kalin bi hare olusuo ama crystal ve ya icemint gibi bi renkten harem cikinca kotu olurdu buna cok sevindim.
ay benm gibi biri daha var die mutlandim simdi karar veremiordum icemint/crystal kucuk gelir gelmez mi die ay cok cok saol valla supersin
bir de cor ice da dedigini anliorm ve katiliorm da ben rengi seviorm acik gri hos bi renk baya acik ondan acigi zaten olmaz herhalde bi lensteen azindan yari opaklarda diebilirim :) ama iste pupilden cikan kisimdaki kahvelik bende de bence lense gore koyu kalio belki gozum cok koyu deil ama o kdr acik bi gozde kahveden ziyade sarimsi bi pupil olur die dusunuorm ama gene de kapali alanda pupil belli olmuo goz bebegi buyuk oldugundan bi tek gun isiginda sorun iste onun disinda aslinda ice cok hos bi lens. ama pupildei rengimle gecisin goze batmamasi icin bence icinde yesili olan bi lens istiorm icemint crystal ve cor mel gibi zaten bi de acik sari sacliyim. ay nese sevindim cok ya en azindan birbirimizden fikir aliriz ayrica ben de tesekkur ederim
icemint ve crystalin diğer nc serisiyle alakası yok zaten genelde herkesin problemi bu lenslerin taşma yapması:)
zaten quartzoyla yanyana koydum ikisini de bariz çapı büyük, cor'larla yanyana koydum onlar gibi çapı:)
cor serisi zatenn
ice aslında sende inceliyorum inceliyorum güzel aslında yaa :)
bir de denemeye gittiğimde hepsini denedim verde marine dışında hepsi çok hoşuma gitti cor serisinin.
hele ki cor ocre tam bir sürprizdi denemeyi bile düşünmüyordum, o derece uzaktım ocrelere ama öylesine denedim tamamen şaşırttı beni.
melden bile daha çok açtı gözümü çok açık sarı-bal gözler olur ya aynı onlar gibi oldu:) ki denemelisin mutlaka ben de yazın saçlarımı sarı yapmayı düşünüyorum mutlaka cor ocrelenicem sarı saçla uyumu harika olur bence:))
ayrıca dikkat ettim göz rengimiz de aynı gibi:)
bu nedenle sana cor verdeyi de önerebilirim taban açık olduğu için o cırtlak yeşil olmuyor, harika çarpıcı bir yeşil yapıyor gözleri:) ki açık kahve gözün öyle bir renkle pupil kaynaşmasının doğallığını tahmin edebilirsin:)
o gün denemeye gittiğimde hepsinde aklım kaldı ama ellerinde kalmamıştı(
ahh ahh neden fotoğraflarını çekmedim diyorum bide..
cor ice,verde,ocre offf bu gidişle bütün cor serisini tamamlıcam galiba.
bide okudum şimdi meller de açılmış diyolar
doymuyorum doymuyorum doymuyorum
pzrtesı salı zaten bızde alıswerıs yaapcakmısız carsamba nısanlım zaten 8 saatlık kucuk bır operasyon gecırecek bende 8 saat bosumyannız bu arada benım gozlerım 3 bucuk derecesı onları takıp nasıl goreceksın kı ???
geçmiş olsun cnm yaa nişanlın işallah hemencecik atlatır :) benimkiler de numarasız sen nasıl görcksen ben de okadar görcem heraldeneyse birbirimize yorum yaparız artıkın
sedoshum mavisim beni de alin aranizauhuhhu cok ozendim ya keske istanbulda olabilseydim ben de. bol bol foto cekin kizlar merakla bekliorm valla. sedoshum senin de yeni cicileri istanbulda mi eline ulasacak?
canımm gel sendeeee yaaa gorelım o guzel yuzunu guzel gozlernı :) ... bak 1 kere gelırım ben ıstanbulaaa artık allah bılır hangı yıl gıderım :)) .... evet canım kıbrısa kargoyla 3 haftada gelıyor arzu ablaya bosuna kargoya werme ben pzrtesı gelıyorum dedı ıstanbula 1 gunde gıdıyormus cunku.. 2 hafta beklemekten ıyıdır 3u bırden elımde olacak pzrtesı :)
supersin ya cok tesekkur ederim icim rahatladi su icemint/crystal in capi konusunda.
ben de cor serisinde her rengi begeniorm diebilirim lalcim aynen. verde ve ocre deneyememistim yoktu o zmn ellerinde deneme yaparken ben. bi daha istanbula gidince gene gidicem deniycem ama sene sonunda ancakverde konusunda aslinda haklisin gecisi cok guzel olacaktir kesinlikle. onu da begenirim gibi gelio bana da. ay o kdr cok istedigim renk var ki benm de hangi birine para yetistircem bilemedim o yuzden firenliorm kendimi hele cor ocreler aynen benm de begendigim bi renk sari sacla bence de harika olur koyu sacla da guzel oluor ama ozellikle cor ocreler sari sac acik bal rengi goz cok tatli olur
ah bu durumda cor serisinden hepsini almak lazim hahahahacor meller cok tatlilar ozellikle acik halleri en azindan dusun bence pupil gecisi gayet basarili onnarin da. sari sacla bence cor mel de guzel oluo.
cnm sedoschum istemez miyim gelmek nasil da ozendim annatamam.cnm benm yerim ya ne cici seyler yazmissin ben de gorusmek o kdr isterdim ki sizlerle ay guzel yuz ve gozler sen de asil hayatim ah aramizda okyanus olmayaydi daha yakin bi yerde olsaydim keskem kosa kosa gelirdim. ay cok sanslisiniz
cnm benm denk gelmis bosuna kargoyu o kdr beklemene gerek kalmadi boolece. heycanla bekliorz guzel gozlerindeki fotolarini
sedoshcum ben de düne kadar istanbuldaydım ahh ahh bu hafta da kalmış olsaydım ben de gelmek isterdim:))
valla izmirli solotica müdavimleri biz de yapsak mı böyle bir "solotica günü" :)))
aynen için rahat olsun:))
bu arada leventteki kadın crystalle, icemint inatla aynı dedi ben de farklı benimkilerin alakası yok dedim.. ama aynı lenslerde boyama farkı oluyor seninki ondandır diyince mantıklı geldi aslında çünkü renk harici crystal ve icemint birbirnin aynısı:)
cor meli ben de düşünüyorum artık, denediğimde ocreden koyu olunca pek hazzetmemiştim ama açılmış madem koyulaştırmadan solotica şunu mellenmek lazım:)
saollll canım benımmm... bende heycanla beklıyorum :))) laptopuda gotureım oraya belkı otelde wıreless wardır cekıp koyayım :) sende kac gel artık amerıkadan bır kıbrıs yap sonra turkıye yaparsın bak hawalar sıcacık burda
sen yeterkı gel fıstıgımm heryerı gezdırırım ben sana kucucuk yer zaten
sedoshcum ben de düne kadar istanbuldaydım ahh ahh bu hafta da kalmış olsaydım ben de gelmek isterdim:))
valla izmirli solotica müdavimleri biz de yapsak mı böyle bir "solotica günü" :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?