- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.941
işte grinin de oluşu korkuttu beni,, gördüğüm resimlerde maviden çok gri vardı o yüzden korktum ama sende tam aradığım gibi mavi duruyor.. bilmiyorum belki de senin şansına öyle denk geldi :/
canım şişelerin üzerinde bir skt yazar 07/2016 mesela bi de lote;2109039403284 yazar mesela
işte o numaralar serisi oluyor canım:))))
bence ıce ta tıpkı grafite gibi taban koyuldukça maviliği artan bir lens,dolayısyla beyaz yada gri durmaz koyu gözlerde..ben şahsen ıce ta gözüm ,mellerimi ıce ı olan bir arkadaşımla seve seve değişeceğim yada mel satılınca ıce alacağım
ama bana nc büyük geldi cor da büyük gelcek muhtemelen char alcam,, almak zorundayım daha doğrusu ama ice çok açık haresi de siyahne gereksiz şöyle yapsalar ya koyu mavi bir hare de slına salına taksak icelarımızı ya seda sen neden istanbulda değilsinki.. istanbulda olup ice olanlaaaaar kiiim
ben gelıyorum pzrtesı ıstanbula 5 gunlugune crystal arıyorum bendeeeeee :)
neeeeeeyihhuuuuuuu yaaa senle görüşüp şu meşhur iceları deneyebilirmiyim seda yaaa nolur nolur noluuurrr
:))))) ok bende senden ıcemınt denerım olmazmı ayrıca cor ıce topazı ve quartzomda ıstanbulda gelecek pzrtesı elımee arzu ablada suan
berry31
vetman bilir ben charme verde marinede karar kılmıştm eline yoktu mel aldım.Bnce charme verde marine yeşillik içeren bir aqua rengi ama mavilik ağır ben seviyorum net mavi için cor azul,mavima ayrıca sen charme grafitede alabilirsin
evet mavi ağırlıklı biraz yeşillik de var.. azul çok çok mavi geldi ama ice.. bilmiyorum istanbulda sedoshla buluştuğumuzda karar vercem
pzrtesı salı zaten bızde alıswerıs yaapcakmısız carsamba nısanlım zaten 8 saatlık kucuk bır operasyon gecırecek bende 8 saat bosumyannız bu arada benım gozlerım 3 bucuk derecesı onları takıp nasıl goreceksın kı ???
geçmiş olsun cnm yaa nişanlın işallah hemencecik atlatır :) benimkiler de numarasız sen nasıl görcksen ben de okadar görcem heraldeneyse birbirimize yorum yaparız artıkın
kızlar öldüm gülmekten
çaresiz birbirinizin aynası olacaksınız bu durumda,hatta 3 .bir kişiye bile ihtiyaç olabilir,o gözlemlesin sonuçlarıkeşke bende istanbulda olaydım
geçmiş olsun cnm yaa nişanlın işallah hemencecik atlatır :) benimkiler de numarasız sen nasıl görcksen ben de okadar görcem heraldeneyse birbirimize yorum yaparız artıkın
niiiiil sen de gelsene yaaaa nolur noluuurr bi günlüğüneee çok eğleniriz valaaa
kızlar öldüm gülmekten
çaresiz birbirinizin aynası olacaksınız bu durumda,hatta 3 .bir kişiye bile ihtiyaç olabilir,o gözlemlesin sonuçlarıkeşke bende istanbulda olaydım
:)))))) ya hadi ben yakından bakınca gorecem en azından yakını gorurum yanııı da mavıma nası gorecek 3 bucukla puslu puslu o ısdesede ne yakından ne uzaktan goremeycek ben artık resım ceker fotoraf makınesınde gosterırım sana mavıma senın durumun daha kotu :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?