Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

işte grinin de oluşu korkuttu beni,, gördüğüm resimlerde maviden çok gri vardı o yüzden korktum ama sende tam aradığım gibi mavi duruyor.. bilmiyorum belki de senin şansına öyle denk geldi :/

blmm kı cnm sanmıyorum ama alacagın verde mavılık olarak ıce dan daha rısklı.. o yesıl gıbı .. ıce en azından mavı duracagı kesınnnn sadece bırz grılık olacak sen blırsın tabı mavı ıstedıgın ıcın ıce al dedım karar senın

ama bana nc büyük geldi cor da büyük gelcek muhtemelen char alcam,, almak zorundayım daha doğrusu ama ice çok açık haresi de siyah ne gereksiz şöyle yapsalar ya koyu mavi bir hare de slına salına taksak icelarımızı ya seda sen neden istanbulda değilsinki.. istanbulda olup ice olanlaaaaar kiiim

ben gelıyorum pzrtesı ıstanbula 5 gunlugune crystal arıyorum bendeeeeee :)

vetman bilir ben charme verde marinede karar kılmıştm eline yoktu mel aldım.Bnce charme verde marine yeşillik içeren bir aqua rengi ama mavilik ağır ben seviyorum net mavi için cor azul,mavima ayrıca sen charme grafitede alabilirsin

:))))) ok bende senden ıcemınt denerım olmazmı ayrıca cor ıce topazı ve quartzomda ıstanbulda gelecek pzrtesı elımee arzu ablada suan

tabi ki denersin şekerim yaaa :) tamam ozaman pzrtsi ve salı günü işim var ama çarşamba sana da uyarsa çok güzel olur :)

evet mavi ağırlıklı biraz yeşillik de var.. azul çok çok mavi geldi ama ice.. bilmiyorum istanbulda sedoshla buluştuğumuzda karar vercem

Son düzenleme:
evet mavi ağırlıklı biraz yeşillik de var.. azul çok çok mavi geldi ama ice.. bilmiyorum istanbulda sedoshla buluştuğumuzda karar vercem [/QUOTE]

pzrtesı salı zaten bızde alıswerıs yaapcakmısız carsamba nısanlım zaten 8 saatlık kucuk bır operasyon gecırecek bende 8 saat bosum yannız bu arada benım gozlerım 3 bucuk derecesı onları takıp nasıl goreceksın kı ???

evet mavi ağırlıklı biraz yeşillik de var.. azul çok çok mavi geldi ama ice.. bilmiyorum istanbulda sedoshla buluştuğumuzda karar vercem

pzrtesı salı zaten bızde alıswerıs yaapcakmısız carsamba nısanlım zaten 8 saatlık kucuk bır operasyon gecırecek bende 8 saat bosum yannız bu arada benım gozlerım 3 bucuk derecesı onları takıp nasıl goreceksın kı ??? [/QUOTE]

geçmiş olsun cnm yaa nişanlın işallah hemencecik atlatır :) benimkiler de numarasız sen nasıl görcksen ben de okadar görcem heralde neyse birbirimize yorum yaparız artıkın

geçmiş olsun cnm yaa nişanlın işallah hemencecik atlatır :) benimkiler de numarasız sen nasıl görcksen ben de okadar görcem heralde neyse birbirimize yorum yaparız artıkın [/QUOTE]

kızlar öldüm gülmekten
çaresiz birbirinizin aynası olacaksınız bu durumda,hatta 3 .bir kişiye bile ihtiyaç olabilir,o gözlemlesin sonuçlarıkeşke bende istanbulda olaydım

geçmiş olsun cnm yaa nişanlın işallah hemencecik atlatır :) benimkiler de numarasız sen nasıl görcksen ben de okadar görcem heralde neyse birbirimize yorum yaparız artıkın

kızlar öldüm gülmekten
çaresiz birbirinizin aynası olacaksınız bu durumda,hatta 3 .bir kişiye bile ihtiyaç olabilir,o gözlemlesin sonuçlarıkeşke bende istanbulda olaydım[/QUOTE]

niiiiil sen de gelsene yaaaa nolur noluuurr bi günlüğüneee çok eğleniriz valaaa

bu arada resimlemeyi unutmayın ,hem kendiniz incelersiniz,daha net görürüsünüz hemde bizimle forumda paylaşırrsınız,olmadı birlikte karar veririz,bol bol foto çekin

kızlar öldüm gülmekten
çaresiz birbirinizin aynası olacaksınız bu durumda,hatta 3 .bir kişiye bile ihtiyaç olabilir,o gözlemlesin sonuçlarıkeşke bende istanbulda olaydım

niiiiil sen de gelsene yaaaa nolur noluuurr bi günlüğüneee çok eğleniriz valaaa [/QUOTE]

inan çok ama çok isterdim çok ta güzel olurdu ama ben çok uzaklardayım ben manisada yaşıyorum tayin gereği ,bir ayağım izmirde öyle olsa kaçırmazdım inanın ,ama istanbul benim için hayal..izmirde ollsa atlar gelirdim ,ayarlardım işlerimi

kızlar öldüm gülmekten
çaresiz birbirinizin aynası olacaksınız bu durumda,hatta 3 .bir kişiye bile ihtiyaç olabilir,o gözlemlesin sonuçlarıkeşke bende istanbulda olaydım[/QUOTE]

:)))))) ya hadi ben yakından bakınca gorecem en azından yakını gorurum yanııı da mavıma nası gorecek 3 bucukla puslu puslu o ısdesede ne yakından ne uzaktan goremeycek ben artık resım ceker fotoraf makınesınde gosterırım sana mavıma senın durumun daha kotu :)))))))

niiiiil sen de gelsene yaaaa nolur noluuurr bi günlüğüneee çok eğleniriz valaaa

inan çok ama çok isterdim çok ta güzel olurdu ama ben çok uzaklardayım ben manisada yaşıyorum tayin gereği ,bir ayağım izmirde öyle olsa kaçırmazdım inanın ,ama istanbul benim için hayal..izmirde ollsa atlar gelirdim ,ayarlardım işlerimi [/QUOTE]

biz gelelim bari izmire orda buluşalım neyse yaaa belki bir gün olur da buluşuruz hakikkatten

kızlar öldüm gülmekten

:)))))) ya hadi ben yakından bakınca gorecem en azından yakını gorurum yanııı da mavıma nası gorecek 3 bucukla puslu puslu o ısdesede ne yakından ne uzaktan goremeycek ben artık resım ceker fotoraf makınesınde gosterırım sana mavıma senın durumun daha kotu :)))))))[/QUOTE]

mavişim her ihtimalle görmeye hatta seçmeye çalışacak
ya fotolarla vs hal ederisiniz bir şekilde..hazır buluşmuşken ,birkaç arkadaş daha eklense aranıza, fikir alışverişi olur artı lensleri deneme imkanı olur bu arada yanınıza solüsyon ve ayna almayı da unutmayın

mavişim her ihtimalle görmeye hatta seçmeye çalışacak
ya fotolarla vs hal ederisiniz bir şekilde..hazır buluşmuşken ,birkaç arkadaş daha eklense aranıza, fikir alışverişi olur artı lensleri deneme imkanı olur bu arada yanınıza solüsyon ve ayna almayı da unutmayın[/QUOTE]

gözlerimiz bozulmaz inşallah yaa ay allahım ne işlere kalkışıyoruz

yaşasın lens kardeşliğii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…