Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerimiz bozulmaz inşallah yaa ay allahım ne işlere kalkışıyoruz

yaşasın lens kardeşliğii [/QUOTE]

hepimizin gözü dönmüş durumda,soloticaya susuamışcasına,çaresizce her yolu deniyoruz

gözlerimiz bozulmaz inşallah yaa ay allahım ne işlere kalkışıyoruz

yaşasın lens kardeşliğii

hepimizin gözü dönmüş durumda,soloticaya susuamışcasına,çaresizce her yolu deniyoruz[/QUOTE]

gerçekten yaa bu nedir güldüm halimize neyse benikisi heves zaten biliyorum,, hevesim geçince artık lens fln görmem

Son düzenleme:
kızlarrrrr benim kafam karıştı şimdi bişey sormak istiyorum.

şimdi ben şöyle bi lens istiyorum gri-yeşil ama içinde azıcık da aqualık olmalı.verde marine bana fazla mavi geliyo mesela şimdi icmint miii cristal mı kafam darma duman oldu:S

bu arada beni mellerle tanıştıran solotica allah senden bin kere razı olsun,3 yıldır aynı sınıfta okuduğum KIZ bir arkadaşım güneş gözlüğü taktığım için beni azarladı,el sebep;gözlerim çok güzelmiş niye gözlükle gölgeliyomuşum.bizim bakkaldaki teyzede güzel gözlü kızım diye seviyo beni,hiç bozmuyorum,çok hoşuma gidiyo

kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)

yükleyebilmişimdir umarım ilk foto makyajsız diğerleri hafif makyajlı

ne desem az cunku harika kusursuz bayildim luthiencim mutlulukla gonul rahatligi ile kullan superler
cnm hem cok doallar hem de cok guzel bi ton cok sevindim yaa
cnm daha sonra azcik daha net resimler cekebilme sansin olursa ekleyebilirsen cok sevinirim. bir de gercekte uzaktan bakilinca renkli gozlu havasi verior mu onu merak ettim. eskileri o sekilde idi ama sonradan koyulastirmislardi ama simdi seninkiler umutlandirdi beni baya tatli bi acik yesile benzior uzaktan da belli ise tamamdir dicem cor mel almayi dusunuorm da ben de. crystal ile arasindayim kararsizim
sence senin cor meller benm albumumdeki cor mellere benzior mu fotolardan o sekilde gibi geldi bana bi goz atabilir misin onnara bi ara, gecen yaz ki cor meller onnar o rengi ariorm ben. ay oole ise cok sevinicem valla

cnm benm fgncecik hihi ah beni de unutmayip dusunmussun teskkur ederim tatlisimm! ay gordum ve bayildim sanirim eskisine cok yakin bi ton olmus

Son düzenleme:
evet cnm orta kahve gözlerim lot numarası hangisi oluodu skt 2016 kendi göz rengimi bi de lens şişesinin resmini ekleym ben tam bilmiyorum çünkü lot numarasını fln

bu en altta yazan 7 mi oluo lot numarası :44:

kendi gozlerin de cok cici cok begendim hem sekli hem rengi. guzel gozler ne taksa yakisio valla lense bu kdr bayilmamiz da senin guzel gozlerinin etkisi buyuk luthiencim

gecen yaz deneme yaptigim cor meller bunnar kapali alanda ama pencereden gelen isikla cekmistik. cok isik almiordu fotolardakinden az daha aciklardi cor meller . ay onceden bunnari bikac sefer eklemistim ama ayni msgde eklemek istedim kiyaslayabilmek icin :) cok heycanlandim valla ya

ay valla eskisine gore sanki daha da mi acilmis dicem simdi hafif bir grimsilik de var senin lenste sanirim oole mi luthiencim yoksa fotoda mi o sekilde goruorm ben. cok begendim seninkileri

edit: ay tuh eklenti olarak oldu luthiencigimin harikalari nese o sekilde acip kiyas yapabiliriz. ton farki var gibi geldi bana kizlar sizce?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 174837 Eki Görüntüle 174838

bunlarda gün ışığı crystal fotoları (prnt sc)

mavimacım seninkilerde bu renk mi duruyor?
fgnce bunlar senin gözlerin mi yaa bayıldımm ben bu rengee çok güzellerr valla

bambamcım senin mellerine bayılmıştım ben daha önce bakmıştım albümüne hatta mel siparişi verdiğimde çok dua ettim inşallah böyle dururlar diye renkleri hemen hemen aynı ben fotoları telefondan çektiğim için fazla net değiller ama senin mellerinle gerçekten çok benziyorlar ben o kadar memnun kaldım ki çok doğal durdular ve tam istediğim gibi bi yeşil oldular bu arada gözlerime iltifatların için de teşekkür ederim cnm o senin güzel görüşün ayrıca senin gözlerin de çook güzeller gerçekten ben melin sende duruşuna hayran kalmıştım dedim ya çok dua ettim inşallah bende de böyle dururlar diye :)) yarın daha net fotolar çekmeye çalışcam eklerim yine cnm :) ama bence mel almak istiyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin rengi gerçekten çok güzel uzaktan da belli oluyor rengi.bakalım takıp çıkcam yarın birgün aldığım tepkileri paylaşırım

valla bambam bence çok yakın gerçi senin gözler daha açık bende coru çok sevdim

ay ben de seviorm cor serisini berrycim. sana da cok yakisio bence corlar sen de cor verde marine var dimi o rengi sen de cok begeniorm ki normalde ilgimi cekmemisti o renk hic sen de gorunce begenmistim

hayatim cnm cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin valla harika durmuslar
cok sevindim ya acilmasina cok super kaynasmis renk harika eger cekebilirsen baska foto heycanla bekliorm bu harikalarin yeni fotolarini :79: ay uzaktan da belli oluo dedin ya nasi mutlu oldum hihi cok saol cnm paylasimin icin fotolar icin supersin!

heheh cnm ya valla beğenmenize çok çok mutlu oldum ben o kadar korkmuştum ki gelmeden önce büyük gelirse rengi güzel durmazsa fln diye.yani böyle fotolarda fln görüp hayran kalıodum beklentim arttığı için korkum da artıodu doğal olarak ama beklentilerimin de üstünde bişey oldu valla gerçekte daha doğal duruolar bugün hiç çıkartmak istemedim iyi ki bu foruma üye olmuşum ya hayatımın lensleriyle tanıştım sonunda bugüne kadar o kadar yapay lensler kullanmışım ki şu anda çok şaşırıyorum kendime hatta bugün eski lenslerimden birini bi gözüme taktım diğerine de mellerimi taktım arada uçurum var resmen

ay o kdr iyi anliorm ki seni ilk soloticam olan cor ice alinca ben de ayni seyleri dusunmustum nasil kullanmisim dier lensleri die gidip gidip aynaya bakip sasiriordum hihihi. ben de senin yaptigin gibi eski lensleri bi gozume takip karsilastirmistim dedigin gibi dunyalar kdr fark oluo arada gercekten de
cnm begenilmicek gibi deil ki begenmek deil bayildim bayildim hiihi icine sinmesine cok mutlu oldum

fdfddgdfsdfsdfsfds

bayıldım gule gule luthıen kullan sarımsılıktan kurtuldumu şimdi meller öyleyse 2,bi mel alıcam galıba..:90:

teşekkür ederim cnm valla öyle çok sarımsı değil gayet yeşil duruo beklentilerimin de üstünde oldu yani ama herhalde 2 gün sonra fln daha oturur rengi o zmn tekrar foto eklerim

ayyyy böyle yorumları aldıkça daha da heycanlanıyorumm daha mutlu oluyorum valla herkese tavsiye etcem artık herkes soloticalansın ama bi sorunum var sanırım bi gözümde hafiften batma oluyor gibi ama geçer herhalde bikaç kez kullanınca çünkü diğer lenslerde de ilk günlerde oluodu sanırım inşallah o hafif batma da geçer ztn öyle çok aşırı rahatsız edici bişey değil ama korktum birazcık :18:

denedim charm ice'ı da neden bende böyle durmuyor yaaaa (((((
bildiğin beyaz oldu zombi gibi olduu siyah hare beyazlıkta iyice sırttı lensin çapının küçük gelmesi de cabası.. iyi ki denemişim
neredeyse sendeki gibi güzel olacak diye direkt sipariş edecektim, ahh ahh işte herkes şanslı olamıor senin gibii:)

oylemı cnmmmmm (( cok ılgınc gercektennnn senın gozlerın heralde daha acık benımkınden ? yada ne bıleım yenı serılermı bnmkı gıbı acaba ? eskı serımı denedın? evet cnm ıyıkı denedın :)

lalcim bana da capi kucuk gelio gibi hafif kendi harem cikio lensten disari ozellikle nclerde o yuzden haresiz seriyi daha cok seviorm harelilerde iice kalin bi hare oluor sanirim o yuzden iice belirginlesior hare cunku gozun beyazinin ustune gelince simsiyah olmuo sanirim ama bizde gozun renkli kisminda kalio hare o yuzden iice belirgin oluo acik renkli lenslerde de iice goze batio sanirim belki seni de o yuzden seni rahatsiz etti. ice dusunuorsan cap acisindan cor ice dusunebilirsin belki cnmcm. ama rengi cok acik geldiyse sana cor serisi daha da acik durabilior. ice olmasa da tatlim senin lenslerinin hepsi harika ozellikle iceminti cok seviorm sen de

Son düzenleme:

ben de böyle diyebilecek miyiiiimmm bi gelselerr.... aynen benim de ilk soloticam olacak aynı korkularım şu an ben yaşıyorum ,gelseler de iyi ktü merakım gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…