Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Beklerizzizmire nerdeyse yaz geldi artık zaten,güzel olur:87:

ben 2'sinin de iki tarafını kullanabiliyorum ama bence de farklı renkler bendekilerin birbiriyle alakası yok:))
icemint yeşilimsi crystal mavimsi yani ki aradaki fark öyle böyle değil:))
ki sen daha iyi bilirsin tabii..:)))
şu izmir solotica günü harika olur ayarlayabilirsek gerçekten:)

ayy evet yaa,ne güzel olur

o zaman ayarlıyoruzzzz:)))
hatta liste yapalım
_lal_
berrylips
vetman10 ( yazdım vetmancım seni de yakınmış dedin e gelirsin kesin gelirsin:)) )

katılmak isteyen listeyi uzatsın:)) hem lensleri görürürz birbirimizde hem de çok kişi de toplarsak ki toplarız güzel bir gün olur bencee

kızlarrr, izmir günü mü yapıyoruz
eğer şartlarım uygun olursa bende gelirim ,sizleri birebir görmek ve tanımayı da çok isterim

hepimizin gözü dönmüş durumda,soloticaya susuamışcasına,çaresizce her yolu deniyoruz

gerçekten yaa bu nedir güldüm halimize neyse benikisi heves zaten biliyorum,, hevesim geçince artık lens fln görmem [/QUOTE]

Mavima cnm bukadar çok mavi seviyorsun niye hidrosummer azul düşünmüyorsun valla gördüğüm bilgiğin mavi ne yeşil ne gri aşık mavi.direk saf mavi istiyorsan düşün derim bence gözlerin koyu renk mi açık mı bilmiyorum ama damarsız opak bir lens koyuysa gözlerin çok güzel bi mavi olucağna eminim

arzu abla sen az çok biliyosun istediğim rengi..işte gri ağırlıklı yeşil ama aqualık da olucak yani quartzonun yarı opak halini istiyorum aslında bu durumda cristal mı icemint mi?

arzu abla sen az çok biliyosun istediğim rengi..işte gri ağırlıklı yeşil ama aqualık da olucak yani quartzonun yarı opak halini istiyorum aslında bu durumda cristal mı icemint mi?

Alcastecim senin istediğin renk crystal ile quartzo arası bir renk ancak biraz daha yeşilimsi dursun dersen crystal birazcık daha mavimsi dursun ıce gibi dersen icemint öneririm ancak senin gönlün daha çok yeşilden yana ise sana önerim crystal almalısın:)
Aslında ıcemint ile crystal birbirine çok benziyor ancak ince farklar var arada hep söylüyorum ıcemint biraz daha özel bir lens çünkü hem dokusu daha parlak hemde tersi kullanılabiliyor .
Sevgili Lal ben samimi olarak söylüyorum crystalin tersini kullanamamıştım hatta nilede crystal alırken söyledim ben hareli kısmını kullanamadım diye ancak kullananlar vardır benim gözlerim çok hassas ben en ufak bir iritasyonda lens kullanamayan birisiyim hatta ben lensleri takarken ellerimi yıkadıktan sonra havluyla bile kururlamam toz hav kalmasın diye havada kuruturum o kadar yani:)
Ancak ıcemintin tersini yüzünü takabiliyordum bir gün tersini bir gözümede yüzünü takmışım dışarı çıktım eşim dediki bir gözün hareli diğerinde hare yok o kadar rahatki ıcemintler anlamamışım birisini ters diğerini düz takmışım karışık çıkmışım aceleyle

Bambamcım seninki gibi durmayacağını bilsemde Cor Mel almaya karar verdim Luthienede çok yakışmış
İkinci tercihim bir aksi olmazsa Charme Verde Marine,çok düşündüm VM çok seviyorum:78:Youtubeda şu sarışın kahküllü hatunun videosunuda izlemiştim new opacity diye yayınlamış çok canlı bir mavi .İçimde kalıcak almazsam
Gerçi eşim onu hç beğenmez:18: ama meraktan ölürüm.
Daha sonra sanırım Grafite alıcam:97:

CANM BUNLAR YENI SERI NC MELMI,SU NC MELI ARASITRIDIGIM KADAR DERS YAPSAM UZMAN OGRETMEN OLURDUM:dd

Kızlar nc mel fotosunu aramaktan forum arası telak oldum:)ben beceremedım bırımız baslık acsada yenı serı nc mel fotolarını koysak oraya,nasıl olurrrrrrrrrrrr.)

hidrocor mel haresız olan dımı canm,sendekıde cok dogal durmus
,ben nc mel dusnuyorum,bırınde gordugum cok hosuma gıdıo oburunde kotu duuro fılan,bı ay oldu hala karar veremedım hangısını alcagıma

valla nc mel benim de çok hoşuma gidio ama açıkçası ben biraz korktum dediğin gibi bazılarında çok güzel dururken bazılarında kötü durmuş o yüzden cor mel almaya karar verdim ama şu anda çok memnunum gerçekten çok doğal duruyorlar.hidrocoru tavsiye ederim ben eminim memnun kalırsın.daha önce solotica kullandınmı hiç? bi de gözlerin ne renkti?

kendı gozlerım orta kahve canım,sendekı lens cok dogal durmua gercekten,ama ben harelı sevıyorum ,yinede durusuda sımdı aklımı kaırsıtırdı ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…