- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.001
izmire gelirim bak izmir Bursa yakın bana:) bende gelirim:)
SEDOSHCUM bu arada sen istanbula gidince kesin adresi verirsin bana gönderirim lenslerini:)
Bu arada ıcemint ve crystal farklı lenslerdir hem renk olarak farklılar hemde ıcemintin tersini takınca batmıyor ama crystalin hareli tarafını kullanamadım ben malesef..
SEDOSHCUM bu arada sen istanbula gidince kesin adresi verirsin bana gönderirim lenslerini:)
Bu arada ıcemint ve crystal farklı lenslerdir hem renk olarak farklılar hemde ıcemintin tersini takınca batmıyor ama crystalin hareli tarafını kullanamadım ben malesef..
ayy evet yaa,ne güzel olur
kızlarrr, izmir günü mü yapıyoruz
eğer şartlarım uygun olursa bende gelirim ,sizleri birebir görmek ve tanımayı da çok isterim
Evet yaa,hepimiz olalım işte:)))e şartları senin uygunluguna göre de ayarlarız biz de:))
hepimizin gözü dönmüş durumda,soloticaya susuamışcasına,çaresizce her yolu deniyoruz
arzu abla sen az çok biliyosun istediğim rengi..işte gri ağırlıklı yeşil ama aqualık da olucak yani quartzonun yarı opak halini istiyorum aslında bu durumda cristal mı icemint mi?
kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)
Eki Görüntüle 174761 Eki Görüntüle 174762 Eki Görüntüle 174760 Eki Görüntüle 174759 Eki Görüntüle 174758
yükleyebilmişimdir umarımilk foto makyajsız diğerleri hafif makyajlı
kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)
Eki Görüntüle 174761 Eki Görüntüle 174762 Eki Görüntüle 174760 Eki Görüntüle 174759 Eki Görüntüle 174758
bayıldım gule gule luthıenkullan sarımsılıktan kurtuldumu şimdi meller öyleyse 2,bi mel alıcam galıba..:90:
canm bu taktıgın yenı serı nc mel mı?
fgnce bunlar senin gözlerin mi yaa bayıldımm ben bu rengeeçok güzellerr valla
bambamcım senin mellerine bayılmıştım ben daha önce bakmıştım albümüne hatta mel siparişi verdiğimde çok dua ettim inşallah böyle dururlar diyerenkleri hemen hemen aynı ben fotoları telefondan çektiğim için fazla net değiller ama senin mellerinle gerçekten çok benziyorlar ben o kadar memnun kaldım ki çok doğal durdular ve tam istediğim gibi bi yeşil oldular bu arada gözlerime iltifatların için de teşekkür ederim cnm o senin güzel görüşün ayrıca senin gözlerin de çook güzeller gerçekten ben melin sende duruşuna hayran kalmıştım dedim ya çok dua ettim inşallah bende de böyle dururlar diye :)) yarın daha net fotolar çekmeye çalışcam eklerim yine cnm :) ama bence mel almak istiyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin rengi gerçekten çok güzel uzaktan da belli oluyor rengi.bakalım takıp çıkcam yarın birgün aldığım tepkileri paylaşırım
çok teşekkür ederim cnmLuthiencim yeni gördüm resimlerini, güle güle kullan cok ama cokk yakısmıs :))
canm bu taktıgın yenı serı nc mel mı?
hidrocor mel haresız olan dımı canm,sendekıde cok dogal durmusçok teşekkür ederim cnm
Hidrocor mel cnm bunlar yeni seri
hidrocor mel haresız olan dımı canm,sendekıde cok dogal durmus
,ben nc mel dusnuyorum,bırınde gordugum cok hosuma gıdıo oburunde kotu duuro fılan,bı ay oldu hala karar veremedım hangısını alcagıma
valla nc mel benim de çok hoşuma gidio ama açıkçası ben biraz korktum dediğin gibi bazılarında çok güzel dururken bazılarında kötü durmuş o yüzden cor mel almaya karar verdim ama şu anda çok memnunum gerçekten çok doğal duruyorlar.hidrocoru tavsiye ederim ben eminim memnun kalırsın.daha önce solotica kullandınmı hiç? Bi de gözlerin ne renkti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?