Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla cnm ben de B&L kullanmıştım ama soloticalarım geldikten sonra boşuna korktuğumu anladım yani B&L gibi damarlı bi lensi bile rahatlıkla kullanmışım sen de alınca aradaki farkı farkedersin ztn.eğer hareli seviosan nc mel al cnm ben de bugüne kadar hep hareli lensler kullandım ilk kez haresiz kullanıyorum ama çok memnun kaldım çok rahatlar.ama bu lenslerimden sonra nc serisi düşünüyorum açıkçası bu arada gözlerin de çok güzeller maşallah

sagol canım,nc lerıne kavusunca daha guzel olcaklar ınssss:)))sen daha fazla resım koyma yoksa hıdrocor a kayıcam ,bı ayda onu arastırıcam :)))

bu arada ben icemintlerimi değiştircektim vazgeçtim,, halam gördü bugün ve biraz da mavili bir makyaj yaptım ve o bile bayıldı.. kendisi kolay kolay beğenmez (benim gibi) lensten de tiksinir tabi soloticadan haberi yok kadıncağızın.. neyse mavi tonlarında makyajla aşık oldum icemintlerime benim için doğallık önemliydi ve eminim mavi lns alsam yeşil kadar doğal durmayacaktı :) o yüzden ben vazgeçtim icemintlerimle devam ediyorum

bencede böylesi daha iyi canım
bende keşke mel için aynı şeyi söyleyebilsem

bencede böylesi daha iyi canım
bende keşke mel için aynı şeyi söyleyebilsem

ya cancağzım meller sende olağanüstü durdu yaa neresini beğenmedin bi anlasam valla ben bayıldım sendeki duruşuna.. gözün nerdeyse siyah ona rağmen hem açmış hem de güzel bir yeşil durmuş.. grilik yok :) tabi yine de senin bileceğin iş.. istanbulda olsaydın bi denerdim senin melleri.. mavi olmicak bari yeşil alayım ya bu arada nil senin gibi ben de lensleri çifter çifter mi taksam :S amazon mavi var o çok güzel onun üstüne icemin taksam

canım ben mel sevmiyorum,kötü durmadı hatta gözümü ummudağımdan daha iyi açtı ama bana sıcak tonlar gitmiyor,cristal -grafite gibi soğuk tonlar yakışıyor bana.dolayısyla ne kadar güzelolursa olsun takarken elim mele hiç gitmiyor..ben lensleri üst üste sadece denedim ama hiç kullanmadım uzun süreli vs çünkü hiç sağlıklı değil,tavsiyede etmem...istanbulda olsaydın denerdin tabii,,sendede çok farklı durmazdı sanıyorum...

mellerden memnun dılmısın canm,senınkı yenı serımı
ben mel sevmiyorum sıcak tonlar bana yakışmıyor ben soğuk tonları seviyorum siera, evet yeni seri ...1963. sayfada resimlerim var,yada albümüme bakarsan görürsün charm mel var albümdede..

berrycim cor mel sana cok yakisir eminim cok guzel doal durur. lensler acilmis gibi gorunuor luthiencik saolsun gozlerimizi senlendirdi hihi
bendeki fotolarda biliorsun eski acik mellerleydi. seninle goz tabanimiz cok benzior sende de benzer duracaktir ay olur mu oole sey eminim daha da guzel olucaktir sendeki charm mellerin durusunu dusunuorm da corlari da harika olur eminim.
charm vm yi de ben acik ve orta tabanlarda cok hos buluorm. charm serisi seviorsun sen pupilin gecisi de senin tabaninla cok tatli oluo cor verde marineninde. sana VM cok gidio cor larinin suresi mi doldu tatlicim?

corlar burcunundu deneyip fotolamıştıkilginç gözlerimiz yakın onda yeşilimsi bende mavimsi duruyordu:44:

aaa oole mi ilginc gercekten tabanlariniz cok yakin gercekten de belki senin gozlerinde daha cok sarimsilik mi vardi acaba ondan mi aqua gibi oldu :79: orta - acik kahvelerde hos duran bi renk. guzel renkli makyajlar yaparsin sen ona tatli tatli durur

kızlar vizeler başladı başımı kaldıramıyorumm herkesin lenslerini güle güle kullanması dileğiyle......

sevgili brownicim basarilar diliorm sana vizeler icin kolay gelsin cnm ozletme kendini cok

sana lens kesınlıkle cok yakısıo canım:))))

ya kızlar ADINI FERİHA KOYDUM adlı dizi carptı bugün gzüme tekrarıymıs.. lara adlı karakterin de gözleri güzelmiş lens midir ki gri yeşil mi desem öyle bi renk .rastlarsanız bir bakn bakalım ....

ya kızlar ADINI FERİHA KOYDUM adlı dizi carptı bugün gzüme tekrarıymıs.. lara adlı karakterin de gözleri güzelmiş lens midir ki gri yeşil mi desem öyle bi renk .rastlarsanız bir bakn bakalım ....

lara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı

Vetmancim soloticada boyle bir renk bulabilir miyim?
Bu arada bu kizin gozleri lens. Dogal goz rengi kahverengi.

Son düzenleme:
lara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı

aslında böyle bi başlık mı açılsa "gzlerni en çok beğendiğimiz dizi karakterleri" lara ya gelince hani şu apartmandaki hyvansever kız var ya o.bugünki bölümde kzıın gözleri renkli idi bakim lens mi acaba diye araştrdım dğer bölümlerde kahve gözleri nasıl iş yav oldum ama kızın kendi gözleri kahveymiş bi ajansa bağlığmış ordaki bilgilerinde yazıyor

Sağol bambişim eşim beğenmez kesinverde marineyi ama cor meli sever sanırım:26:
Önce melle ısındırsam sonra vm:97::86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…