- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.021
Eki Görüntüle 174965 Eki Görüntüle 174965 bendekı yesıl lenslın durusu boyle,b l bu
Eki Görüntüle 174837 Eki Görüntüle 174838
bunlarda gün ışığı crystal fotoları (prnt sc)
mavimacım seninkilerde bu renk mi duruyor?
bencede böylesi daha iyi canımbu arada ben icemintlerimi değiştircektim vazgeçtim,, halam gördü bugün ve biraz da mavili bir makyaj yaptım ve o bile bayıldı.. kendisi kolay kolay beğenmez (benim gibi) lensten de tiksinirtabi soloticadan haberi yok kadıncağızın.. neyse mavi tonlarında makyajla aşık oldum icemintlerime benim için doğallık önemliydi ve eminim mavi lns alsam yeşil kadar doğal durmayacaktı :) o yüzden ben vazgeçtim icemintlerimle devam ediyorum
bencede böylesi daha iyi canım
bende keşke mel için aynı şeyi söyleyebilsem
mellerden memnun dılmısın canm,senınkı yenı serımıbencede böylesi daha iyi canım
bende keşke mel için aynı şeyi söyleyebilsem
ya cancağzım meller sende olağanüstü durdu yaa neresini beğenmedin bi anlasamvalla ben bayıldım sendeki duruşuna.. gözün nerdeyse siyah ona rağmen hem açmış hem de güzel bir yeşil durmuş.. grilik yok :) tabi yine de senin bileceğin iş.. istanbulda olsaydın bi denerdim senin melleri.. mavi olmicak bari yeşil alayım ya bu arada nil senin gibi ben de lensleri çifter çifter mi taksam :S amazon mavi var o çok güzel onun üstüne icemin taksam
ben mel sevmiyorum sıcak tonlar bana yakışmıyor ben soğuk tonları seviyorum siera, evet yeni seri ...1963. sayfada resimlerim var,yada albümüme bakarsan görürsün charm mel var albümdede..mellerden memnun dılmısın canm,senınkı yenı serımı
Bambamcım seninki gibi durmayacağını bilsemde Cor Mel almaya karar verdim Luthienede çok yakışmış
İkinci tercihim bir aksi olmazsa Charme Verde Marine,çok düşündüm VM çok seviyorum:78:Youtubeda şu sarışın kahküllü hatunun videosunuda izlemiştim new opacity diye yayınlamış çok canlı bir mavi .İçimde kalıcak almazsam
Gerçi eşim onu hç beğenmez:18: ama meraktan ölürüm.
Daha sonra sanırım Grafite alıcam:97:
corlar burcunundu deneyip fotolamıştıkilginç gözlerimiz yakın onda yeşilimsi bende mavimsi duruyordu:44:
kızlar vizeler başladı başımı kaldıramıyorummherkesin lenslerini güle güle kullanması dileğiyle......
canım ben mel sevmiyorum,kötü durmadı hatta gözümü ummudağımdan daha iyi açtı ama bana sıcak tonlar gitmiyor,cristal -grafite gibi soğuk tonlar yakışıyor bana.dolayısyla ne kadar güzelolursa olsun takarken elim mele hiç gitmiyor..ben lensleri üst üste sadece denedim ama hiç kullanmadım uzun süreli vs çünkü hiç sağlıklı değil,tavsiyede etmem...istanbulda olsaydın denerdin tabii,,sendede çok farklı durmazdı sanıyorum...
ben mel sevmiyorum sıcak tonlar bana yakışmıyor ben soğuk tonları seviyorum siera, evet yeni seri ...1963. sayfada resimlerim var,yada albümüme bakarsan görürsün charm mel var albümdede..
ya kızlar ADINI FERİHA KOYDUM adlı dizi carptı bugün gzüme tekrarıymıs.. lara adlı karakterin de gözleri güzelmişlens midir ki gri yeşil mi desem öyle bi renk .rastlarsanız bir bakn bakalım ....
sedoshcum nasil oldun? merak ettimlara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı
lara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı
sedoshcum nasil oldun? merak ettim
Sağol bambişim eşim beğenmez kesinaaa oole mi ilginc gercektentabanlariniz cok yakin gercekten de belki senin gozlerinde daha cok sarimsilik mi vardi acaba ondan mi aqua gibi oldu :79: orta - acik kahvelerde hos duran bi renk. guzel renkli makyajlar yaparsin sen ona tatli tatli durur
sevgili brownicimbasarilar diliorm sana vizeler icin kolay gelsin cnm ozletme kendini cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?