- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.041
ezeldeki keskin nişancı benim izmir güzelyalıdan arkadaşım rıza kocaoğlu,psikopat katil rolünde mi,keskin nişancıyı oynuyor ezelde demişlerdi rıza için,buz mavisi gözlü açık tenli o mu acaba,oysa onun gözleri ice ın çok açık bir hali gibi,beyaz gibidir onun gözlerilara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı
ezeldeki keskin nişancı benim izmir güzelyalıdan arkadaşım rıza kocaoğlu,psikopat katil rolünde mi,keskin nişancıyı oynuyor ezelde demişlerdi rıza için,buz mavisi gözlü açık tenli o mu acaba,oysa onun gözleri ice ın çok açık bir hali gibi,beyaz gibidir onun gözleri
Evet ya çok güzeldir gözleriarkadasınmııı selam sole dekı ne kdr guzel gozlerı warrrrrrrr tam ıstedıgım gıbııııııııııııııı buz mawısıııı :))mukemmelllllll
Evet ya çok güzeldir gözlerikapalı ortamda bile buz mavisi,gelmiyor ki izmire pek,görüşürsem söylerim canım selamını sedoshcum,saadet ışıl da çok hoş bir kız berrycim kızılderili gibi ama ayrılmışlar,baya da uzun süre çıktılar,doğulu karakteri oynamıştı poşulu falan yine büyük bir dizide,ezel mezel derken uçuyor bizimkisi,hadi hayırlısı
sedosh senne zaman ist gdp lenslerini alcaksn
bende cor ice sparişi verdm 2 haftaya gelşicek inş
benm gözlerim siyah nasıl durur cok merak ediyorum takınca hemen resim isteriz
lara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı
Eki Görüntüle 175027
Vetmancim soloticada boyle bir renk bulabilir miyim?
Bu arada bu kizin gozleri lens. Dogal goz rengi kahverengi.
ya kızlar ADINI FERİHA KOYDUM adlı dizi carptı bugün gzüme tekrarıymıs.. lara adlı karakterin de gözleri güzelmişlens midir ki gri yeşil mi desem öyle bi renk .rastlarsanız bir bakn bakalım ....
ben yarın gıdıyorum ıstanbula salı gunu alacam lenslerı cuma gece donerım kıbrısa artık cumartesı koyarım resımlerıııııı :) cor ıce super secım ice benım en çok beyendıım lens
kızlarr sizde de lensi taktığınız ilk günlerde kayma oluyormuydu? hafiften bi kayma var ama gözüm alıştıkça geçer mi acaba :44: bu arada bugün lenslerimi takıp çıktım aldığım tepkiler çok olumluydubi de solix diye bi solüsyon aldım kullanan var mı hiç?görevli kız onu önerdi çok iyi fln diye bende aldım ama bilemiyorum iyi mi yaptım inşallah renklerine bişey yapmaz :18:
saadet isil aksoyun da gozleri cok guzeeelllll allahim neden bize o gozleri vermedin
Sağol bambişim eşim beğenmez kesinverde marineyi ama cor meli sever sanırım:26:
Önce melle ısındırsam sonra vm:97::86:
canımmm daha ıyıyım 2-3 saatte bır gelıyor o ıgrenc agrı yanma falan ılac ıcıyorum hafıf seyler yıyorum gecıyor.. saol tatlımmmm sordugun ıcınn
ay sedosh daha önce bilseydim keşke bende senden rica ederdim zahmet olmazsa benimkileride Arzu Hanım seninkilerle İstanbula gönderirirdü böyle 3 hafta çile çekmezdim geldi gelcek diye
guzelim ne oldu sana nazar mi degdihayirdir ne agrisi bu ciddi bisi deildir umarim bir an once de gecer cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?