Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı
ezeldeki keskin nişancı benim izmir güzelyalıdan arkadaşım rıza kocaoğlu,psikopat katil rolünde mi,keskin nişancıyı oynuyor ezelde demişlerdi rıza için,buz mavisi gözlü açık tenli o mu acaba,oysa onun gözleri ice ın çok açık bir hali gibi,beyaz gibidir onun gözleri

rıza kocaoğlunu 2 sene önce aynı uçakta barselonaya gitmiştik yanında saadet ışıl aksoy vardı ikiside acayip salaştı

arkadasınmııı selam sole dekı ne kdr guzel gozlerı warrrrrrrr tam ıstedıgım gıbııııııııııııııı buz mawısıııı :))mukemmelllllll

arkadasınmııı selam sole dekı ne kdr guzel gozlerı warrrrrrrr tam ıstedıgım gıbııııııııııııııı buz mawısıııı :))mukemmelllllll
Evet ya çok güzeldir gözlerikapalı ortamda bile buz mavisi,gelmiyor ki izmire pek,görüşürsem söylerim canım selamını sedoshcum,saadet ışıl da çok hoş bir kız berrycim kızılderili gibi ama ayrılmışlar,baya da uzun süre çıktılar,doğulu karakteri oynamıştı poşulu falan yine büyük bir dizide,ezel mezel derken uçuyor bizimkisi,hadi hayırlısı

saadet isil aksoyun da gozleri cok guzeeelllll allahim neden bize o gozleri vermedin

sedosh senne zaman ist gdp lenslerini alcaksn
bende cor ice sparişi verdm 2 haftaya gelşicek inş
benm gözlerim siyah nasıl durur cok merak ediyorum takınca hemen resim isteriz

sedosh senne zaman ist gdp lenslerini alcaksn
bende cor ice sparişi verdm 2 haftaya gelşicek inş
benm gözlerim siyah nasıl durur cok merak ediyorum takınca hemen resim isteriz

ben yarın gıdıyorum ıstanbula salı gunu alacam lenslerı cuma gece donerım kıbrısa artık cumartesı koyarım resımlerıııııı :) cor ıce super secım ice benım en çok beyendıım lens

lara hangı karakterdı kı ?? dızılerde benım en cok beyendııgım fatmaguldekı mustafanın gozlerı bırde ezeldekı pıskopat katılın gozlerı

ezelde temmuz rolunu oynayan adamın gözleri gerçekten harika..o kadar açık renge bir de çok belirgin hareleri var :) hayalimdeki göz rengine sahip insanlardan birisi cillian murphy diğeri de ezeldeki katil...
zaten o adam cillian murphy nin türkiye şubesi gibi Allah nazardan saklasın ne diyim...inşallah türkiyede böyle tipleri daha sık görürüz insanın içi açılıyo valla

kızlarr sizde de lensi taktığınız ilk günlerde kayma oluyormuydu? hafiften bi kayma var ama gözüm alıştıkça geçer mi acaba :44: bu arada bugün lenslerimi takıp çıktım aldığım tepkiler çok olumluydu bi de solix diye bi solüsyon aldım kullanan var mı hiç?görevli kız onu önerdi çok iyi fln diye bende aldım ama bilemiyorum iyi mi yaptım inşallah renklerine bişey yapmaz :18:

ya kızlar ADINI FERİHA KOYDUM adlı dizi carptı bugün gzüme tekrarıymıs.. lara adlı karakterin de gözleri güzelmiş lens midir ki gri yeşil mi desem öyle bi renk .rastlarsanız bir bakn bakalım ....

arzu abla lensolduğu kesinleşti de renk konusundan emin olmadım ,cristal tonlarındaydı sanki izlediysen sence hangisi olabilir ki o ?

ay sedosh daha önce bilseydim keşke bende senden rica ederdim zahmet olmazsa benimkileride Arzu Hanım seninkilerle İstanbula gönderirirdü böyle 3 hafta çile çekmezdim geldi gelcek diye

cnm benm ilk gunner lens goze alisirken olabilio kayma bikac gune gecer diye dusunuorm yani lensin capiyla ilgili bi durum yoksa. ilk gunnerde normal tatlicik

saadet isil aksoyun da gozleri cok guzeeelllll allahim neden bize o gozleri vermedin

saadet de benm liseden sinif arkadasim ve sanirim ortaokuldayken ayni okuldaydik ama lisedeyken bikac sene ayni siniftaydik. gecmis zmn unuttum cok tatli cok guzel bir o kdrda akilli ve mutevazi bi kizdir. gozleri cok guzel cok acik hos bi renk onun da.

Sağol bambişim eşim beğenmez kesinverde marineyi ama cor meli sever sanırım:26:
Önce melle ısındırsam sonra vm:97::86:

hihihi eet melleri ozellikle esler erkek arklar fln begenio direk zaten kesinlikle mele bayilir bence de ii taktik berrycik sonra VM hhihih. hadi hayirli olsun simdiden guzel fotolarini bekliorm merakla

canımmm daha ıyıyım 2-3 saatte bır gelıyor o ıgrenc agrı yanma falan ılac ıcıyorum hafıf seyler yıyorum gecıyor.. saol tatlımmmm sordugun ıcınn

guzelim ne oldu sana nazar mi degdi hayirdir ne agrisi bu ciddi bisi deildir umarim bir an once de gecer cok gecmis olsun

ay sedosh daha önce bilseydim keşke bende senden rica ederdim zahmet olmazsa benimkileride Arzu Hanım seninkilerle İstanbula gönderirirdü böyle 3 hafta çile çekmezdim geldi gelcek diye

evet canımm ben arzu ablaya gelecegmı soyledıgım coktan senın lenslerı kargoya vermıstı yoksa bızde konustuk onu arzu ablayla keske bana werseydı dıye

guzelim ne oldu sana nazar mi degdi hayirdir ne agrisi bu ciddi bisi deildir umarim bir an once de gecer cok gecmis olsun [/QUOTE]

tatlımmmmm sorma majezık ısımlı hapı seker gıbı kullanıyordum her basım agrıdıgında falan ıctım gece yattım sabah hastanelık oldum mıdemde majezıkten dolayı ülser olmus yara yapmıs hap mıdeme... inanılmaz bır agrısı war sureklı..uzun bır sure boyle cekecekmısım gec ıylesırmıs .. ((( majezık ve apranax kullanmayın kızlarrrr...

guzelim ne oldu sana nazar mi degdi hayirdir ne agrisi bu ciddi bisi deildir umarim bir an once de gecer cok gecmis olsun

tatlımmmmm sorma majezık ısımlı hapı seker gıbı kullanıyordum her basım agrıdıgında falan ıctım gece yattım sabah hastanelık oldum mıdemde majezıkten dolayı ülser olmus yara yapmıs hap mıdeme... inanılmaz bır agrısı war sureklı..uzun bır sure boyle cekecekmısım gec ıylesırmıs .. ((( majezık ve apranax kullanmayın kızlarrrr...[/QUOTE]

Geçmiş olsun bebeğim yaadikkat et kendine,çok ağır ilaç tabi majezik 5 dk da kesiyor ağrıyı

Bambişcim geçen gün charme melleri taktım normalde farkeder ve ayy çıkar derdi hiç birşey demedi corlara sanırım sıcak bakar ,aslında koyu renkleri tercih ediyor freshlook greyleri beraber almıştık eşim göz doktoru bu arada
Bence grafiti beğenebilir ama saçımı bile boyamamı istemior doğal halim güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…