Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry hidrocor için neyazdığını tam anlayamadım doğal değilmi ordaki boşluk günışığında diye başladığın cümle

merhaba arkadaşlar benim gözlerim bal rengi ela karışımı bana ocre nc yada charm serisi olur mu yardım edermisiniz bana üstteki resimdeki güzel durmuş

gene ben yada tuba büyüküstünün göz rengi gibi durması için ne renk alabilirim daha önce cor mel aldım sarımtrk biraz cırt durdu koyusunu istiyorum ben yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

gene ben yada tuba büyüküstünün göz rengi gibi durması için ne renk alabilirim daha önce cor mel aldım sarımtrk biraz cırt durdu koyusunu istiyorum ben yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

valla canım cor meli açık bulduysan cor ocre çok daha fazla acıyor onu söyleyebilirim..
madem gözlerin bal rengi o zaman cor verde deneyebilirsin bence tuba büyüküstünden bile muhteşem bir renk olur ve göz rengin açık olduğu için çok da doğal olur:)

yine netten arakladığım tam emin olmamakla beraber cor verdenin (bence) açık kahve gözde duruşu. ki senin gözlerin bence bu kızın gözlerinden daha açık renk o nedenle harika bir ton tutturabilirsin.

Son düzenleme:
arzu haniiimmm :) nerelerdesiniz?

arzu abla lensolduğu kesinleşti de renk konusundan emin olmadım ,cristal tonlarındaydı sanki izlediysen sence hangisi olabilir ki o ?

cnm o kızın gözlerini yakından hiç çekmşiyorlarki karsıdan ışıl ışıl lensli ama belkide yakından asla almayacağımız kadar kötü ve yapay duruyor olabilir ama yine de dikkat edeyim bakalım ne renkmiş gözleri

canım soloticada bence göz ile en iyi kaynaşan ve günışığında en az belli olan seri hidrocor azul hariç hidrocor serisi tabi yeşil veya bal rengi gözdede azul hoş olabiliyor.bu şahsi fikrim

canım soloticada bence göz ile en iyi kaynaşan ve günışığında en az belli olan seri hidrocor azul hariç hidrocor serisi tabi yeşil veya bal rengi gözdede azul hoş olabiliyor.bu şahsi fikrim

Sen denemişsin galiba cor serisini canım,nasıl,bariz hare oluşturuyor mu kendi gözün alttan,ben nc de hare sorunu yüzünden birçok bayandan gözlerin lens mi lafını duydum da

canım ben azul kullanıyordum ve gayet memnundum taaki evde lenslerimi kaybedene kadar:)) ki gözlerim normalde bal rengi değil anca güneş vurunca:)
evet doğallık konusunda haklısın cor serisinin üstüne yokk pupil dışında ele verecek hiç birşey yok pupilin geçişide aslında çok doğal, keskin şekilde değil asla ama dediğin gibi bazı renklerde ice gibi mesela ortadan kahverengi çıkması imkansız renklerde ordan kendini ele verebilir:)
yoksa özellikle yeşil ve benzeri renklerde kesinlikle asla ve asla anlaşılmaz:))

Yani düzgün her tarafında hare oluşuyor mu cor serisinde,nc de hare hem var hem yok gibi duruyor bende 8.6 çapım çünkü,hep soruyorlar lens mi diye o yüzden cor mu charme mı alsam diye kararsızım,charme da kayarsa kesintisiz hare oluşması gerekiyor ya gözde o olmazsa diye tereddüt ediyorum

Umarım bulursun canım azullerini,çok yakışıyordu çünkü,nazar mı değdi ne,çok bütünleşmişti gözünle

ne şanslısın canım ya desene bende cor ocre facia durur bende melden açık diyince pek bi heveslenmiştim de

senin ne renk ki?
ben de geçen bir arkadaşıma koyu gözler lens konusunda daha şanslı diye dert yanıordum:))
mesela meller neredeyse grimsi derecede yeşil oluyor. bende en fazla sarı-bal gibi falan oluyor.
icelar bildiğin bebek mavisi oluyor. bende bildiğin beyaz :)
graphiteler deniz mavisi oluor ki bnde gri boz bir renk:S
crystal,icemint vs bile koyu gözlerde daha pastel duruyor:)
biz sadece azul,verde, verde marine de daha şanslıyız:))
ocre bile koyu gözlerde daha bi hoş grimsi yaa:)) geçen bir fotoğrafta görmüştüm bulursam eklerim bombaydı:))

buldum ve ekliyorum
bu flaşsızmış

bu da flaşlıymışş

ki adamın gözler bildiğin siyah:) kendi de siyah zaten

Son düzenleme:
benim gözüm hareli değil cor çok doğal durdu.Güneş senin gözünde bal rengi ise azul güzeldir mutlakaben hidrocor ice i tutmadım doğal görünmediği için değil renk çok açık bana o

bence corlarda hare çıkması hem gözün kendi haresinin belirgin olmasıyla alakalı hem de dediğin gibi gözün bombe ve çapıyla göze bugune kadar gözlemlediğim kadarıyla hare anca göze tam oturunca oluşuyor, cor serisi gözde taşma yapıyorsa yani büyük geliyorsa biraz hare pek belli olmuyor.
mesela göz çapı benden küçük bir arkadaşımda hare gözükmüyordu ki göz rengimiz yakındır. bende gözüküyor.

arkadaslar solotica quartzo yada esmeralda almayı dsuunuorm...ankarada deneyebilecğim bi yer warmı? yada elinde bu lensler olup denettirebilecek olan deneme parası veririm:):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…