- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.061
xxxxxxxxxxxxx
bu da cor ocrenin bendeki duruşuna bulabildiğim en yakın renk:)
orada denediğimde o kadar büyülenmiştim ki ellerinde satılacak cor ocre olsa hemen alıverecektim.
doğal hare bundan bile belirgin oldu bende:)
Şimdiye dek Burcu84 le beraber çok lens denedik ve gördük fikirlerimi nacizane söyleyeyim
Esmeralda ilk lensim çok yoğun bir yeşil 3 lü seride sözde en yapayı ama iç mekanda gören herkes çok doğal buldu.Günışığında evet belirgin ama olmayan bir hidrocor ları gördüm.
Hidrocor İce kapalı ortamda taktım çok doğal ancak flaşlı fotolarda çok beyaz çıktı ürktüm Burcu84 gözünde tüm ışıklarda gördüm pupil boşluğu asla göze batmıyor .Açık renk sevenlere öneririm.
Hidrocor Verde Marine çok tatlı bir renk ancak bence açık orta kahve gözlerde muhteşem durur artı beyaz tenli değilsen doğal olmuyor.
Hidrochame Mel bana çok güzel tonu geldi çok doğal haresi göze batmıyor.
Hidrocharme Ocre gözüm homojen bir renk değil mel gibi durdu Burcu 84de amber durdu ki aynı sayılır göz rengimiz.
Hidrocharme Azul tam mavi ancak ben ton olarak doğal bulmadım.
gene ben yada tuba büyüküstünün göz rengi gibi durması için ne renk alabilirim daha önce cor mel aldım sarımtrk biraz cırt durdu koyusunu istiyorum ben yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
lal senin gözlerin ne renk canım ?
arzu haniiimmm :) nerelerdesiniz?
arzu abla lensolduğu kesinleşti de renk konusundan emin olmadım ,cristal tonlarındaydı sanki izlediysen sence hangisi olabilir ki o ?
göz rengim ışığa göre orta kahve ile bal arasında gezinmekte:)
canım soloticada bence göz ile en iyi kaynaşan ve günışığında en az belli olan seri hidrocor azul hariç hidrocor serisi tabi yeşil veya bal rengi gözdede azul hoş olabiliyor.bu şahsi fikrim
canım soloticada bence göz ile en iyi kaynaşan ve günışığında en az belli olan seri hidrocor azul hariç hidrocor serisi tabi yeşil veya bal rengi gözdede azul hoş olabiliyor.bu şahsi fikrim
Umarım bulursun canım azullerini,çok yakışıyordu çünkü,nazar mı değdi ne,çok bütünleşmişti gözünlecanım ben azul kullanıyordum ve gayet memnundum taaki evde lenslerimi kaybedene kadar:)) ki gözlerim normalde bal rengi değil anca güneş vurunca:)
evet doğallık konusunda haklısın cor serisinin üstüne yokk pupil dışında ele verecek hiç birşey yok pupilin geçişide aslında çok doğal, keskin şekilde değil asla ama dediğin gibi bazı renklerde ice gibi mesela ortadan kahverengi çıkması imkansız renklerde ordan kendini ele verebilir:)
yoksa özellikle yeşil ve benzeri renklerde kesinlikle asla ve asla anlaşılmaz:))
ne şanslısın canım ya desene bende cor ocre facia dururbende melden açık diyince pek bi heveslenmiştim de
Umarım bulursun canım azullerini,çok yakışıyordu çünkü,nazar mı değdi ne,çok bütünleşmişti gözünle
Yani düzgün her tarafında hare oluşuyor mu cor serisinde,nc de hare hem var hem yok gibi duruyor bende 8.6 çapım çünkü,hep soruyorlar lens mi diye o yüzden cor mu charme mı alsam diye kararsızım,charme da kayarsa kesintisiz hare oluşması gerekiyor ya gözde o olmazsa diye tereddüt ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?