Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aynen canımm cor mel de kullanmıştım onda da belirgin hare olmuyordu. azulda net bir hare çıkıyor:)
onun dısında lens göze büyük gelip taşma yaptı mı da corlarda hare cıkmıyor onu farkettım.
galıba lensın kenarına dogru opaklık azalıyor.
gözün çapı küçükse hareli kısım opak yere denk geliyor hare belli olmuyor.
kimisinde pupil daha geniş oluyor ya bu da lens çapı büyük gelince karsılasılan bir durum bence.
mesela bak vetmanın son eklediği fotolardaki kıza dikkat edersen göz çapı küçük ve pupilli kısım gözü daha çok kaplamış o yüzden de kahverengi daha çok çıkmış.
mesela senin göz çapın büyük ve pupil bu kadar çıkmıyor:)

Son düzenleme:
Aynen lalcim sana katılıyorum bak aynı kızda cor serisinin bütün renkleri tam oturmuş sadece nc crystal serisi taşmış bu opaklıktan kaynaklanıyor göz bc değerleriniz biraz küçükse nc serisini taşımak zorlaşıyor soloticalarda .Cor ve charm saha risksiz ancak gördüğünüz gibi kızın bu taşmayı hiçde önemsediğini sanmıyorum mutlu mutlu kullanıyordur eminim crystallerini:))

evet lalcim lensin pupil çevresi ve dış kenarları daha şeffaf..orta kısmı biraz daha opak...sanırım harelenme yapsın diye kenarlarını az opak yapmışlar
evet canım resimdeki kızın gözünde pupil boşluğu çok belli oluyor..bence lens takmasın o kız kendi gözleri daha iyi valla

kızlar hidrocor ice kullanan var mı? buz mavisi istiyorum ama crystal ve icemint yeşile dönmüş iyice koyu kahve gözde duruşu nasıldır ki acaba? kurt gibi olmayalım buz muz derken

francescim ben kullaniorm cor ice acik renkleri sevdigimden rahatsiz olmuorm acikligindan tek sorun o kdr acik renk gozun ortasinda kahvelik olmaz olayi ama sadece goz bebegi kuculdugunde ele verebilir direk gun isiginda olabilir bi durum bu da. onun disinda ben demesem kendi gozum saniorlardi insanlar

canım önceki sayfalarda var kendi gözlerim çok koyu kahve hatta fotolarda bildiğin siyah ocre nasıl olur kestiremiyorum tam bide aynı şekilde bende cormu charm mı konusunda gidip geliyorum sen ne dersin melde ve ocrede cor mu charm mı

ice bu kızda tam gri olmuş çok beğendim valla:81:çok açık durmamış grafiteden daha çok beğendim ki tam güneşe bakıyor.Normal gün ışığındagöz bebeği bu kadar küçülmez ve harika olur:90:
Hidrocorlar çok güzel

Sayin Lal, kullandiginiz solotica lenslerdeki pupil boslugu nasil duruyor gozunuzde ?

Evt bencede kızın göz yapısı harika bende çok begendim concordiacım:)

orta kahve gözde hıdrocor marine

Sayin Vetman, eklediginiz resimler icin tesekkur ederim cok faydali oluyor deneme sansi olmayan benim gibiler icin ve tabiiki tum resim ekleyen arkadaslarada tesekkur ederim. NC ve Cor serisindeki pupil bosluk olculeri aynimidir? Eklemis oldugunuz resimlerdeki renkler muhtesem ama gorunen pupil boslugu icin yorumunuz nedir?

canımm gözlerinin çapı ne? yani diası ? ona göre söyliycem 14,2nin altında dialarda charm çok güzel oluyor 14.2 ve üstüyse düşünme cor al derim:)

Merhaba idgül rica ederim :) bencede kendi göz renginize yakın renkte lenslerin duruşlarını görmek sizdede lenslerrin nasıl duracağını tahmin edebilmenizi sağlıyor .Soloticanın en dar pupili olan serisi esmeralda topazio ve quartzodur birde yeni çıkan hıdrosumer serisinin pupilleri oldukça dardır.
Diğer üsttede resimlerini yüklediğim yarı opak serilerin pupil boşlukları hemen hemen tüm serilerde aynıdır .Soloticanın pupil boşlugu rainbowlara göre daha dar örneğin giallo ile meli kıyaslarlar ama melin pupil boşlugu rainbowdan iki kat dar mesela:)

14.5 canım ama corda hafif kendi gözüm görünüyo kenarlardan küçük gelio birazcık

hımm o zaman charmdan ve icemint,crystal dışındaki nclerden uzak duracaksın. soloticanın çapı 14,2.
benim de diam 14.2den büyük ve küçük geliyor charm ve klasik nc serisi.
sana da küçük gelecektir.
cor bile taşma yapıyor diyorsan gene tek seçeneğin cor corun taşma yaptığı gözde klasik nc yada charm tahmin bile edemiorumm:) ya da hiç taşma yapmasın diyosan icemint yada crystal onlar nc olmasına ragmen çap olarak corlardan da büyük.

teşekkür ederim lal cim cevabın için,ben belli olmayan yani böle ela yeşil karışımı bir renk istiyorum acaba charm mel alsam cor mele göre daha koyu dururmu acaba, ya gözleri bal rengi ela olan arkadaşların melli resimleri var mı baksak bi

hımm bir tane arkadas vardı ela gözlüydü charm mel kullanıyordu hoş bir yeşil olmuştu ona
baktım şimdi mellll nickli arkadasımızmış onun profilini incelersen ona sorarsan sende nasıl durabileceği konusunda yardımcı olabilir.
onda charm meller harika durmustu mesela ki normalde charm serisinden nefret ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…