Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benim gözüm aslında açık değil dış kısımlarında hafif sarılıklar var

gün ışığında kendi gözüm

charme mel yeni çektim rengi biraz değişti sanki

istediiğim cor mel tonu

istediiğim cor mel tonu

flaşlı kendi gözüm

sizce cor mel güzel olurmu yukarıdaki tonları yakalabilirmiyim

benim gözüm aslında açık değil dış kısımlarında hafif sarılıklar var

sizce cor mel güzel olurmu yukarıdaki tonları yakalabilirmiyim

berry31'cim fikir olması açısından ekliyorum cor mellerimi
http://hizliupload.com/img/58265610012564395862.jpg
bunlar hem bir önceki seri(koyu olanlardan) hem de benim gözlerim seninkinden daha koyu. ve bende bile böyle durduysa sende çok daha açık ve güzel durur diye düşünüyorum

lal sen hem cristal hem icemint hem de quartzo kullanmış biri olarak.şimdi quartzo bende de var ne yazık ki pupil geçişi resmen zart diye olduğundan gündüz takamıyorum ama o renge yakın daha doğal olan sence icemint midir cristal mıdır?heyecanla bekliyoruummm

canım üçüde yanar döner renkler:)
bir de soloticanın her lensi aynı boyamadığı da malum.
ama bendekileri baz alarak cevaplarsam, bendeki quartzo daha mavimsi o yüzden crystalimle daha bir benzeşiyorlar:)

Son düzenleme:
arkadaşlar charme ocrelerim geldi, ben de sizin için fotoğraf çekip yükledim,ben renk olarak beğendim, tek rahatsız eden,biraz bulanık görüşlü olması, ama her gün takmayacağım için çok önemli değil.
bakın bakalım beğenicek misiniz ?

Eklentiler

• $DSC03615.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC03612.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC03630.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSC03652.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC03639.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC03614.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37

gözleriniz çok koyu kahve sanırım.Bayağı iy acmıs gle gle kullanın

doğallıklar kraliçesi
charm'ın kalın haresi görünmemiş üstelik, göz çapınız büyük geldiği için mi acaba? süper süper

doğallıklar kraliçesi
charm'ın kalın haresi görünmemiş üstelik, göz çapınız büyük geldiği için mi acaba? süper süper

teşekkür ederim frances, evet öyle haresi kalın durmadı, natural colors ocre gibi durdu,benim gözler koyu renk olduğu için olabilir

gerçi burda uzman vetman arkaaşımız var, o söyleyebilir mi fikrini, nerdesin vetman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…