Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaa ayrıca madem ela gözlüsün çok iddialı olmayan bir yeşil istiyosun
2 önerim daha var göz tabanınla birleşince soloticadan bile daha doğal sonuç elde edebilirsin bunlarla
1.si adore yellow 3 aylık bir lens fiyatı da uygun 40-60 arası değişiyor satıcısına göre sende harikalar yaratabilir:)
2.yıllık diyorsan soleko queen color giallo ama rainbow giallo değil karıştırma rainbow da hoştur ama seni çok açar:) bu soleko giallo da yıllıktır 130-170 arası piyasada bulabilirsin:)

onlarıda denedim canım gözlerimde batma ve yanma yaptılar şu zamana kadar solitikalar kadar rahat bir lens görmedim saatlerce takabiliyorum o yüzden arayışlarım soloticalar üzerinde yardımların için teşekkür ederim verde rengini deneyebilirim ama aslında mavide düşünmüştüm azul rengi sence nasıl durur açık mı olur graffitiden daha koyu bir renk değilmi,

ihih evet seni biliyorum zaten beni benden aldı cor ice'ların seninki gibi dursa keşke. lila gibi durur diyorlar koyu kahve gözde ama netten baktıklarımın hepsi çok güzeldi ya da ben lila rengini bilmiorum

vetman bu çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeel.senin gözlerinle hemen hemen aynı benimkiler ama göremedim fotoğraflarını cor ice'larla. sevmiyo musun onları :26:

francescim charm ıce ,icemint ve crytali kullanınca cor ıce a sıra gelmedi ondandır :)stoga yeterince cor ıce stoklayıp kendimede bir adet edinirsem cor ıce resmi yüklüycem ancak gelen gidiyor stok yetişmediği için bana cor ıce kullanmaya fırsat gelmedi bir türlü cor ıce çok tutulan bir renk.Birde ıceın cor ve charmı tercih ediliyor dünyada nc serisini pek tercih eden yok

arkadaşlar charm ocrelerim bugün gelicekmiş,gözüm yolda bekliyorum ama hangi lens suyunda bekletmek lazım çok araştırdım ama karar veremedim, evde benim kullandığım opti-free lens suyum var,o uygun mudur? rengini falan değiştirmesin ? :44:

tamam tatlm sağol cevabın için. ben crystal veya icemint alıcaktım ama hem yeşile döndüler hem de sevgili göz çapıma güvenemedim taşar diye ice'lar hem istediğim ton hem doğal. yalnız tek korkum kurt bakışlı olmak

optifree kullanmıştım ben canım rengi bi garip oluyo daha koyu ve dumanlı solocare daha canlı tutuyo sanki.

optifree kullanmıştım ben canım rengi bi garip oluyo daha koyu ve dumanlı solocare daha canlı tutuyo sanki.[/QUOTE]

öyle mi dersin? off çok fena. solocare alayım o zaman hemen,peki solocare de protein temizliğini iyi yapabiliyo mu?

cristal sipariş verdim zaten bakalım umarım küçük olmaz canım

resim isterizzzz nolur nolur keremini hayırlı olsun şimdikten

teşekkürler yosuncum, inşallah bugün gelir. ama resim konusu nasıl olacak bilmiyorum, ben utanırım yaww , du bakalım eğer beğenirsem bi düşünürümm
şaka bi yana 40 gündür bekliyorum, 1 gün daha beklemek ne zormuş !!

charm ocre benim de sevdiğim renklerden ocre'de hare daha çok seviyorum ben.evet fotoğraf bekliyoruuz. ha bu arada solo care gerçekten ideal arındırma için. kimsenin sorun yaşadığını zannetmiyorum. gerçi ben opti free'de de rahat etmiştim ama rengi çamura döndüydü

sadece gözünü eklersin canım buda bahanemi bizene bizene isteriz

teşekkür ederim lalcim berry keremini ve mermaid i bende merakla bekliyorum bundan sonraki lensim ya ocre ya mel olucak yeni fotolara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…