- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.121
teşekkür ederim lal cim cevabın için,ben belli olmayan yani böle ela yeşil karışımı bir renk istiyorum acaba charm mel alsam cor mele göre daha koyu dururmu acaba, ya gözleri bal rengi ela olan arkadaşların melli resimleri var mı baksak bi
aboo ne renk olmuş öle çok korktum valla şükrettim sarı cırt bi renk oluyor benim cor mel takınca ama iyikide böle değil
:)
francescim ben kullaniorm cor iceacik renkleri sevdigimden rahatsiz olmuorm acikligindan tek sorun o kdr acik renk gozun ortasinda kahvelik olmaz olayi ama sadece goz bebegi kuculdugunde ele verebilir direk gun isiginda olabilir bi durum bu da. onun disinda ben demesem kendi gozum saniorlardi insanlar
francescim charm ıce ,icemint ve crytali kullanınca cor ıce a sıra gelmedi ondandır :)stoga yeterince cor ıce stoklayıp kendimede bir adet edinirsem cor ıce resmi yüklüycem ancak gelen gidiyor stok yetişmediği için bana cor ıce kullanmaya fırsat gelmedi bir türlü cor ıce çok tutulan bir renk.Birde ıceın cor ve charmı tercih ediliyor dünyada nc serisini pek tercih eden yok
optifree kullanmıştım ben canım rengi bi garip oluyo daha koyu ve dumanlıBugün, 13:54keremini
arkadaşlar charm ocrelerim bugün gelicekmiş,gözüm yolda bekliyorum ama hangi lens suyunda bekletmek lazım çok araştırdım ama karar veremedim, evde benim kullandığım opti-free lens suyum var,o uygun mudur? rengini falan değiştirmesin ?
hımm o zaman charmdan ve icemint,crystal dışındaki nclerden uzak duracaksın. soloticanın çapı 14,2.
benim de diam 14.2den büyük ve küçük geliyor charm ve klasik nc serisi.
sana da küçük gelecektir.
cor bile taşma yapıyor diyorsan gene tek seçeneğin cor corun taşma yaptığı gözde klasik nc yada charm tahmin bile edemiorumm:) ya da hiç taşma yapmasın diyosan icemint yada crystal onlar nc olmasına ragmen çap olarak corlardan da büyük.
arkadaşlar charm ocrelerim bugün gelicekmiş,gözüm yolda bekliyorum ama hangi lens suyunda bekletmek lazım çok araştırdım ama karar veremedim, evde benim kullandığım opti-free lens suyum var,o uygun mudur? rengini falan değiştirmesin ? :44:
teşekkürler yosuncum, inşallah bugün gelir. ama resim konusu nasıl olacak bilmiyorum, ben utanırım yaww, du bakalım eğer beğenirsem bi düşünürümm
şaka bi yana 40 gündür bekliyorum, 1 gün daha beklemek ne zormuş !!
teşekkürler yosuncum, inşallah bugün gelir. ama resim konusu nasıl olacak bilmiyorum, ben utanırım yaww, du bakalım eğer beğenirsem bi düşünürümm
şaka bi yana 40 gündür bekliyorum, 1 gün daha beklemek ne zormuş !!
cristal sipariş verdim zaten bakalım umarım küçük olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?