Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lensi olanlaaaar olmayanlar,,

lensi olupta beğenenleeeeeer beğenmeyenleeeer..

kızlar valla hepinisi çooook seviyorum yaaa.. ayy şuan felake ötesi mutluyum ve elimde olsa mutluluğumdan her birinize göndermek isterdim

iyi ki varsınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :13::93::97:

bu arada KREMİNİ kaşlarının şekline de rengine de bayıldım,, lenslerin cuk olmuş maşallah :) iyi günlerde kulaaaaan şekerim

Yaa kızlar yardım edin...! Esmeraldamı güzel qartzo mu?? Ben çarpıcı iddialı renklerden yanayım..quartzo da güzel bi renk sanki aama bilmiorum karar veremedim..

maviMa , canımsın çok teşekkür ederim..bakanın gözleri güzel ki güzel buluyor... moralman eksilerde olan koyu gözlü arkadaşlarıma tavsiye ediyorum bu lensi, hem lens taktığımı anlamasınlar,hem de kendimi daha güzel hissedeyim diyenlere... 30 yaş sendromuma çok iyi geleceğini düşünüyorum

mutluyum mutlusun mutlu mutluyuz mutlusunuz mutlular

bu arada söylemeden edemiycem,yıllarrdır numaralı lens kullanan biri olarak, solotica lar gözüme fena batıyo bu ne yaawww , hiç rahat değiller

kızlar merhaba bu akşam cor grafite aldım yenı seri nasıl bilmiorum bende nc mel vardı onu sattım bakalım bu yenı gelenler nasıl olucak ?yeni seri hakkında bişey bişlen var mı acabaaa:18:

seri derken hidrocharm ocre ,daha yeni yaa
bir iki saat gözümde kaldı diye bu kadar batma yapar mıymış bu ,dayanamadım çıkardım artık (

başka şikayet edenler de mi var ezginaz cım ????

evet canim okudum bir yerlerden batma kayma gibi sorunlar yasayanlar vardi.
canim umarim bu sorun ortadan kalkar.uzuldum. solotica konusunda henuz tecrubem yok. deneyimli arkadaslar bakalim ne diyecek. belki de kullandigin solusyondandir canim. ben de yillardir lens kullaniyorum. hicbir markada genelde boyle bir sorun yasamadim. bir tek gozlerim yorgunken ya da rahatsizken batma oluyordu. charme ice siparisi vermistim benim gozler de hassas umarim bir sorun yasamam

Son düzenleme:
şimdi lensi ilk takışım olduğu için, yani orijinal şişesindeki su batma yapmış olabilir,ben onu şimdi optifree ye koyayım,souflon yok bende çünkü. onda beklesin bakalım gene aynı şey olursa yazarım burdan

varya bu lensi takamazsam kendime çok gülerim bunu mu bekledim 40 gün, al sana renkli lens diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…