Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu arada söylemeden edemiycem,yıllarrdır numaralı lens kullanan biri olarak, solotica lar gözüme fena batıyo bu ne yaawww , hiç rahat değiller

Keremini bende ocrelerin sendeki durusunu cokk begendim:) masallah kas goz guzel olunca her renk yakısıyor:) Lensin batmasına cok uzuldum ancak uzun sure seffaf lens kullandiysan belki gozun alısma surecinde biraz batma yasaman normaldir. Bende de benzer bir durum söz konusu su sıralar umarım kısa sürede gecer

seri derken hidrocharm ocre ,daha yeni yaa
bir iki saat gözümde kaldı diye bu kadar batma yapar mıymış bu ,dayanamadım çıkardım artık (

canım üzülme..solusyondan kaynaklanıyor olabilir..solusyon markası gözüne uymuyordur..bende mesela renu ve solocare aqua iyi gelmiyor...sauflon hassas gözler için ama nemlendirme özelliği yok...nemsizlik de rahatsızlık veriyor olabilir...

sağol güneş. optifree ye koydum artık yapacak bişey yok,eğer bu lensin oksijen geçirgenliği acueve oaysıs ten düşükse, gözlerim ondan rahatsız olmuş olabilir

sağol güneş. optifree ye koydum artık yapacak bişey yok,eğer bu lensin oksijen geçirgenliği acueve oaysıs ten düşükse, gözlerim ondan rahatsız olmuş olabilir

oksijen geçirgenliği hakkında bilgim yok ama renkli lensler şeffaflara göre daha az geçiriyor diye biliyorum... freshcare aqua solusyon da deneyebilirsin...kullandığımda en rahat ettiğim solusyondu..netteki solusyon yorumlarında da bu solusyondan bir kişinin rahatsız olduğunu okumadım..herkes en rahat solusyon demiş...ancak rengi koyulaştırıyor...elimdeki bitince ben de nc ocreleri kurtarmak için freshcare aqua almayı düşünüyorum..

Son düzenleme:

teşekkürler tuonela,çok kibarsın.. inşallah dediğin gibi alışma sürecidir.13 senedir lens kullanıyorum, belki de gözüm her lensi kabul etmiyodur

ha bu arada arkadaşlar..bugün aldığım bütün soloticaların son kullanma tarihlerine baktım şişelerini atmamıştım hiçbirinin..ve buna dayanarak bendeki nc ocrelerin eski seri olduğunu söyleyebilirim..o yüzden bendeki ocreyi incelerken eski seri olduğunu da gözönüne alın derim..

nerden mi anladım...çünkü azulları geçen sene ekim ayının sonu gibi almıştım ve şişesindeki tarih temmuz 2015...aynı şekilde nc ocrelerin tarihi de temmuz 2015...yani ekim 2010 da aldığım azulla aynı anda üretilmişler....verdelerim ise hepsinden yeniymiş..onun tarihi eylül 2015...

güneş bensenin verdelerini ve ocrelerini görmedim eklermisin.birde ben bugün burcuyla buluşucam yakından icemintleri görücem belkide denicemmmmm orta kahve gözde icemint resimlerini hemen eklerim dönüşteeeee:80::81::81::81::81::81:

sana daha önceki resim eklediğim mesajların linklerini veriyorum :)

bunlar verdeler
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1807.html#post18263099

bunlar nc ocreler
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1757.html#post18010165

çok sağol güneşcim benim gözlerim senden açık renk ve nc ocre ile benim denediğim charme ocre çok yakın olmuş haklısın verdelerde çok tatlı bir yeşil olmuş.Ben normalde verdeyi beğenmem ama burda gayet hoş:81:

Yaa kızlar yardım edin...! Esmeraldamı güzel qartzo mu?? Ben çarpıcı iddialı renklerden yanayım..quartzo da güzel bi renk sanki aama bilmiorum karar veremedim..

quartzomu esmeraldamı dersen cnm yeşil tonları kendine yakışıtırıyorsan esmeralda harika bir yeşil başka hiçbir markada bu kadar yogun bir yeşil yok ancak tenin beyazssa esmeralda al derim biraz bronssan yada bugday tenliysen quartzo tavsiye ederim :)quartzoyu alınca daha güzel dursun diye solaryuma girenleri tanıyorum ben:)

Son düzenleme:

hayırlı olsun kereminicim güle güle kullan yalnız niye hergün kullanmıcam demişsin tam tersi günlük kullanılabilecek kadar doğal bi lens ocre kaşına ve ten rengine de tam uymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…