- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.181
bu arada söylemeden edemiycem,yıllarrdır numaralı lens kullanan biri olarak, solotica lar gözüme fena batıyo bu ne yaawww , hiç rahat değiller
seri derken hidrocharm ocre ,daha yeni yaa
bir iki saat gözümde kaldı diye bu kadar batma yapar mıymış bu ,dayanamadım çıkardım artık(
sağol güneş. optifree ye koydum artık yapacak bişey yok,eğer bu lensin oksijen geçirgenliği acueve oaysıs ten düşükse, gözlerim ondan rahatsız olmuş olabilir
Keremini bende ocrelerin sendeki durusunu cokk begendim:) masallah kas goz guzel olunca her renk yakısıyor:) Lensin batmasına cok uzuldum ancak uzun sure seffaf lens kullandiysan belki gozun alısma surecinde biraz batma yasaman normaldir. Bende de benzer bir durum söz konusu su sıralar umarım kısa sürede gecer
güneş bensenin verdelerini ve ocrelerini görmedim eklermisin.birde ben bugün burcuyla buluşucam yakından icemintleri görücem belkide denicemmmmm orta kahve gözde icemint resimlerini hemen eklerim dönüşteeeee:80::81::81::81::81::81:
Yaa kızlar yardım edin...! Esmeraldamı güzel qartzo mu?? Ben çarpıcı iddialı renklerden yanayım..quartzo da güzel bi renk sanki aama bilmiorum karar veremedim..
hayırlı olsun canım.bende birdahaki sefere cristal almak istiyorum umarım lensin biran önce gelirde fotolarını paylaşırsın bizimle
arkadaslar ben magic top aldim daha rahat hissettim sanki soloticadan
arkadaşlar charme ocrelerim geldi, ben de sizin için fotoğraf çekip yükledim,ben renk olarak beğendim, tek rahatsız eden,biraz bulanık görüşlü olması, ama her gün takmayacağım için çok önemli değil.
bakın bakalım beğenicek misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?