Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

şuan yeşil kulllanıyorum maviden daha guzel daha doğal yakışıo ama quartzonun belirgin olup olmadıgını anlamadım..bugday tenliyim...bide ben b&l kullandım bikaç ay önce ilk baslarda bi sıkıntı yoktu daha sonralarda tek gözde devamlı bi batma vardı..yapamadım attım lensleri.soloticalardada aynı sorunun yaşarım diye korkuyorum..bide ben numaralı alıcam bulabilirmiyım?son olarak da ankarada olup quartzo yada esmeraldayı denettrebilcek olan iarkadas bulunabirlirmi?

cnm resmi varr mı ben çok merak ediyorm magic topları

mzy, malesef kameram kayboldugu için resim alamıyorum suanda.ama sahibinden com dan aldim.Satici 15 gunde teslim etti.oradaki resilere güvenerek aldım istedigim sonucu verdi.evdeki resimlerden bulabilirsem aksam eklicemm mutlaka

ben geldim size sıcak sıcak orta kahve gözde rezil olma pahasına dışarıda burcucumun icemintlerini kendi gözümde çektim

ÖNCE COR TARAFI bu arada burcuda bende bayıldık icemint bende su yeşili oldu cor tarafı daha açık nc tarafı daha koyu kaşlarımın kusuruna bakmayın fotolardan daha koyu duruyor ve ışığa göre renk değiştiriyor.

Alceste açık da değil koyuda çok tatlı bir yeşil oldu cor tarafı nc tarafı daha grimsi.ben mavilik göremedim su yeşili oldu.

pinax ım sen ne kadar kibar, ne kadar zarif bir insansın !!
resmen günümü güzelleştirdin çok teşekkür ederim

Canım kibarlık yapmadım valla :) gördüğümü söyledim )

bende aynen böle istiyordumm ama birkaç seferdirr alınan ocreleri görünce ocreden soğudummm....
pinaxdaki gibi duracaını bilsemm ocre ve quartzo diyorummm...

Canım tsk ederim :) hani ocre alıyodun sen? Kararını verdin saniyodum :) ikiside yakışır sana ablam birine karar ver artık

sağol lalcim fotolar tam yansıtmıyor nedense yanar döner bir renk mint ,aslında bayağa yeşildi ama makinadan kaynaklı grimsi çıkmış.Seninkileri görmedim sanırım:44:

sağol pinax burcuda dedi kesin mint al diye o da çok beğendi yakında tam yüz flaşlı koyucam albüme.ben mint mavimtrak sanıyordum resmen yeşil oldu bende ...:97:

ben nc serisinin kesikli haresini sevmiyorum benim göz yapımda çok belirgin oluyor.nc cristalin haresi siyah çizgi çizgi mi ve sadece tek taraflı mı takılıyor bilen var mı:26:

berry31 canım icemintler çok yakışmış,ben çok beğendim güle güle kullan. Ben hep cor tarafını kullanıyordum nc haresi çok belirgindi simsiyahtı.

Kızlar bunlarda Vetmancımın üstün çabaları sonucu elde ettiğim hayallerimi süsleyen hidrocharme verde marinelerim. Bu zamana kadar neden denemedim bilmiyorum. çok iltifat aldım bu lensle. Muhteşem bir renk. Ben çok çok ama çok beğendim.Bir kere soluk değil çok canlı bu da uzaktan bile gözün renkli görünmesini sağlıyor. Opak seri gibi bombeli değil. Çarpıcı değişiklik ve doğallık isteyenlere tavsiye ederim. Gün ışığı fotoları çok yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…