Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben verde marineleri normalde pek beğenmiyorum ama gerçekten hoş durmuş

bayıldım bayıldım bayıldım süper durmuş verde mi ıy yok çok yapay derdim hep ama bu ne tatlı bir renk olmuş böyle kaşınla gözünle süper durmuş gerçekten muhteşem ötesi muhteşem

ben verde marineleri normalde pek beğenmiyorum ama gerçekten hoş durmuş

Kızlar çok teşekkür ederim.Ben de çok önyargılı yaklaştım bu renge baştan ama saçlarım sarı ve diğer bütün yarı opak renkler nasıl desem çok renkli durmamıştı , yabancı bir lens bloğunda sarışınların renkli göstermesi adına marine tercih ettiklerini duydum , denemek istedim. Şimdi iyiki de almışım diyorum.
Tabiki soloticanın her rengi çok güzel ama sarışın arkadaşlar marineyi denesin derim.Beni daha iyi anlarlar :)

verde marineye ben bayılırım sanada çok yakışmış listemde zaten
Cor mel
Charme vm
Cristal

Berrycim teşekkür ederim öncelikle, cor mel benimde favorilerimden. Yeni serilerde güzelmiş baya.ama senin charme mellerinde süper. cristal icemintten çok farklı durmaz bence. vm dene derim :)

Woww bu renginde bu kadar güzel durabilecegini hayal bile edemezdim dogrusu! Benim hiç hoşuma gitmiyodu bu renk ama o kadar güzel tasimissinki bayıldım duruşuna. Yakışana yakişiyo iste ya ne renk olursa olsun :) güle güle kullan canım.

icemint diye abüm yaptım sen bende eklimisin dur ekleyeyim seni arkadaşlık isteğini kabul etmelisin

Son düzenleme:

kızlar benim mellerim geldi ama bi sorun vaar yardım edin pupil boşluğu çok dar.gözbebeğimin üzerine geliyo ve bulanık görüyorum.napcm ben?

pinaxcım, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için . bende hiç beğenmiyordum koyu geliyordu hep , eski topaziolar gibi bir turkuaz mavisi , mel kadarda şeffaf diyebilirim. çok acayip bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…