- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.221
berry31 canım icemintler çok yakışmış,ben çok beğendim güle güle kullan. Ben hep cor tarafını kullanıyordum nc haresi çok belirgindi simsiyahtı.
Kızlar bunlarda Vetmancımın üstün çabaları sonucu elde ettiğim hayallerimi süsleyen hidrocharme verde marinelerim. Bu zamana kadar neden denemedim bilmiyorum. çok iltifat aldım bu lensle. Muhteşem bir renk. Ben çok çok ama çok beğendim.Bir kere soluk değil çok canlı bu da uzaktan bile gözün renkli görünmesini sağlıyor. Opak seri gibi bombeli değil. Çarpıcı değişiklik ve doğallık isteyenlere tavsiye ederim. Gün ışığı fotoları çok yakında :)
bayıldım bayıldım bayıldım süper durmuş verde mi ıy yok çok yapay derdim hep ama bu ne tatlı bir renk olmuş böyle kaşınla gözünle süper durmuş gerçekten muhteşem ötesi muhteşem
ben verde marineleri normalde pek beğenmiyorum ama gerçekten hoş durmuş
Alceste açık da değil koyuda çok tatlı bir yeşil oldu cor tarafınc tarafı daha grimsi.ben mavilik göremedim su yeşili oldu.
verde marineye ben bayılırım sanada çok yakışmış listemde zaten
Cor mel
Charme vm
Cristal
Aqua değil nil yeşili gibi dur birkaç foto daha vardı bulup ekleyeyim
berry31 canım icemintler çok yakışmış,ben çok beğendim güle güle kullan. Ben hep cor tarafını kullanıyordum nc haresi çok belirgindi simsiyahtı.
Kızlar bunlarda Vetmancımın üstün çabaları sonucu elde ettiğim hayallerimi süsleyen hidrocharme verde marinelerim. Bu zamana kadar neden denemedim bilmiyorum. çok iltifat aldım bu lensle. Muhteşem bir renk. Ben çok çok ama çok beğendim.Bir kere soluk değil çok canlı bu da uzaktan bile gözün renkli görünmesini sağlıyor. Opak seri gibi bombeli değil. Çarpıcı değişiklik ve doğallık isteyenlere tavsiye ederim. Gün ışığı fotoları çok yakında :)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?
attachmentid=176603&d=1302711467
tam yüz bir tane flaşlı var oda çok beyaz çıkmış ama ekleyeyeyim
Merhabalar,
Benimde istedigimde bu renk. Acik tenli ve acik kahve goz ve sac rengim var. Quartz ve crystal arasinda hangisi bu rengi verebilir?
hala karar veremedimmm:))mellere canı sıkılan bi sen değilsinki canımhem sen mel için şanslısın gözün orta kahveymiş güzel kaynaşır.bide mele karar verince seri seçme sıkıntısı var ben mesela nc hiç kullanmadım bilmiyorum rahatmı opaklığı nasıl o çizgiler bellimi kafayı yicem sonunda
Woww bu renginde bu kadar güzel durabilecegini hayal bile edemezdim dogrusu! Benim hiç hoşuma gitmiyodu bu renk ama o kadar güzel tasimissinki bayıldım duruşuna. Yakışana yakişiyo iste ya ne renk olursa olsun :)güle güle kullan canım.
kızlar benim mellerim geldi ama bi sorun vaar yardım edinpupil boşluğu çok dar.gözbebeğimin üzerine geliyo ve bulanık görüyorum.napcm ben?
kızlar benim mellerim geldi ama bi sorun vaar yardım edinpupil boşluğu çok dar.gözbebeğimin üzerine geliyo ve bulanık görüyorum.napcm ben?
ekledim albüme ama çok açık renk çıkmış flaştan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?