- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.241
ÖNCE COR TARAFI bu arada burcuda bende bayıldık icemint bende su yeşili oldu cor tarafı daha açık nc tarafı daha koyu kaşlarımın kusuruna bakmayın fotolardan daha koyu duruyor ve ışığa göre renk değiştiriyor.
Eki Görüntüle 176501
Eki Görüntüle 176500
Eki Görüntüle 176502
Eki Görüntüle 176499
canım konuya cevap vere gırıosun,orda atac gıbı bı resım var oraya tıklıosun dosy YUKLEYE GIRIOSUN ordan eklıosunkızlar foto nasıl ekleniyor?
rica ederim canım benim:)yanlız daha dur sen ne iltifatlar alıcaksın o renkle zamanla görürsünnnberry31 canım icemintler çok yakışmış,ben çok beğendim güle güle kullan. Ben hep cor tarafını kullanıyordum nc haresi çok belirgindi simsiyahtı.
Kızlar bunlarda Vetmancımın üstün çabaları sonucu elde ettiğim hayallerimi süsleyen hidrocharme verde marinelerim. Bu zamana kadar neden denemedim bilmiyorum. çok iltifat aldım bu lensle. Muhteşem bir renk. Ben çok çok ama çok beğendim.Bir kere soluk değil çok canlı bu da uzaktan bile gözün renkli görünmesini sağlıyor. Opak seri gibi bombeli değil. Çarpıcı değişiklik ve doğallık isteyenlere tavsiye ederim. Gün ışığı fotoları çok yakında :)
kızlar benim mellerim geldi ama bi sorun vaar yardım edinpupil boşluğu çok dar.gözbebeğimin üzerine geliyo ve bulanık görüyorum.napcm ben?
kızlar böle oldu işte sizcede varmı sorun?
Eki Görüntüle 176742 kızlar böle oldu işte sizcede varmı sorun?
Eki Görüntüle 176742 kızlar böle oldu işte sizcede varmı sorun?
yok cnm sarımsı durmuyo ama gözü baya iyi açıyor.renk tam istediğim gibi ama bu gidişle çok kullanamıcam
yok cnm bu benim ilk soloticam.gözümün yapısından zannederek arkadaşta denedik ama ondada aynısı oldu.taktığım zaman sizinkiler gibi alt taban hiç gözükmüyor.baya bi dar neden böle oldu anlamadım.benim şansızlğımnasıl kullancam bilemiyorum:44:
aynen bendede crystal öyle oldu berycim herkez oldugundan açık sanıyor crystalleri bende açık çıkmış aynı şey sendede ıcemintte olmuş crystalide aynı öyle düşün ıcemintler gibi fotoğraflardan biraz daha koyu ve çok çok doğal düşün berycim:)tam yüz flaşlı o yüzden çok açık çıkmış normalde çok doğal haklısın vetman
Artık renkli gözü olan herkesi "bu quartzo, bu ice, bu mel" şeklinde kategorize ediyorum :)))))
off bu Kıbrısa kargo çoook uzun sürüyo çatlıycammm 10 gün oldu bakıyoru bakıyorumm hala istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?