Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berrycim,mintler iki tarafı da çok yakışmış,ama ben nc tarafının daha yeşilimsi haline bayıldım,gri lens de severim aslında ama azıcık yeşilimsilik bana daha sıcak göründü,ama cor tarafı da grimsi olarak çok hoş,bence almalısın

rica ederim canım benim:)yanlız daha dur sen ne iltifatlar alıcaksın o renkle zamanla görürsünnn
gözlerin badem gibi çok yakışmış güle güle kullan :))

Son düzenleme:
kızlar benim mellerim geldi ama bi sorun vaar yardım edin pupil boşluğu çok dar.gözbebeğimin üzerine geliyo ve bulanık görüyorum.napcm ben?

kızlar böle oldu işte sizcede varmı sorun?

hayatim ben rengine bayildim ancak pupili konusunda sanirim haklisin seni rahatsiz edicekmis gibi duruor. benzer bir sorunu gunes yasior pupil ile ilgili. baska bir solotica lensin var mi onda da bu sekilde mi oluor sende de? uzuldum bu sorunu yasamana umarim gecicidir cunku cok guzel olmus rengi

berrycim cnm icemintler cok yakismis dusunmelisin bence bu rengi cok begendim

brchngcr vm ler ne kdr doal olmus oole hic ummadigim kdr diebilirim. cok yakismis sana gercekten gule gule kullan cnm corlarini da berryde begenmistim vm nin

yok cnm bu benim ilk soloticam.gözümün yapısından zannederek arkadaşta denedik ama ondada aynısı oldu.taktığım zaman sizinkiler gibi alt taban hiç gözükmüyor.baya bi dar neden böle oldu anlamadım.benim şansızlğımnasıl kullancam bilemiyorum:44:

Eki Görüntüle 176742 kızlar böle oldu işte sizcede varmı sorun?

gündüz problem olmaz ama gecelerı ışıkları nokta nokta görme olabilir benim bu kadar içeride değil ama ben bile problem yaşıyorum. göz bozukluğu falan yaratır diye de endişem var bi de ne bileyim gözün üzerinde bi tabaka gözler tembelleşip göz numarasında falan büyüme olabilir gibi babane yorumu yapayım ben :) bi doktora sormak lazım. benim etrafımda var epeyce eş dost enişte baba ama onlar zaten lens takmama karşı olduğu için soramıyorum da..

yok cnm sarımsı durmuyo ama gözü baya iyi açıyor.renk tam istediğim gibi ama bu gidişle çok kullanamıcam

bence gusel durmus canım tabıı rahatsız edıorsa ayrı senınkıde son serı galıba luthıen dı galıba onunkı barız yesıldı yanılmıorsam bence çok yakısmıs gule gule kullan..

ya acaba solotica yeni seride pupilleri mi daralttı

tam yüz flaşlı o yüzden çok açık çıkmış normalde çok doğal haklısın vetman
aynen bendede crystal öyle oldu berycim herkez oldugundan açık sanıyor crystalleri bende açık çıkmış aynı şey sendede ıcemintte olmuş crystalide aynı öyle düşün ıcemintler gibi fotoğraflardan biraz daha koyu ve çok çok doğal düşün berycim:)
Artık renkli gözü olan herkesi "bu quartzo, bu ice, bu mel" şeklinde kategorize ediyorum :)))))

aynen merverella bende aynı şekildeyimm

off bu Kıbrısa kargo çoook uzun sürüyo çatlıycammm 10 gün oldu bakıyoru bakıyorumm hala istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…