Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslar doğru yere mi yazıyorum bilmyrma ama hareli gri kullanan ya da kullananı gören var mı k.rengi gözde nasl durur ben hep yesl kullandm freshlooktan bi de gri istyrm nasl duruyo fkri olan?

arkadaslar doğru yere mi yazıyorum bilmyrma ama hareli gri kullanan ya da kullananı gören var mı k.rengi gözde nasl durur ben hep yesl kullandm freshlooktan bi de gri istyrm nasl duruyo fkri olan?

Canim ben freshlook hareli griyi yillarca kullandim. Sac rengime ve yaptigimi makyaja gore mavimsi ya da yesilimsi gri oluyordu. Soloticalari gordukten sonra ben o lensi nasil takmisim dedim kendime :) Ama sunu da soyleyeyim freshlook un en dogal renklerinden biri.

Son düzenleme:
Sizce CRYSTAL mi ICEMINT mi daha dogal ? Ikisini de deneyen arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum... Simdiden tesekkurler :)

canım ikisinin dokusu tamamen birbiriyle aynı..
opaklıkları ,çapı, dokusu vs. bi benim crystallerin pupili biraz daha dar onu da arkadaslar benim lense özel diye yorumlamışlardı:)
tek fark şu sadece renkte ince farklar var icemint biraz daha yeşil ama ikisinin de tonu aynı derecede doğal

bu resimde verde marine hiç doğal değil koyu gözde diyenlere cevap olmuş ki ben cor.unu kullanıyorum siyah gözümde kesinlikle süper bi renk sanada çok yakışmış asla değiştirme arkadaşım

canım mintlerin iki tarafıda çok yakışmış sana bence alacağın lens rengi seçimin ikiye düşür chram vm yada mint meli ele zaten bir yıldır melin var değişiklik olsun tabi nacizne fikrim ben çok beğendim sende mintleri inanılmaz doğal

senin seviyene inmeyeceğim biz dengesizsek seninde burda işin yok birazdan hakaretlerin sonucu buhar olduğunda anlarsın ayrıca kötü söz sahibine aittir......

merhaba kızlar dayanamayarak bugun kendime bir ıcemint açtım renk yine aynı renk gri yeşil gri mavi arası resimler fotoğraf makinesinin bataryası dolunca gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…