- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.261
arkadaslar doğru yere mi yazıyorum bilmyrma ama hareli gri kullanan ya da kullananı gören var mı k.rengi gözde nasl durur ben hep yesl kullandm freshlooktan bi de gri istyrm nasl duruyo fkri olan?
Sizce CRYSTAL mi ICEMINT mi daha dogal ? Ikisini de deneyen arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum... Simdiden tesekkurler :)
berry31 canım icemintler çok yakışmış,ben çok beğendim güle güle kullan. Ben hep cor tarafını kullanıyordum nc haresi çok belirgindi simsiyahtı.
Kızlar bunlarda Vetmancımın üstün çabaları sonucu elde ettiğim hayallerimi süsleyen hidrocharme verde marinelerim. Bu zamana kadar neden denemedim bilmiyorum. çok iltifat aldım bu lensle. Muhteşem bir renk. Ben çok çok ama çok beğendim.Bir kere soluk değil çok canlı bu da uzaktan bile gözün renkli görünmesini sağlıyor. Opak seri gibi bombeli değil. Çarpıcı değişiklik ve doğallık isteyenlere tavsiye ederim. Gün ışığı fotoları çok yakında :)
canm syledqn hangi markanın ürürnü tam olarak ne renk
canim hangisini sordun ?
solotica dedqn markayı duymamstm da baktm netten smdi freshlooktan daha mı ii dysnz
solotica topiğine yazdığınızın farkındamısınız 2000 sayfa anlatılmış doğallığı
okuma yazman olması yeter diye düşünüyorum bilmiyosan bu topiği nasıl buldun gayet ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?